АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 103 912
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • Пловдив
Ужасна вест! Светла му памет! Страхотен Лекар беше! И двете ми деца са родени с негова помощ!

# 481
  • Пловдив
Много тъжно ми стана като разбрах.Моите 2 деца също са родени с негова помощ.
Само на него имах 100% доверие.......Светла му памет :rose

# 482
Някой знае ли каква марка бебешка козметика ползват  в момента?

# 483
  • Пловдив
Някой знае ли каква марка бебешка козметика ползват  в момента?
Май Себа мед, но не съм сигурна. Когато ни правиха показно за къпане на бебе такива опаковки видях в детска стая.
Но много хубаво миришеха бебетата, признавам.

# 484
  • Пловдив
И аз видях Себа мет Peace

# 485
  • Пловдив
Някой знае ли в дежурния педиатричен кабинет деца до каква възраст могат да се карат newsm78

# 486
Хайде и аз да надникна в тази тема Mr. GreenНякой няма ли да ражда скоро ?
Много жалко за д-р Дренски,страшно мил човек  беше Sad

# 487
Здравейте, нямам време в момента да чета в темата,моля да ме извините,ако е коментирано в предни страници....Може ли някой да ми каже каква е цената на стандартен преглед при д-р Топалова?
Много ВИ Благодаря Simple Smile

# 488
Здравейте,искам да питам някоя мама ,знае ли кои здравни фондове поемат сумата за раждане в Селена?

# 489
  • Пловдив
Клиниката е частна,до колкото знам - не поемат.Има си цена на раждане- нормално и  секцио Peace

# 490
  • Пловдив
Клиниката е частна,до колкото знам - не поемат.Има си цена на раждане- нормално и  секцио Peace

Частна,не частна,ако фонда поема раждане,ще поеме и раждането в Селена.Но това е въпрос  по-скоро дали човекът е застрахован за раждане,а не къде точно ще роди

Преди години работиха директно с Далл Бог т.е тръгваш си без да плащаш нищо,ако си застраховано лице в този фонд.Но прекратиха директната работа май към всички фондове.neli_s трябва да питаш дали работят с някой фонд директно.Иначе индиректно работят с всички,ако това се покрива от твоята застрахователна полица.Т.е плащаш си всичко на касата после твоят фонд ти връща парите

# 491
Благодаря ви за отговора Simple Smile

# 492
Здравейте,искам да питам някоя мама ,знае ли кои здравни фондове поемат сумата за раждане в Селена?

Аз питах на регистратура след раждането, отговориха ми, че не работят с нито един фонд. А и стикери няма никъде (в другите болници са още на входа)

# 493
  • Пловдив
Не е задължително да работят с фонд. Издават фактури. Питате във вашия фонд ще ви ги осребрят ли тези фактури и ако да, при плащане на касата казвате, че искате и фактура. По същата причина издават и амбулаторни листове при преглед, ако докторът няма договор с касата, на регистратурата ви пишат фактура, отивате във фонда и той ви плаща прегледа, ако е съгласен, разбира се, и допълнителното осигуряване ви го покрива.  Peace

# 494
 Здравейте, аз родих януари 2014 в Селена. Имам допълнително здравно осигуряване към Доверие и нямаше проблем с изплащането на парите които съм платила. Просто трябва да се изпратят необходимите документи.

Общи условия

Активация на акаунт