Идва вече Февруари, вадим две чертички кой където свари - 153

• 28 929
  • 695
  •   1
Отговори
# 525
Шоко, благодаря ти Hug
Тия дни доста гоних мъжо, надявам се да сме я свършили някаква Praynig

# 526
  • гр. София
Рокси, стискам палчета.  Praynig Praynig Praynig

# 527
  • В сърцето на любимия човек
Такааа...
Хванала ме е шизофренията и лиготията (явно).
Много ли ще е прекалено, ако следващата тема не е в червено, ами в розово, зелено и синьо  newsm78

# 528
  • В къщурката на хълма на феите
Много ли ще е прекалено, ако следващата тема не е в червено, ами в розово, зелено и синьо  newsm78
пропусна карамбозовото Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 529
Смей се ти, ама за момента е такъв вариант  Joy

ПП: Като се свестиш след припадъка, сФирни  Mr. Green

Последна редакция: пн, 10 фев 2014, 23:05 от пънче-мънче

# 530
  • Германия
Цитат на: пънче-мънче Иlink=topic=762987.msg27429783#msg27429783 date=1392064818
пропусна карамбозовото Mr. Green Mr. Green Mr. Green
и в карамбозово да е пак ще ни хареса и ще я изпишем  Joy Joy аз обичам шарените неща, малко много като малките деца. За мен н  е проблен. Ако се спреш на два цвята зелено и синьо, или розово и синьо, предполагам няма да навреди и ще ти помогне. Ако нещо има нужда да се помга свиркай.
Лека и бебеносна, скоро не съм ви нагушквала  Hug Hug Hug

# 531
  • София
Добро ютрооо прекрасни. Hug
Изпуснах рошавата Емка - Семка, ма не се съмнявам че е прекрасница. Heart Eyes
Кашмирче и аз имах същата група и нямаше нищо притеснително. Аз даже ходих на онко-гинеколог, пусках ЧПВ и нищо.Изгорих раничката и вече съм 1 към 2 група. Съмнявам се, че не ми горят хубаво раничките защото тази ми беше четвърта. Ако не си пускала микробиология си пусни, понякога леко възпаление променя цитото. Няма страшно. Hug
Смайлче, много успех. Praynig Praynig Hug
Естелче, времето сигурно се влачи. Hug
Чъки, щом до там си се размислила, значи има защо и аз бих сменила клиниката.
Моме Hug
За всички неспоменати  Hug Hug Hug Hug Hug.
Пънче и аз обичам шаренкото, особено карамбозовото. Mr. Green Залагам на розово и синьо.
Атадарче, Hug как върви бремеността, какво ще е? Аз съм ти от отчетната октомври 2009, даже сме се и виждали на живо. Heart Eyes
При мен нищо интересно, след малко отивам на очен, в петък ще пускам контрола на хормоните. Вчера бях при една доцентка в Ендокринологията, възела ми бил токсичен и големичък, ако не се свиел режат. Sad Въпреки всичко чакаме хормоните да влязат  в и под норма и тогава ще се решава.
Хубав ден момичета. Hug Hug Успех на всички. Hug

# 532
  • София
Ани, мерси!  Hug Какво е токсичен?  Rolling Eyes Стискам палци за добър развой на нещата!  Praynig
Смайлче, силни палци за днес!  fingerscrossed fingerscrossed Да се отчетеш - колко спукани и т.н.  Naughty

Ся да ви кажа лафа на годината. ММ се сдуха повече от мен от резултата. И се опитва да ме успокои (и него си май  Mr. Green) и ми вика: " Няма ти нищо. Ти си здрава като един голям... зеленчук!:  smile3532

П.П. За незапознатите аз съм веган, та от там асоциацията:35:

# 533
... " Няма ти нищо. Ти си здрава като един голям... зеленчук!:  smile3532
newsm62
Кашмирче - разсмя ме от сутринта  Mr. Green

Карамбозаво или не , темата за момента е в тези три цвята  Joy Има още време, та ,може и да измисля нещо друго, ако не - след няколко дни ще гледате шаренийка  Mr. Green
Меци - как си  Crazy

Хубав ден, прекрасни, аз тръгвам за работа  motor

# 534
  • София
Здравейте, момичета. Приемате ли нови кандидат бременилки Wink?

# 535
  • София
Здравей, tuci. Добре дошла   bouquet. Пожелавам ти бързо да сбъднеш мечтата си за бебче  Peace.
Оги вчера пита защо не си поръчаме и ние едно бебе (като моята приятелка, която се сдоби с трето  Wink). Баща му му вика - ами пратката нещо се бави  Joy. Хем сме чели книжки как се правят бебетата  Laughing.

# 536
Добро утро!!!  Hug
Пънче, сигурна съм, че темата ще е повече от хубава...така че няма значение цвета. Пък и пролет иде... що да не е шарено?!?  Crazy
Кашмир, така ме усмихна сутришно!  hahaha ТМ старае се да помогне човекът  Grinning
Ани, я разкажи за тоя възел, че това "токсичен" ми е супер непонятно...
Шоко, как си ти?  Hug
Чъки, според мен да опитате и сега във вашата клиника, пък ако не стане тогава друга. Но пък искренно се надявам и ти го пожелавам да случат нещата и да не се стига до следващ вариант.  Praynig fingerscrossed
Моме, едно голямо гуш!  Hug Съжалявам за нещастието в семейството!  Sad  Пази се и гледай ти да си добре!  Heart Eyes
Ева пак ми се губи от хоризонта! Ще и откъсна ушите значи!!!  smile3506
Глухарчето и Естелка -  нагушкани!  Hug Hug
tuci, добре дошла! Разкажи ни за себе си!

Хубав ден, момичета!!! Стискам палци за всички в нужда!  fingerscrossed

П.П. Зазу,
Скрит текст:

# 537
  • Германия
Хахаха Joy Принцеска, много е жестоко.  На Чъки това ще й е последен опит, който се поема на 50% от касата. Това ще рече около 2500 евро си плащат те. Чъки ако нещо греша, поправи ме. И затова според мен е хубаво да потърси второ мнение.  Да се реши първо проблема с МЦ и около него и хормоните и тогава.
П.П. Пънче: щом темата е готова, не я променяй. Вложила си толкова старание и време. Пак ще ни хареса, нали момичета.
Tuci: добре дошла и кратък престой с хубав финал ти желая.
Я да ви питам, че много се двуомя. В петък заминаваме с колегите на ски. Аз не карам, но мислим да се разхождаме със снегоходки. Вчера разбвах, че било много изморително, натоварващо. Ако при нас се е получило, около четвъртък, петък ще се заниства яйцето. Дали да се отказвам от ходенето по снега или няма проблем.

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 09:51 от Pusteblume

# 538
  • София
Първо искам да пожелая на всяка една от вас скоро да сбъдне мечтата си.
Какво да кажа за себе си. На 29год. съм, семейна и преди почти три години се сдобих с първата си осъществена мечта. Имам момиченце, което през май става на 3год. В момента работим за второ. Всъщност януари възобновихме опитите за бебе. Сега чакам да видя какви са резултатите.

# 539
Глугарче,точно си разбрала.Това ще ни е последен опит по касата и ако е неуспешен,вече минаваме на изцяло наше финансиране,което ще струва най-малко 6-7 хил евро,което е непосилно за нас.И затова съм се замислила за опит в Бг,ако този не е успешен,но да не съм черногледа де от сега.Искам да сменя клиниката,защото всички опити протичат по един  и същ начини не ми предлагат никакво лечение.В другата клиника се надявам да променят тактиката и най-малкото да ми направят преглед на тръбите,което досега не се е случило и е възможен вариант за проблемите при имплантацията при мен.
Туци ,добре дошла. Hug
Кашмирче,много духовит твойто мъж. hahaha hahaha hahahaГледа да те разсее човека,не се притеснявай ,всичко ще се оправи.
Глухарче,аз не бих тръгнала точно сега на ски,или трябва доста да си почиваш на тези преходи ако решиш другия вариант.
Пънче,както и да оформиш темата,ще бъда супер,не се съмнявам в теб  bouquet
Рокси,стискам палци. Hug

Общи условия

Активация на акаунт