Идва вече Февруари, вадим две чертички кой където свари - 153

• 28 922
  • 695
  •   1
Отговори
# 540
  • София

Роски, а дано сте го хванали това яйце бееее  Praynig

Пънче, че аз съм пускала тема в сиво, червено и други цветове, не разбирам защо се ограничаваш до 3 цвята- имаш свобода да правиш каквото искаш. А зеленото е ясно, че аз го използвах често, но това е лично мое влечение  Blush

Тучи, добре дошла   bouquet

# 541
  • София
Кашмирче, Зазу, Принцескее Joy Joy hahaha hahaha оправихте ми деня. Hug
Токсичен възел, поне това което аз разбрах, че и той произвежда хормони. ooooh!
Минах очен, всичко е наред и как няма да не е де, като съм с нови лещи / през 2012 си правих операция и на двете очи, тъй като имах пердета  ooooh!/ Утре пак трябва да ходя на някаква коордиметрия. Няма свършване, по-зле и от бабичките съм. Mr. Green Mr. Green
Чъки, не знам ама това което разказваш ми звучи много несериозно, като работа на сляпо малко.
Глухи,  Mr. Green мисли като че е станало и се пази от толкова уморителни разходки. Ти кога ще имаш резултат?
Рокси, а поне един да го е приклещих един хубавец. Mr. Green Hug
Кашмирче, няма страшно пиле, мисли позитивно. Hug
Пънче, аз като лудите, на шарено много се радвам. Благодаря ти за старанието, време е да ти се отплати дееее.
Туки, добре дошла, дано скоро направите дъщеричката кака. Името ти от бисквите TUC ли е? Mr. Green Joy
Нещо ме хвана лигнята. smile3533

# 542
  • София
Здравейте,
Благодаря Ви за прекрасните думи за дзверчетата Hug Hug Hug
ANI BANI Hug Hug Hug Hug Hug как да не те помня Hug радвам се да те видя тук - дано не се задържиш дълго и всичко да е ОК Praynig Praynig Praynig бременността върви добре - следим я по изкъсо заради двете секцио и малкия срок, но вярвам, че всичко ще е ОК. очакваме още една мома Crazy
kashmir Praynig Praynig Praynig вярвам, че всичко ще е наред Hug Praynig Praynig Praynig
tuci Добре дошла  bouquet и бърз успех Praynig Peace Hug
силно стиснати палци за всички нуждаещи се, успешен улов на ловуващите и дай Боже само хубави новини за всички Praynig Praynig Praynig
малко наръс за късмет  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 а повярвайте ми това е едно многооо заразно и късметлийско бебе Heart Eyes
желая Ви успешен, усмихнат и позитивен ден  bouquet

# 543
  • В сърцето на любимия човек
Нещо ме хвана лигнята. smile3533

smile3534
И мен  Mr. Green

Браво за хубавите новини от очния преглед  Hug

Атадарче - ще ти сложа розАво щъркелче в следващата тема  Heart Eyes
И благодаря за прашеца  newsm79 newsm79 newsm79

# 544
Чъки, аз си мисля, че мястото и късметът ти са в нова клиника. Ин-витро без проверени тръби ми звучи несериозно.
Туци, добре дошла, дано не се задържаш дълго в темата   bouquet
Глухарче, ако наистина е натоварващо ходенето, аз бих си останала на по-релаксиращ режим. Може и да е презастраховане, но поне няма да го мислиш и недай си Боже, да се обвиняваш после.
Кашмирче, поне уточни ли зеленчука?  Mr. Green
Много палци за успешна инсеминация днес на Смайл  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 545
  • София
Моме, решихме че Селъри ще ми тича най-много.  hahaha

# 546
  • София
Пънче,
Скрит текст:
Браво Раде, честита ви мома, всичко ще е наред. Heart Eyes Hug  
Скрит текст:
newsm75 newsm79 newsm79 Ще си складирам за по-добри времена. Mr. Green

# 547
  • гр. София
Принцеске, благодаря добре съм. В четвъртък вечер съм за резултати от цитото.

# 548
Оф и на мен ми звучи несериозно това с тръбите ooooh!.Но лекарят се осланя на това,че имам дете(ама тя е на 8 години,колко неща може да са станали и да са се запушили тия тръби)и сега ноември месец ,неуспешната ми бременност.Затова искам да почна на чисто,предполагам в другата клиника,ще бъде съвсем различен подхода.

# 549
  • София
Чъки, ако бременността е била маточна и толкова скорошна (макар и неуспешна), аз също бих подкрепила лекаря, че за сега няма нужда от проверка на тръбите.

# 550
Въпреки че не пиша често, ви чета и ви мисля всяка една  Hug Атадарче, вземам си розАв прашец  Hug Hug Hug благодаря ! Тия дни се зачетох в стари постове на някои момичета, които са успели, както и твои и това ми вдъхна кураж (ето въпреки че в началото си се тревожила и чакала с нетърпение първото бебче, сега вече очакваш трето  Hug Peace  Praynig) Искрено се надявам един ден, да се върна да чета мои стари постове как сме го чакали, а вече да е факт бебчо  Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug

# 551
  • Варна
Въпреки че не пиша често, ви чета и ви мисля всяка една  Hug Атадарче, вземам си розАв прашец  Hug Hug Hug благодаря ! Тия дни се зачетох в стари постове на някои момичета, които са успели, както и твои и това ми вдъхна кураж (ето въпреки че в началото си се тревожила и чакала с нетърпение първото бебче, сега вече очакваш трето  Hug Peace  Praynig) Искрено се надявам един ден, да се върна да чета мои стари постове как сме го чакали, а вече да е факт бебчо  Praynig Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Hug

Азирче,пожелавам ти го от сърце,тук има невероятни истории Hug

# 552
Благодаря ти мила  Hug много стиснати палчета имаш от мен  Praynig Мисля, че е крайно време да превъзмогна мрънкането си и да осъзная, че трябва да вярвам и да се боря без да падам толкова често духом ... Преди дни ми идеше да се откажа, но както казах сега мисля че е крайно време да погледна на нещата от друга гледна точка  Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 553
Азира, ако искаш, да ти пратя линк към дневника си в Зачатие, там са систематизирани 2 години от нашата борба (прозвуча като Хитлер)  Laughing
Една неуспешна бременност може да се дължи на хидросалпингс в тръбите, особено ако е загубена в първите седмици, затова продължавам да считам, че има смисъл от проверка там  Peace

# 554
Моето ВСИЧКО днес става на цял един месец! Пожелавам й да ми е жива и здрава, все така да стопля сърцето и душата ми с тази нейна уникална усмивка, да расте щастлива и безгрижна!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт