Идва вече Февруари, вадим две чертички кой където свари - 153

• 28 921
  • 695
  •   1
Отговори
# 555
зузче, нека твоето ВСИЧКО да е много здрава, много усмихната и с много късмет в живота  Hug честита първа месечинка   bouquet  bouquet  bouquet

момето, разсмя ме за хитлер,
Скрит текст:
може да ми пратиш, при нас не е мн периода на борба, но си мисля че съм мн.слаба емоционално  ooooh! ... все си мисля някви тъпотии и бързо падам духом ...

Благодаря ви за подкрепата  bouquet

# 556
  • Варна
Ай,ай,да ти е жива и здрава,Зузе,много ми е гот да чета такива неща Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 557

прИмоция Mr. Green

край на примоцията Laughing

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 13:24 от zuzi_79

# 558
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - Ехааа  Heart Eyes Боже, прекрасна е  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Кога мина цял месец  Crazy  Да е жива и здрава твоята сбъдната мечта, да расте щастливо и умно дете и да ви дава само поводи за радост и усмивки  Hug

# 559
  • София
Ах, че усмихнато това ВСИЧКО!  Heart Eyes Да й нацелуваш бузите!

# 560
  • София
esstela Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Azira_smile Ще бъде! няма как има и трудни моменти и отчайващи и такива в които си мислиш, че не ти е писано и никога няма да стане и потъваш! но тук има страхотни момичета и хора, който винаги са насреща с добра дума, приятелско рамо и усмивка, защото знаят точно през какво минаваш! а чудесата се случват! трябва само никога да не спираш да вярваш и да се бориш за тях Peace
zuzi_79 да ти е жива и здрава да те радва, а ти да я слушаш!!!

# 561
  • Варна
Много е сладка ,тая пръдлива дрисличка,малееее,пу пу пу,целувки по нааканото дупе Heart Eyes Heart Eyes
Атадарче,тенкю Hug

# 562
  • София
Леле Зузи, голяма усмивка е твоето всичко, ама не е само твое, ами и на тати. hahaha smile3534 Сладуранка. Heart Eyes Heart Eyes Целуни я от всичките й бг-лели .
Честита ви месечинка. Hug

Последна редакция: вт, 11 фев 2014, 13:12 от ANI BANI

# 563
  • гр. София
Зузи, да е жива и здрава малката принцеса.  Hug Hug Hug

# 564
Зузи, видях една прекрасна Радина! Hug Heart Eyes Да ти е жива и здрава, бузанка! Честита ви първа месечинка! Ти си благословена с такава дъщеря, а тя е щастливка с такава майка като теб!
 Hug Heart Eyes

# 565
  • София

Най-сетне и аз да хвана прИмоцияя. йееееееееееееей.. да ти е жива и здрава сладката Радина  Heart Eyes

# 566
  • София
Туки, добре дошла, дано скоро направите дъщеричката кака. Името ти от бисквите TUC ли е? Mr. Green Joy

Всъщност това ми е прякор даден ми от един приятел. Интересното е че само той ми казва така. Но виж за тази препрадка не се бях замислила  Laughing

Зузи, да ти е жива и здрава, много да се радвате една на друга. Много е сладка, пу-пу. И много хубаво име сте избрали. С моята калпазанка са с еднакви буквички - казва се Рая.

# 567
  • В къщурката на хълма на феите
(прозвуча като Хитлер)  Laughing
липсва ти мустака Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 568
  • Варна
Здравейте, на всички!!!
От събота не съм имала време да вляза тук... но си знам, че не трябва да изпускам много... Simple Smile
....
няколко часа по-късно отново правя опит да се включа някак...
Смайлче, дано днес всичко мине както трябва!
....
Рони, успех на новата работа!
Пънче, по въпроса за цвета на темата - говорим за бебета тук, а на тях всеки цвят им стои добре, така че каквото и да избереш няма да сбъркаш. Може би казваш червено заради баба Марта, но... тя може и да е розова...
Сега видях снимките! Атадарче, големи са ти щурачета! Дано и третото е такова! Меци, а твоята Ема е като кукла с тази рошава косица! Фенка съм й! Аз съм изпуснала снимката и на фейското коремче... Simple Smile
Туки, добре дошла! Скоро да се похвалиш с успех!
Еее, Зузи, порасна тази Радина! Да ти е честита месечинката! (изпуснах прИмоцията...)
Принцеска, душичката, все ме търси като зачезна... Тук съм, миличка, ама много работа бе! Няма време да седна на спокойствие и да ви изчета... В събота след маникюра се прибрах и като захапах книжката (зачела съм се в Богат беден) та чак докато се върне Любимчо. В неделя пък скиторихме цял ден из Морската градина.
Днес се видях с една приятелка, която чака трето детенце. И всичките са през няма две години... Много им се зарадвах!!! Ха дано съм се заразила! Иначе аз си чакам лелката тия дни. Очаквах, че още днес ще ми спадне температурата и ще цъфне гадината, но... явно няма да е днес...
Хайде, сладурки, хубав ден от мен! Ще F5-ствам...

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 30 нови отговора.

# 569
  • В сърцето на любимия човек
Ева - ти така... утре едно тестче няма ли да направиш  Whistling Тази графика ми прилича на много хубава графика  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт