На море в Гърция 2014 - I

• 88 104
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
 Grinning О, да, разбирам, че е трудна задача! За седмица поне, мисля че 1000 на семейство например би било добре...може и малко повече. Хотел бих искала аз, защото в къщите не предлагат закуска и  вечеря, но приемам и предложения за къщи в които евентуално ние да си приготвяме...

Забравих да спомена, че ще пътуваме с коли. Hug

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 20:23 от MollyBy

# 676
  • Düsseldorf
Дами в процес съм на резервация на тази къща в Псакудия
http://www.holidays-and-more.de/ham-engl/steinhaus-sokrates-galerie.php
Някой лични впечатления от местоположението и къщите има ли?

А за колко човека е тази къща, нещо не намирам??

# 677
  • София
Момичета, тази снимка от къде беше?
Знам , че я гледах скоро в някоя от темите и сега мира не ми дава, че не мога да се сетя  Twisted Evil

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203100700064209&se … ype=1&theater

Иначе съм на път да резервирам при Евангелиа.Ако до утре вечерта никой друг не ми прати оферта, най-вероятно ще сме там.

Тайс, четох , че миналата година сте имали някакви проблеми в началото.Ще споделиш ли , ако е удобно какво не ти хареса?
По снимки не ме грабва особено, но е приемливо според мен и ми се струва че мясото като отправна точка към целия ръкав е удобно. И от Sarafiаnos имам оферта, но освен че е по-близо до плажа , в друго разлика по снимките не виждам.

# 678
  • София
Момичета, тази снимка от къде беше?
Знам , че я гледах скоро в някоя от темите и сега мира не ми дава, че не мога да се сетя  Twisted Evil

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203100700064209&se … ype=1&theater

Марипоса Това е така наречения Гьол на остров Тасос. Иди в темата за острова, писали сме много по въпроса......

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=716278.195
ПОСТ 204

https://maps.google.com/maps/ms?msid=205018101700109706779.0004d … mp;mid=1370097104
Син показалец, без точка........увеличи картата....

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 23:03 от Bled

# 679
Bled, Благодаря за вниманието!
Пощата ти е пълна и не мога да ти пратя ЛС. Много добро предложение, близка дистинация, което е добре за нас, басейнът също е предимство за мен. Но май няма места, ще пратим запитване, ако го одобрят останалите.

# 680
  • София
Мерси Блед  Peace
бях останала с впечатление че е от някой по-далечен остров, коментиран в тази тема.

# 681
  • Варна

Сърдечно благодаря!!!:)Simple SmileSimple Smile
Патра , Игуменица и Дурес са възможните точки за фери до Италия , зависи накъде ще ни духне вятъра Simple Smile

# 682
  • Варна
Цитат на: Мимии в Пон., 17 Февр. 2014, 22:34
Bliss, завиждам за южна Гърция. Ние стигаме само до пренаселената с българи част.  35

Ако под ''стигаме само до пренаселената с българи част'' се разбира Халкидики - Аспровалта - Кавала то защо не пробвате Литохроно - Платамонес - Агиокампос .Хем е на почти същите километри , хем е почти само по магистрала , хем плажовете са не по лоши , а дори и по хубави !!!Срещнахме две бг коли и 1 автобус средата на юни.

# 683
Цитат на: Мимии в Пон., 17 Февр. 2014, 22:34
Bliss, завиждам за южна Гърция. Ние стигаме само до пренаселената с българи част.  35

Ако под ''стигаме само до пренаселената с българи част'' се разбира Халкидики - Аспровалта - Кавала то защо не пробвате Литохроно - Платамонес - Агиокампос .Хем е на почти същите километри , хем е почти само по магистрала , хем плажовете са не по лоши , а дори и по хубави !!!Срещнахме две бг коли и 1 автобус средата на юни.

Петре, моля ти се не пренасяй разговори от други теми тук. Ни в клин, ни в ръкав.

# 684
alex_shu - тук пише 6 големи и две деца или 8 човека.  Пише го най-долу http://www.holidays-and-more.de/engl/hauser/haus-sokrates/index.html
The top-stone house Socrates is for a family or group up to 8 assignable persons (6 adults and two children). An experience of living combined with sun, beach and sea. Just as one should take a vacation. A home for lovers to fall in love, or just to relax.

# 685
  • София
Марипоса, нямахме топла вода при Евнагелия. Първите 2-3 дни беше съвсем студена, после уж дойде топлата, но пак беше на късмет. Бяхме с дете на 2 и беше адски неприятно.

Евангелия ме издразни с това, че когато и казах за проблема с водата, се направи на дръж ми шапката. Не можело да няма топла вода, нещо сме се объркали. Все едно не знам какво означава топла вода.

Както и да е, после си пооправихме отношенията. Иначе къщата не е лоша, градината също е хубава. Обзавеждането беше малко вехтичко, но биваше. Може и ремонт после да са правили, не знам.

Имай предвид, че нашия проблем с топлата вода не означава автоматично, че и вие ще имате подобен. Може да е било инцидентно  Peace

# 686
  • София
Благодаря ти, Таис   bouquet
Много неприятно се е получило при вас! Аз не мога да се изкъпя със студена вода, а за малко дете не знам...
Ще го повдигна този въпрос, ако решим за там.А от няколкото къщи от които ми пратиха оферти , ми прави впечатление, че стаите са доста сходни като обзавеждане.Не ме притеснява това, да е чисто ми е важно и да няма проблеми с елементарни неща (като водата в случая)

От Карга Мария студиос преди малко ми пратиха добра оферта.Стаите на снимки изглеждат по-нови, но ми се струва че къщата е на пристанището, не на плажа и реално не знам какво е разстоянието до селския плаж , който са показали на сайта си.

малко офф: като получите оферта от някъде и решите, че не отговаря на това, което търсите, пишете ли им писмо да ги уведомите?  Thinking

# 687
Аз съм имала проблем с топлата вода вече на няколко места в Гърция в последните две-три години. Както на Халкидики, така и в Лефкада.
Обикновено един хубав, сочен скандал води до мигновено пускане на горещата вода. По-добронамерените я пускат и без скандал, но винаги го има това, в първия момент да се правят на "дръж ми шапката" - явно е отработена политика.
Причината е, че водата се топли на слънчеви панели, а при пълен капацитет на къщата (или евентуално по-мрачно време, въпреки че при нас никога случаят не е бил второто) съвсем естествено резервоарът може да свърши. Обаче, всяка уважаваща себе си къща има и допълнителен нагревател на ток или друго гориво. Просто ... пестят.
Единствено в Лефкада не ни се получи с водата, но тогава бяхме за един ден в тая къща, дъщеря ми беше болна и хич не ми се занимаваше - теглих им една майна и си тръгнах. Къщата беше претъпкана със сръбски сърфисти.
Изобщо прави ми впечатление, че сърбите са непретенциозни на такива работи- и в другите случаи, в които съм вдигала гири, те са били основните други почиващи в къщата и са си мълчали по проблема. С едните даже другарувахме край барбекюто и след тоя случай ме гледаха с известно страхопочитание Grinning

# 688
Здравейте! Беше говорено по- рано за преводите за Гърция, да доразкажа и аз.
Чрез АлфаБанк наистина е 25 евро независимо от сумата, а аз пратих меил да попитам собствениците дали са съгласни с MoneyGram. Някой пращал ли е така?
Излиза доста по-евтино от WesternUnion даже. Аз проверих чрез сайта им, има точки и в LoutraEdipsou , където трябва да превеждаме.

# 689
  • София
Преди време коментирахме района около Порос. Търсих хотел около Нафплио, служебно, за април. Попаднах малко по-далеч на невероятна оферта за този хотел http://www.poros.biz/ на острова.
Да, извън сезона, през април, но за обиколка е прекрасно. А като гледам времето, може и за пекане да става. Вчера някой каза, че на Крит вече се къпят......
Цената е 43,75 евро за седем дни-двойна стая ??? Тоест 6,25 евро на ден ???
Това ще подобри рекорда ни от 7 евро, нощувка в Генуа.
Обичам подобни предизвикателства за добри хотели......Може да останем само една вечер в него, но мисля да го направим.......

Общи условия

Активация на акаунт