MAC & Sephora - 20 тема

• 54 474
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • в 1001-та нощ
Аз харесвам спирали с гъст туш, които напластяват туш - за обем, но и разресват  Peace С малка четка - да не ми цапат клепача - Пупа Вамп е такава  Peace

Замислих се нещо - наскоро - колкото повече я ползвам, толкова повече туш има и си мисля, че част от базата, която ползвам се обира с четката на спиралата и се размесва с туша  Peace

На МАС имам само една - супер странна спирала - с 1000 клетви за обем, а спиралата с е малка четчица и само 2 реда редки косми  newsm78 Ще я видя, но ...ще съм супер учудена  Mr. Green

# 481
  • Отвъд алеята зад шкафа
Ау, гледайте какви красоти:

http://www.temptalia.com/estee-lauder-pure-color-envy-sculpting-lipstick-launches

Няма цвят, който да не ми харесва. Дали ще ги заредят тук?

# 482
gadamer, от другия месец ще са по магазините. Цена 62лв. Червилото е с капсулована хиалуронова киселина, която в рамките на 6 часа, при всяко слепване на устните се пука и хидратира. Червилата са много пигментирани, "мазни" като консистенция, но не се разтичат. Гилзата е с магнитна капачка и в БГ ще са 20 цвята. Дано не се сметне за реклама тва, ако кажете ще го изтрия.

# 483
  • в 1001-та нощ
Страхотно, звучи впечатляващо  Heart Eyes

# 484
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, от другия месец ще са по магазините. Цена 62лв. Червилото е с капсулована хиалуронова киселина, която в рамките на 6 часа, при всяко слепване на устните се пука и хидратира. Червилата са много пигментирани, "мазни" като консистенция, но не се разтичат. Гилзата е с магнитна капачка и в БГ ще са 20 цвята. Дано не се сметне за реклама тва, ако кажете ще го изтрия.

Точно чета в Темпталия цена от 30 долара и се зарадвах  Tired Но по суотчове много ми харесват, може и да прежаля тия пари.

# 485
# 486
  • Berlin
Може ли да ме просветлите за тази пудра NARS?
Скрит текст:
Тя е безцветна и може да се слага над фдт за леко озаряване, така ли е? Може ли да се носи самостоятелно?

# 487
  • Бургас
Аууу тази сина спирала на Живанши  Heart Eyes
И аз гледах суочове на новите червила на Estee Lauder, по принцип харесвам техните червила, е малко им вдигнаха цените.
Diorskin Nude Tan 2014

# 488
И каква е разликата с досегашните? Аз имам една същата като на снимката,  първата на долния ред. Четката им е страхотна, пудрите и те, но на мен повече ми пасна Герлен като цвят. Тази ми препоръча консултантка, но нещо не ми уцели цвета.

# 489
  • Бургас
Нямам опит със старите , но тези ги видях на няколко суоча и ми харесаха доста като ефект.
Clarins Summer 2014 Colours of Brazil Collection

http://www.reallyree.com/2014/02/clarins-summer-2014-colours-of- … -lip-crayons.html

# 490
  • в 1001-та нощ
Може ли да ме просветлите за тази пудра NARS?
Скрит текст:
Тя е безцветна и може да се слага над фдт за леко озаряване, така ли е? Може ли да се носи самостоятелно?

Аз я нося над ББ крем, като първо ползвам прозрачна матираща, след това минавам с НАРС и лицето изглежда много изгладено, с много фина кожа, после и малко метеорити за озаряване  Peace

За мен пудрата матира, но срещу мен стоеше съфорумка, на която лицето й направо светеше, не знам друго беше ли ползвала, ще я попитам  Peace

# 491
  • Berlin
Много благодаря! Simple Smile И аз мисля над бб крема да слагам от нея или само нея, ако и матира малко в такъв случай.

# 492
  • в 1001-та нощ
Матира доста  Mr. Green ще останеш доволна, но аз си я "пазя", затова матирам с бен най, а с нея блървам основно  Peace

# 493
http://www.lamartinia.com/2014/02/philips-visapure.html
Мнение за новия почистващ апарат на Филипс. Цената е покъртителна. С Кларисоник ли се сравняват? Whistling

# 494
  • гр. София
Включвам се и аз тук.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт