Скокове и биатлон, в Сочи ще е новият купон!

• 32 154
  • 730
  •   1
Отговори
# 540
Ами... какво да кажа? Да, браво на Домрачова, казвам го без грам ирония. Браво и на ваксмайсторите, и на треньорския екип на Беларус. Това е номерът - така да подготвиш състезателите си, че да са в най-добра форма точно на най-важното състезание. Какво да й се сърдя? Колкото и да не я харесвам, тя и екипът й са си свършили работата, а един друг отбор не е уцелил нито ваксата, нито момента, в който състезателите му да влязат във върхова форма. Браво и на Тирил Екхов, все пак е някакво утешение медалът й.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 22:01 от System Error

# 541
  • София
Джойче, имало било отборно в скоковете. Що не казваш? БНТ-то цял ден предават някакви тъпизми и сега от обзора разбирам, че е имало такова състезание.

# 542
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Имаше, ама аз го изтървах- уж отидохме на кръчма да зяпаме, пък само шейнички и записи на хокей по наличните канали Laughing.
Австрийците са със среброто, неочаквано за мен, злато за Германия, бронз за Япония, поляците четвърти.

# 543
  • bad@ss
Някой гледа ли гигантския при дамите?
Какво е направила Мария, та е в червено?  Confused

А, ясно. Изобщо не е стартирала Simple Smile

# 544
  • София
За съжаление днес съм в офиса и на тъпата кабелна не мога да изкарам БНТ HD. След малко ще пусна стрийма да видя какво се случва.

# 545
  • bad@ss
Днес програмата се пръска по шевовете, ама дали времето няма да ни изненада отново  Twisted Evil

# 546
Въх, отбортните скоци и аз съм ги изтървала Shocked
Класирането ми харесва долу-горе Simple Smile

# 547
  • София
Ми как да не го пропусне човек, като БНТ предаваха записи и женски хокей. Просто са уникални идиоти.

# 548
  • bad@ss
Леле, леле, каква е мъгла пак, какво е чудо. Сняг, дъжд, менгемета...
Графиньо, да следиш там на Искрев страницата или каквото е   bouquet

# 549
В 12.30 е засега стартът, сняг вали пък сега Simple Smile Има и мъгла...

# 550
  • bad@ss
Да. И в официалния сайт си стои 12:30.
Ама вчера, докато ти ъпдейтваше инфото по минути, там и час и кусур след това, още си стоеше събитието.
Та ако видиш нещо...

# 551
  • София
Няма отмяна на старта. Ще се състои.

# 552
Супер почетна стълбичка в гигантския слалом. И трите медалистки са ми симпатични. И браво на Тина за втората титла!

# 553
  • bad@ss
Да, браво на Тина, проведе страхотно и двата манша Simple Smile

# 554
  • София
Айде пак се почна.

"Стартът бе отложен с 15 минути заради мъгла. Новият начален час е 12.45"

Общи условия

Активация на акаунт