Хотелите във Велинград - 5

• 90 221
  • 722
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Запис. Велинград ни е наблизо и последно го посетихме около коледа. Бяхме в Елбрус и Камена, че нямаше възможност за повече нощувки без преместване. Та - между Елбрус и Камена ( в еднакъв ценови пояс са) по отношение на чистотата на басейна и големината на стаите - гласувам с две ръце за Камена.
Ядохме едната вечер в Том и Нези - много ни хареса - храната беше вкусна, мястото тихо, топличко, уютно.

# 241
  • Бургас
В Камена има ли детски басейн?външен топъл   за лятна ваканция:)

# 242
В Камена има ли детски басейн?външен топъл   за лятна ваканция:)
Доколкото си спомням детски басейн няма. Има външен и е топъл, даже доста. Предполагам лятото не поддържат много топло, аз бях зимата и си беше гореща водата.

# 243
  • Бургас
Като писах топъл имах предвид минерален топъл, не хладка вода(биле сме в АУРА и ЕЛБРУС) детските са си топли и лятото не  като големите басейни .

# 244
Като писах топъл имах предвид минерален топъл, не хладка вода(биле сме в АУРА и ЕЛБРУС) детските са си топли и лятото не  като големите басейни .
Минерална е водата, да. И е топла и в двата басейна. Във вътрешния даже на мен ми беше много топла.
Но пак казвам, аз бях ноември месец и сняг даже имаше.
Лятото не знам как е.

# 245
  • Бургас
лятото е приятно в големите басейни, но държа да има детски басейн Камена отпада
(Камена не беше ли на военните базата  навремето ?)

# 246
  • близо до София
 tzvety26 , mishoto, благодаря, утре тръгваме!
Ще пиша как е в Елбрус, дано да останем доволни!

# 247
  • София
Пепеляши, срам-не-срам, но аз детски кът в "Бор"не обърнах внимание да има...  Embarassed
Имаше детска площадка, но тя е в паркчето, извън хотела. Ако е имало вътре детски кът, не съм го забелязала... съжалявам, че не мога да ти отговоря на въпроса  Blush

За масажите да кажа - класически, на цяло тяло в "Бор" - 50 лв.  Simple Smile
Басейнът работи от 8,00 до 20,00ч.

Имат детски кът в един от апартаментите. Реновирането се отнася за Свети Спас, както разбрах днес - имат надуваем батут и почасово гледане Simple Smile

# 248
Днес се завърнах от Роял Спа и давам изцяло положителен глас. Нямам забележки, спа зоната е прекрасна, но пак ще напомня на тръгващите да си носят чехли, защото много се хлъзга. Храната много разнообразна, страхотни палачинки за закуска.  Препоръчвам с две ръце! Peace

# 249
Включвам се и аз с пресни впечатления от х-л "България". Много любезен персонал, храната вкусна и достатъчно. Обзавеждане и хигиена на много добро ниво. Водата в басейните чиста и топла, само не ми допадна, че беше много тъмно и задушно от образувалата се пара.

# 250
Днес се завърнах от Роял Спа и давам изцяло положителен глас. Нямам забележки, спа зоната е прекрасна, но пак ще напомня на тръгващите да си носят чехли, защото много се хлъзга. Храната много разнообразна, страхотни палачинки за закуска.  Препоръчвам с две ръце! Peace

И ние утре тръгваме за Велинград. НАдявам се да ни хареса и на нас и времето да е хубаво, че както го дават да вали не ми се мисли  newsm78

# 251
Нещо не ми стана ясно за какви чехли иде реч, там раздават и с тях се хлъзга или има ходещи боси newsm78, не ми се смейте, но не разбрах, ние винаги си носим Hug

# 252
  • близо до София
Върнахме се от х.Елбрус. Общо взето за този ценови клас сме доволни. Има още какво да се желае, например джакузитата са много слаби и едва ли могат да се нарекат джакузита. Но пък има едни хидромасажни легла, които са супер. Басейните и двата ми харесаха. Единия е много топъл, този атракционния, другия е солен и е нормално топъл с температурата на тялото.
Парната баня е идеална, сауната също. Топлите легла са добре. От храната горе долу сме доволни, като изключим едната вечер скарата не струваше. Стаята е малко мъничка, но за две - три вечери става.

# 253
Нещо не ми стана ясно за какви чехли иде реч, там раздават и с тях се хлъзга или има ходещи боси newsm78, не ми се смейте, но не разбрах, ние винаги си носим Hug

Относно Роял Спа , в стаите си има чехли  от тези стандартните като навсякъде, и на вратата в Спа центъра пише че не се допуска вътре с тези чехли, а има и доста хора ходещи боси. Затова носете си чехли тип джапанки  Peace

# 254
ExquisiteS може ли малко повече инфо,накратко да разкажеш за храната,стаите,дали е топло навсякъде!Имат доста изгодно предложение в сайтовете за колективно пазаруване и твоето мнение би ми било полезно,както и на другите момичета предполагам! Hug

Общи условия

Активация на акаунт