Хотелите във Велинград - 5

• 90 219
  • 722
  •   1
Отговори
# 255
Liliq_Zlatna, ние ходихме с ваучери от грабо, преди седмица и малко. Доволни сме от всичко, в нета намерих много малко коментари, но бях останала с впечатление, че храната не е вкусна. Но не беше така, беше вкусно - закуските са на блок маса, а вечерите са основно + десерт.
През цялото време беше топло, стаите бяха чисти. Само не ми хареса, че СПА центъра беше в затворена помещение, без прозорци и беше задушно и тъмно от парата. Персонала също е много вежлив.
Дано останете доволни Hug

# 256
# 257
хотел астра да не затворен-сайта му не работи и отдавна не съм виждала оферти за него  newsm78

# 258
Запис -да следя, ние за пета година ще сме в Аурата, най вече заради изобилието на басейни, а и сме с три деца!

# 259
Мами, а някой да знае нещо за "Аква Вива"? Все повече се рекламират в нета, а отзиви не намирам???? А не дават лоша оферта?

# 260
  • Плевен
Къде се намира х-л "България"?

# 261
Намира се в центъра на кв. Каменица, по пътя за Клептуза.

# 262
Намира се в центъра на кв. Каменица, по пътя за Клептуза.
В кв. Чепино е, така ни казаха от хотела, площада е Македония, само направо се шофира, той се пада от дясно. Има някакъв паметник срещу него и няколко супермаркета, а точно до него - аптека. На 5-10мин. е от Клептуза

# 263
има оферта за св спас - Велинград някой с пресни отзиви newsm78

# 264
Включвам се с малко инфо от Спа хотел Селект - от всичко изчетено във форума и разните сайтове, бях се настроила за голяма мизерия... От вчера сме тук и засега нямаме никакви забележки: стаите са просторни, чисти и топли (вярно, мебелировката е малко поовехтяла),никъде не се усеща миризма на канализация (както бях прочела), басейните са чисти, като в детския басейн водата е супер топла, а в големия басейн -леко по-хладка. Храната също не е лоша - за вечеря: 6 вида салати ( домат, краставици,  маруля,  зеле, морков, цвекло), 6 вида основно (пилешка кавърма, мусака, картофена яхния, ориз, свински дроб на скара, картофено пюре), плодове, кремчета разни и сладки банички за десерт + пица+ спагети.  За закуска тази сутрин - кашкавал,  сирене,  шунка, яйца, макарони, пържени яйца с шунка, маслини,  домат, краставици,  мед, сладко, мекици и банички,  чай, мляко +няколко вида корнфлейкс и мюсли, сок, айрян, плодове. Всичко, което беше на привършване, моментално се допълваше с нови количества от персонала.
Та с една дума - не е толкова зле Grinning

# 265
Преди седмица бяхме в Св. Спас.
Леко съм разочарована.
Едната вечер влизам да се къпя. Беше около 12 часа. насапунисах се и...изненада...спря топлата вода....така си излязох от банята.

На 2 срещу 3 март имаше празнична вечеря. Ние бяхме с ваучер, където е упоменато, че дете под 6г. при двама пълноплащащи се изхранва безплатно. Да, ама не. Изненадата беше голяма, когато видяхме, че за вечеря сме предвидени ( не беше блок-маса, а със сервитьор) двамата възрастни + голямата ни дъщеря. Прибори и чиния за малката нямаше.... Rolling Eyes Питам защо така... Ми такова е решението за тази вечер...
Еми май 5-те звезди са много на този хотел.... Confused

# 266
  • София
Знае ли някой какви са цените за външни лица в станцита на МВР Велинград?
Предложиха ми познати ,служители, да отидем....събирм инфо
Попадна ми и оферта за СПА ХОТЕЛ САРАЙ до Велинград.....може ли отзиви ако някой е бил наскоро там
 Praynig

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 19:49 от vnd

# 267
Четох из тематаза х-л Елбрус
Но Да попитам за него още няколко неща:
-четох за цените децата до 2г. са безплатно, но другите деца след две години какъв процент заплащат
-какви легла има в двойна стая стандарт и в двойна лукс/има ли фотьол за разгъване/ или трябва да се поръчва допълнително легло
-може ли в двойна лукс да се сложи и бебешка кошарка от хотела

Знам, че стаите са тесни, но ако някой с две деца е опитвал в двойна стая да сподели. Hug
От хотела сигурно ще се опитат да ни бутнат в голям апартамент.
*danaya*-
-дават ли халати от хотела или да си носим?
-знам, че има вътрешен топъл басейн, но мислех атракциония, че е външен, да не би да го затварят, за да може да се ползва и през зимата и самата зала отоплява ли се?
-ресторанта на хотела ли ползвахте за свободна консумация обед и вечер?Разнообразно ли е менюто и цените как са?
-колко време преди датата си направихте резервацията, защото като съм с опитвала друг път през лятото все няма места?

# 268
А ние преди ходехме доста често в "Бор". Много ни харесваше, защото беше чисто, а храната - много вкусна, персоналът - учтив. Единственият недостатък бяха тънките стени, през които се чуваше всичко, но и това се избягваше лесно, ако отидеш в по-слаб сезон и помолиш за по-отдалечена стая. Последния път, когато ходихме, беше преди 2 години и според мен беше започнало доста да оветхява. Интересно ми е  как е сега и дали държат нивото, както и дали са си направили ремонт.

# 269
  • На гарата
Здравейте,  имам имен ден на Великден и решихме да идем до Велинград с децата .Най добра оферта ни направиха от хотел Клептуза но не срещнах никъде отзиви за него тук.До сега винаги почивам в хотели препоръчани от форума и сме много доволни за това пак моля ако някой е почивал там да пише как е храна чистота има ли халати или трябва да нося всичко ще ми е от полза защото едното ни дете е все още малко и не ми се рискува да си развалим празника заради студени стаи или лоша храна.Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт