Хотелите във Велинград - 5

• 90 217
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
  • На гарата
Момичета изчетох две стари теми но сте много оскъдни за Клептуза.Моля ви трябва да направя резервация до 3 дни ако някой скоро е почивал нека пише.

# 271
  • Варна
Ние почивахме в хотел Клептуза през латото на 2013. Не останах доволна. Цената действително не е висока. Стайте са със старо и доста овехтяло обзавеждане, теснички и не се почистваха редовно. Някои мебели бяха раздути от влага. Хигиената също не е кой знае колко добре. Тоалетната чиния се клатеше. А за терасата нямам думи. Постоянно се "оакваше" от гълъби. Почистиха я само веднъж, при настаняването ни. За Храната с три думи: от възможно най - евтината/Сирене - лошо, кашкавал неприятен, колбасите - пълен ужас. На закуска ако се вредиш по рано ще има това онова, но към 10,00 часа шанса е никакъв. Блок масата не се зарежда ако свърши нещо. За вечеря се предлагаше лист меню. В басейните - /външен и вътрешен/ не посмях вляза. Определено не бих повторила в този хотел. През 2012 почивахме в Бор. Ако трябва да съпоставя двата хотела, Бор е на "светлинни години" по добре във всяко отношение.

# 272
За Роял Спа:
Бяхме там в края на февруари.
Всичко беше прекрасно. Спа центъра е уникален и огромен. Сауните само са поне 7-8 - билкова, руска, инфрачервена, със соли и т.н. Водата в басейните е много топла и по-малките басейни са като джакузита.Отделно има и джакузи, но на мен там ми беше малко топличко - водата беше около 40-41 градуса. Най - много ни допадна външния басейн - много е топъл и приятен. Основно там се плацикахме. Релакс стаята е с подгряващи се лежанки и също е страхотна.Поддържа се уникална чистота, не само в спа центъра, а и в целия - постоянно чистачките тичаха с разни парцали и забърсваха.Халатите са нови и ти ги сменят веднага, щом поискаш нов. За спа центъра е хубаво да си носите джапанки - белите платнени чехли, които дават от хотела не са разрешени в спа центъра. Въпреки че, хотела беше пълен, нямаше навалица по басейните и в Спа центъра, защото той наистина е огромен.
Стаите са чисти и хубави, не са много големи, но за двама човека са добре. Завесите са тъмни и плътни. Единствената ми забележка е, че стаята ни нямаше тераса.
Храната е разнообразна, вкусна и когато свърши нещо се допълва.Има всичко, за което може да с сетиш. Единствено кафето не ми допадна.
Фитнес центъра е с нови и хубави уреди. Подходящ е и за дамите .Мисля че имаше 3 пътеки и 2 велоергометъра.
Като цяло съм супер доволна. Бяхме и без децата и беше тотално размазване и релакс. Най-големите ни "проблеми" бяха в кой басейн да се топнем, в коя сауна да се мушнем или къде да се излегнем.
Пак бихме отишли, но този път с децата  Simple Smile

# 273
За Роял Спа:
Бяхме там в края на февруари.
Всичко беше прекрасно. Спа центъра е уникален и огромен. Сауните само са поне 7-8 - билкова, руска, инфрачервена, със соли и т.н. Водата в басейните е много топла и по-малките басейни са като джакузита.Отделно има и джакузи, но на мен там ми беше малко топличко - водата беше около 40-41 градуса. Най - много ни допадна външния басейн - много е топъл и приятен. Основно там се плацикахме. Релакс стаята е с подгряващи се лежанки и също е страхотна.Поддържа се уникална чистота, не само в спа центъра, а и в целия - постоянно чистачките тичаха с разни парцали и забърсваха.Халатите са нови и ти ги сменят веднага, щом поискаш нов. За спа центъра е хубаво да си носите джапанки - белите платнени чехли, които дават от хотела не са разрешени в спа центъра. Въпреки че, хотела беше пълен, нямаше навалица по басейните и в Спа центъра, защото той наистина е огромен.
Стаите са чисти и хубави, не са много големи, но за двама човека са добре. Завесите са тъмни и плътни. Единствената ми забележка е, че стаята ни нямаше тераса.
Храната е разнообразна, вкусна и когато свърши нещо се допълва.Има всичко, за което може да с сетиш. Единствено кафето не ми допадна.
Фитнес центъра е с нови и хубави уреди. Подходящ е и за дамите .Мисля че имаше 3 пътеки и 2 велоергометъра.
Като цяло съм супер доволна. Бяхме и без децата и беше тотално размазване и релакс. Най-големите ни "проблеми" бяха в кой басейн да се топнем, в коя сауна да се мушнем или къде да се излегнем.
Пак бихме отишли, но този път с децата  Simple Smile

КристАли, абсолютно споделям мнението ти за Роял Спа , най-вероятно сме се засекли в хотела и ние бяхме в края на февруари. Но единствената ми изненада от твоя пост е че явно не всички стаи са с тераси  newsm78   Нашата имаше тераса , но пък гледаше към строежа , и това е може би единствената ми забележка, защото бях помолила да не гледа натам, но дограмата явно е добра и не се чуваше шум  Peace

# 274
  • Резерват "Северозапад"
Много Ви благодаря за отзивите  bouquet!
Приходи ми се в Роял Спа в най-скоро време....само време и финанси да намеря Laughing.

# 275
  • На гарата
Благодаря за коментара за Клептуза ще се откажа /евтиното винаги излиза по скъпо/

Относно хотел  Роял Спа обадих се за да направя резервация и какво ето ви отговора цитирам:
ОООО госпожо вие имате две деца няма как да ви настаним в нашия хотел извинете.
Оказа се че въпросния супер луксозен хотел не може да приема гости с две или три деца.

# 276
Момичета,а някой с мнение за Сарай,по-специално за храната ме интересува,да не е с някой псевдо Ол Инклузив Simple Smile  Хмммм,прочетох кофти мнения във Визит,които тотално ме отказаха.

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 20:03 от Liliq_Zlatna

# 277
  • София
Относно хотел  Роял Спа обадих се за да направя резервация и какво ето ви отговора цитирам:
Оказа се че въпросния супер луксозен хотел не може да приема гости с две или три деца.
Точно това щях да питам, защото гледам, че всички стаи са мах 2+1.

# 278
  • София
Благодаря за коментара за Клептуза ще се откажа /евтиното винаги излиза по скъпо/

За какво помещение става въпрос?

# 279
  • София
Ами по принцип май нямат помещения 2+2. Аз видях в сайта им, че има апартаменти, но в ценовите оферти всичко - двойни стаи, апартаменти, всички помещения са максимум 2+1, което е много странно. За нас има още време за почивката в средата на април де, но все пак хвърлих едно око и май пак на Акватоник ще се спрем или на Гранда.

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 22:51 от tzvety26

# 280
  • На гарата

Относно хотел  Роял Спа обадих се за да направя резервация и какво ето ви отговора цитирам:
За какво помещение става въпрос?

Без значение от стаята ние примерно винаги резервираме апартамент но ни беше натъртено че не настаняват повече от 2+1 човек политика на хотела въпреки че едното дете ще бъде тогава на 1.10м и си носим кошара

# 281
Явно децата не са добре дошли в този хотел.И аз гледах че настаняването е такова  Wink

# 282
Ще ви построят апартаменти, споко, но не знам кога Joy
Сега сериозно, това е изтърбушена и реновирана соц почивна станция и оригналните стаи на сградата наистина са малки за 2+2, но сега се достроява едно крило.

# 283
Тъкмо се зарадвах на положителните мнения (зесега  Mr. Green) от Роял Спа, и викам ще ходим, но като прочетох за децата, направо ме шашнахте  Shocked

Явно не ни искат за клиенти, но то само от влюбени двойки без деца няма да си напълнят хотела.
Скоро усещам, че ако не ни построят апартаменти, (и даже ако четат тук да знаят, че децата до 12 г, трябва да ги настаняват безплатно  Flutter)  ще започне да седи полупразен хотела като много от хотелите във Велинград  Joy

Пу как ме е яд, тъкмо мислех за майските празници покрай Гергьовден там да изкараме, но явно по морето ще се ходи пак  Sick

# 284
  • София
Аз с три деца значи изобщо да не се пробвам.  Simple Smile
Безумна политика просто нямам думи.

Общи условия

Активация на акаунт