Хотелите във Велинград - 5

• 90 082
  • 722
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
Здравейте. Предстои ни малка почивка за 3-4 дни във Велинград и си направихме резервация в бутиков спа хотел Лъки Лайт. Ходили сме с мъжа ми там преди около 5 год. като гаджета и беше на много добро ниво и храната, и обслужването, и стаите. Сега обаче отиваме там с две бандитчета - близнаци на 3 год. Резервирали сме двойна стая - лукс, ще ни осигурят и кошарка за единия, а другия ми син ще спи при нас на спалнята. Чудя се обаче дали наистина в двойна стая - лукс има микровълнова и кухненски блок, съмнявам се силно. Ако някой е ходил скоро, моля да сподели мнение.

# 421
ailan, били сме в двойна лукс и в апартамент в Лъки Лайт, но никакви уреди нямаше??? иначе хотелът си е на ниво, според мен.

# 422
Мнение за хотел Селект?! newsm7

Запазих стая,но да Ви питам къде може да се хапне наоколо?!

Последна редакция: вт, 29 апр 2014, 14:47 от slan4ize_76

# 423
  • София
Не е точно по темата, но....бихте ли ми препоръчали барове, нощен клуб във Велинград? Нещо по възможност да не е чалготека... Rolling Eyes  За кръчма разбрах за "Чинарите", че доста се препоръчва, но...за бар нищо не прочетох...освен може би "Алиби", но той доколкото разбрах не е нощен клуб с танци, а просто бар. Гледах някакви пиано барове...такова нещо обичам аз, някакви ретро парчета, от рода на музиката, която пускат във "Брилянтин". Ще ви бъда много благодарна. Утре пътуваме и искам да сме подготвени предварително с програмата. Laughing Изобщо ако можете да препоръчате къде да се разходим и какво си заслужава да видим, ще съм ви благодарна! Без кола сме...което е малко кофти, тъй като и времето май ще е кофти, но.....това е положението. Confused

# 424
  • Пловдив
Бяхме  преди месец в Селекта. Доволна останах. Басейните са супер и храната си беше ок. В темата прочетох много отрицателни мнения, но въпреки тях отидохме там и съм доволна. Пак бих отишла.

# 425
И ние бяхме в Селект преди няколко месеца с ваучери. Бях прочела всички негативни неща за хотела и бях подготвена. Да, басейните бяха прекрасни - големи, ТОПЛИ (много важно за нас), чисти. Храната не беше много разнообразна, но бих я нарекла приемлива. Отношението на персонала в ресторанта ме обиди обаче. В една от вечерите имаха някакви групи от гости. Почти всички маси бяха наредени в големи редици като за селска сватба в палатка и нашето тричленно семейство нямаше къде да седне да вечеря тъй като не бяхме от групите. Потърсих съдействие от сервитьор и барман и се държаха наистина арогантно.
И все пак това, което ме измъчи и заради, което бих се поколебала дали да отида (на същата цена) е оскъдното осветление в стаите. Останалите неща смятам, че отговарят на цената, която плащаме за ваучера.

# 426
# 427
Момичета, пряко вклкючване от Свети Спас. Като цяло хотела е хубав, но според мен има какво да се желае още, за да отговаря на петте си звезди. Хотела е чист и топъл. Водата също е топличка. Но водата не е чиста и прозрачна явно трябва повече грижи за нея. Мебелите в стаята са доста обикновенни, банята е малка,а ние сме в апартамент.Персонала е с нормално отношение, но не бих казала любезен. Спа центъра е трагедия, освен басейна с минерална вода, има парна баня и сауна,а и да не пропусна джакузито с 8 дюзи само. Външен басейн все още не съм видяла, но нека не пребързвам да казвам че няма. Храната е вкусна, разнообразна и прясна. Има всичко и по много. 

# 428
Момичета, пряко вклкючване от Свети Спас. Като цяло хотела е хубав, но според мен има какво да се желае още, за да отговаря на петте си звезди. Хотела е чист и топъл. Водата също е топличка. Но водата не е чиста и прозрачна явно трябва повече грижи за нея. Мебелите в стаята са доста обикновенни, банята е малка,а ние сме в апартамент.Персонала е с нормално отношение, но не бих казала любезен. Спа центъра е трагедия, освен басейна с минерална вода, има парна баня и сауна,а и да не пропусна джакузито с 8 дюзи само. Външен басейн все още не съм видяла, но нека не пребързвам да казвам че няма. Храната е вкусна, разнообразна и прясна. Има всичко и по много. 

Няма външен басейн и никога не е имало. Спас на документи е 5 звезди, с напъни е 4. То и цените никога не са му били пет-звездни, така че си е ок.

# 429
  • София
Ще споделя отзив от хотел Аура и първото ми посещение на Велинград. Сигурно вече е споделяно, ама и аз ще се изкажа  Simple Smile. Хотелът не е нищо особено, 3 звезди се води, но като пристигнахме дивана в хола не беше оправен /наехме апартамент/ - като се обадих на рецепция ми обясниха, че всичко необходима за оправянето му било в гардероба. След като не повярвах и попитах, дали очакват от мен да си го оправя сама, троснато ми обясниха, че ще ми пратят камериерка. Камериерката дойде, колкото да ми покаже чаршафите и да обясни на мъж ми, как се разтяга дивана, след което си би камшика... случката е много показателна за "учтивостта" на персонала - няма я никаква - след като посетихме с. Баня в началото на април, това във Велинград беше просто... почивна станция. Като изключим персонала, базата е странна - мебелите са нови, удобни и стават, обаче мокета и стените са бляк. Иначе в стаите първите дни беше топло, дори по някога прекалено топло, а последните явно решиха, че са ни разглезили  Mr. Green. Басейните - вътрешния топъл, плитък, точно за деца, които не могат да плуват. Външния е по-хладен, на мен ми хареса, но повече посещавахме вътрешния. В ресторанта менюто е доста бедно... Някои неща стават за ядене, други - не. За хотела толкова - една почивна станция и нищо повече, 3 звезди са му супер много. За града - не ми хареса - нещо средно между град и нищо... определено не е моята дестинация за почивки. Иначе си изкарахме добре - и двамата с мъж ми празнувахме рожден ден в ресторанта на хотела и сервитьорите бяха много отзивчиви и направиха празненството наистина незабравимо.

# 430
Ние бяхме в спа хотел Селект.В общи линии сме доволни и пак бихме повторили.Единствено имам забележка към храната,особено за вечерята. Закуската беше прилична.

# 431
За хотел Панорама. Отзива ми не е много пресен. Бяхме там преди 2 год. Това за мене са по-скоро студия (апартаменти) под наем, а не хотел, но в това няма нищо лошо. Дори за мен е по-добре. Състоушу се от спалня и дневна с кухненски бокс. Всичко (поне тогава) беше ново, чисто и много добре направено. В дневната има диван (разтегателен), но ние бяхме трима възрастни и на човека, който спа в хола мисля, че не му беше много удобно. Ако сте с 1 дете няма да имате проблем. Има климатик. В кухненския бокс има микровълнова, но пр. няма кана за подгряване на вода. Според мене е добре. Най-голямият му проблем е че на улицата, на която е построен минават много камиони - особено сутрин и ако спите на отворена врата, а не на климатик, ще ви бъде малко шумно. Ако спите на затворена врата не е проблем, защото дограмата изолира от шума достатъчно.

# 432
  • Стара Загора
Включвам се и аз с "пресни" впечатления за бутиков хотел и спа Лъки Лайт. Всичко е много хубаво, нямам забележки. Ползвахме двойна стая лукс - стаята е достатъчно просторна за двойна хотелска стая, чиста, светла, със средно голяма тераса с маса и два стола. Банята е средно голяма, с голяма вана. Бяха ни осигурили кошара за едното дете, е кошарата беше без матрак, но аз до сега където и да съм ползвала кошара от хотела все е без матрак. Confused
Закуска и вечеря на блок маса - наистина вкусна храна, прясна, топла и в изобилие. Имаше доста и постни ястия ( картофи, задушени зеленчуци, тиквички със сос, патладжани) и месни - свинско, пилешко, риба ( пъстърва, скумрия), телешко....доста голям избор на салати, скара. Закуската също изобилстваще - топли напитки ( е кафето беше ужасно, някаква шварц чорба) , яйжа, колбаси, сирена, мюсли, абе както трябва да не изпадам в подробности. Спа центъра не е нищо особено, позамърили са го, последно съм ходила преди около 5 год. и беше по-добре значително. Джакузито си беше ок, сауната също, но парната баня им прави проблем няколко пъти, иначе си идваше подръжката и отстраняваха проблема, но беше няколко пъти. Вторият ден не ни почистиха стаята, но на третия ден като им казахме и една камериерка се изстреля веднага.  Персоналът в ресторанта е много любезен, но на рецепцията и камериерките не особено. Студени хора ми се видяха тези велинградчани, не се усмихват, не поздравяват. newsm78
newsm78
Иначе градът си е смотан и що така нямат никакви табели кое на къде е много се учудих, за първи път виждам курортен град без почти никакво упътване за хора от други градове.
Приятно впечатление ми направи един лекар в детското отделение ма МБАЛ Велинград ( понеже ни се наложи да го посетим) Cry Cry Cry човекът беше много любезен, обяснителен, състрадателен.....цялата болница и отделението са новички и много добре обзаведени и поддържани в сравнение със старозагорските.....направо ми се видя като многозвезден хотел.

Не се сещам за друго, ако някой се интересува от нещо може да пита...

Ааааа външните басейни - малкия и големия бяха много топли и чисти.

# 433
Здравейте,

Ние за празниците бяхме в хотел Селект.

Единствените неща, които ми харесаха в хотела са басейните и местоположението.

Всичко друго е под всякаква критика. Когато пристигнахме в стаята нямаше оставени хавлии, след като си поисках от рецепцията тогава  ги получихме. За пет дни нито веднъж не почистиха стаята, само изхвърляха боклука. Храната особено на закуска беше една и съща - сиренето и шунката бяха от най - евтините, кафето беше шварц, кисело мляко имаше само под формата на айрян. Вечерята беше малко по - разнообразна като преобладаваха готвените неща - ориз със зеленчуци, картофи на фурна, кебабчетата и кюфтетата бяха отвратителни. Салатите и четирите дена бяха домати, краставици, маруля с репички,зеле и моркови,цвекло.Също така за вечеря няма включена вода,има диспенсър, но той е покрит и се ползва само сутрин на закуска.

Има два детски къта, но в тях няма играчки, даже в единия полюлея висеше и може да стане някоя беля.

Хотелът беше пълен със семейства с деца и можеха да осигурят аниматор поне за празниците.

С една дума не бих повторила там. Хотелът въобще не отговаря на 4-те си звезди. Само цените са такива.

П. С Преди да резервирам Селект четох отрицателните мнения, но една позната беше ходила там и е останала доволна, затова реших да му дам шанс.

# 434
Ние преди година и нещо бяхме в "Рим" - няма го в списъка тук, но е готино местенце. http://hotel-rim.com/index.php Стаите малко шарени заради странните тапети, но пък чисти и топли. Бяхме с ваучери, включващи закуска и вечеря. Вечерята в ресторанта и все мръвки и скари.  Joy Закуската на блок маса, но по желание дори и филийки ни пържиха и яйца ни вариха, нищо, че ги нямаше в менюто. Басейна вътрешен, минерален и разделен - ден за мъже, ден за жени. Джакузито голямо, чисто и с много топла вода. Освен тях и сауна и парна баня имат. Ресторанта голям, чист и направен в стар стил. Отвън допълнително масички, където да си изпие човек кафето. Не му зная звездите, но определено ми хареса - тихо, чисто, приятно и възпитан и любезен персонал. Определено пак бих отишла.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт