Хотелите във Велинград - 5

• 90 020
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
препоръчайте къде да обядваме и вечеряме, да не е нещо прекалено претенциозно, че с сме с 4 годишна дивачка  Laughing
На мен ми допадна обедното меню на ресторант Том и Нези.Храната беше вкусна и като количество достатъчна.

За Чинарите,както писах съм с негативно мнение.

# 706
Ehinaceq, проблем няма да имате, пълно е с места, които предлагат обедно меню. Доколкото обърнах внимание, масово на 4.50 обща цена за супа, основно и десерт.
Доста особена е обстановката в ресторанта на х-л "Александрия" и едва ли чак толкова ще хареса на когото и да било, но винаги е пълно. В обедното меню има супа, основно, десерт (диня май видях), айран и хляб. 4.50 лв. За мен пълно заведение е добър показател, а в това се хранят и местните, което е още по-красноречиво.
На т.нар. "Четвърти километър" посока Юндола има един хотел "Зора", който приема най-вече групи от деца. Тоест, там експерименти с храната няма да си позволят. Разположен е в гората, имат много приятен басейн, който обаче е по-студен, водата не е минерална.
На мен мястото много ми хареса и прекарахме там чудесна вечер.
Не ходят много хора там на вечеря, така че какво ще ядете зависи от това какво има. (Ние бяхме сами.)

# 707
  • София
Ужасно вкусно готвят в Александрията. Пробвайте, няма да съжалявате.

# 708
  • Хасково
valya_bl,  за Селект масово отзивите са негативни, а и без ваучери не е евтин. Препоръчвам ви Камена, те са един до друг Simple Smile

# 709
Здравейте, би ли споделил някой, който вече е почивал в Роял Спа, за цените на храната и напитките свободна консумация - кафе, чай, бира, сокове и някои  основни ястия . Благодаря предварително!

# 710
  • София
Момичета, някой ходил ли е в Роял спа с ваучери от групово.бг ?

# 711
Здравейте, би ли споделил някой, който вече е почивал в Роял Спа, за цените на храната и напитките свободна консумация - кафе, чай, бира, сокове и някои  основни ястия . Благодаря предварително!
Мога да те ориентирам за бирата - малка наливна 2 лв, голяма - 3. Капучиното мисля, че беше около 3,50 - 4,00 лв. За яденето няма престава.

# 712
  • София
Момичета, някой ходил ли е в Роял спа с ваучери от групово.бг ?

Извинявайте че пак питам, но имам срок да заплатя ваучерите. Може ли някой да сподели как е обслужването в хотела ако си с ваучери, да няма някакви ограничения и дискриминации?

# 713
Всички ходят с ваучери, така че плащай смело Peace

# 714
  • София
Всички ходят с ваучери, така че плащай смело Peace

Благодаря!

# 715
  • София
С ваучер цените си заслужават, така че смело взимай-имат добри оферти за full board.  Ние сме с ваучери и няма никаква дискриминация, в това те уверявам-на нас три пъти ни смениха стаята и сме доволни - персоналът е страхотен и услужлив (дано след тези думи не развалят това добро впечатление, че още сме тук) Разбира се, имаме забележки по отношение на някои неща, но СПА центърът е много хубав, храната - също и давам висока оценка - особено като има разнообразие за малката ни дъщеричка и тя папка с желание:) Приятно изкарване!
И един въпрос от мен за познавачите на Велинград - случайно да знаете в града да има частни перални - преди години в Трявна намерихме такава - перат, сушат и гладят (при желание) дрехите ти - супер удобно, ако си планирал дълга отпуска, а ако се ползва хим.чистене излиза в пъти по-скъпо.

Последна редакция: чт, 31 юли 2014, 16:17 от Velina25

# 716
  • София
Благодаря! От 10-ти сме в Роял спа за 5 нощувки с ваучери, на закуска и вечеря. Ще споделя после как е!

# 717
на нас три пъти ни смениха стаята и сме доволни

Защо са ви сменяли стаята? Кои стаи са най-тихи? Виждам, че децата ни са на една възраст, има ли подходяща храна за тях или да си носим пюрета? За следобедна закуска какво хапвахте (ние също ще бъдем на FB), предполагам няма междинно хранене.

# 718
на нас три пъти ни смениха стаята и сме доволни

Защо са ви сменяли стаята? Кои стаи са най-тихи? Виждам, че децата ни са на една възраст, има ли подходяща храна за тях или да си носим пюрета? За следобедна закуска какво хапвахте (ние също ще бъдем на FB), предполагам няма междинно хранене.

Не съм Велина, но да кажа за стая 108А и съседните - с гледка към ремонта и майсторите във вътрешния двор е.

# 719
  • София
И ние бяхме в тази стая Grinning и ни предложиха да ни я сменят - сега сме в сектор B и е чудесно - малко повече стълби идват и без асансьор е неудобно, но имаме почти пряка връзка до външния басейн и ресторанта.
Иначе за яденето - и аз имах притеснения и съм навзела пюрета, но хапваме само за следобедна закуска. Яденето е напълно подходящо за дечица на нашата възраст - за обед и вечеря винаги има супички, разнообразно хапване-примерно пюре или печени картофки, оризче с пиленце и др., които ивана хапва - също така има много салатки и плодчета за десерт - както се казва ще се намери какво да хапне, но ако пък случайно нищо не е по вкуса на твоето, има и Билла в града, от където може да си вземете пюренца Hug

Общи условия

Активация на акаунт