Хотелите във Велинград - 5

• 90 208
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Каква политика ви гони, бе хора ooooh!
Наличните в момента стаи са малки, нима мислите че някой нарочно не иска да ви приеме.

# 286
Значи момичета вземете си две стаи , какъв е проблема и двамата родители се разделят , има решение и стаите наистина са малки за четирима , камо ли за петима.

# 287
смятам, че хората сами трябва да си преценят дали ще им е удобно да се гъчкат  Rolling Eyes

на Естрея едното дете си е реално бебе (навсякъде те се настаняват безплатно и не влизат в общия допустим брой на гости настанени в една стая) и си имат и собствена бебешка кошара, но пак са им отказали да ги настанят, защото е "политика на хотела"  Whistling, а не защото не могат да се съберат в стаята  newsm78
Нищо не ни гони  Mr. Green

Бих отишла и без деца, но няма желаещи да гледат, а и те си вървят винаги комплект с нас, а и смятам, че и на тях им е хубаво да се плицикат в топла минерална вода и да дишат чист въздух, от които удоволствия не смятам да ги лишавам, заради разни хотелски политики  Peace

Значи момичета вземете си две стаи , какъв е проблема и двамата родители се разделят , има решение и стаите наистина са малки за четирима , камо ли за петима.

Е вярно е решение, но то цифрата ще стане златна. Моите деца са на 2 и 6 и как ще ни таксуват, вероятно като 2 двойни стаи  Naughty

# 288
Естрея да се обади отново, в стаите наистина няма място за кошара Laughing, много са малки.
Букинг позволява тази конфигурация, бъди по-настоятелна, Естрея, на твое място не бих се отказала Peace, малкото  дете може да спи с родителите си.

# 289
  • Резерват "Северозапад"
Сега и аз да помрънкам Cry- писна ми всички хотели /или почти всички/ във Велинград да таксуват 50% дете над 6 години #Cussing out. Обикновено до 12 години почти навсякъде за децата не се плаща.
Специално за Роял Спа да питам - поне може ли с едничкото дете, за което ще дам 50% от стойността на стаята да не ме карат да запазвам супериорна стая, че тогава цената става вече друга Mr. Green.

# 290
Сега и аз да помрънкам Cry- писна ми всички хотели /или почти всички/ във Велинград да таксуват 50% дете над 6 години #Cussing out. Обикновено до 12 години почти навсякъде за децата не се плаща.
Специално за Роял Спа да питам - поне може ли с едничкото дете, за което ще дам 50% от стойността на стаята да не ме карат да запазвам супериорна стая, че тогава цената става вече друга Mr. Green.
Би трябвало да ви настанят щом пише двойна стандартна стая 2+1.

# 291
Би трябвало да ви настанят щом пише двойна стандартна стая 2+1.Аз ли не виждам цената на апартамента?На снимката изглежда голям и е 40кв двойно по голям от стандартната стая.Просто не виждам наистина тяхната политика. newsm78

# 292
  • Резерват "Северозапад"
Би трябвало, наистина Мими, но в описанието на стаите пише, че разтегатален диван има в супериорните, та затова питам Wink. За стандартните - само описват гледката Mr. Green...

# 293
Обикновено до 12 години почти навсякъде за децата не се плаща.

Това не е вярно. В БГ до 3 или до 4 г. децата са безплатно. Обичайната практика е нагоре да се плаща от 30% до 50% от леглото (ако са на допълнително легло, а не в кошара; моята отдавна не се смества в кошара). Не че е нормално това, макар и в голяма част от европейските хотели политиката също да е такава. Само в Турция повечето хотели предлагат безплатно настаняване на деца до 12 г.

Има естествено и изключения, но не са чак толкова много.

# 294
Би трябвало, наистина Мими, но в описанието на стаите пише, че разтегатален диван има в супериорните, та затова питам Wink. За стандартните - само описват гледката Mr. Green...
Ние почивахме в Роял Спа и бяхме в стандартна стая-няма разтегателен диван и няма място за допълнително легло(може да се сложи кошара,но ако се поразместят мебелите).В делукс стаята е два пъти по-голяма от стандартната,има разтегателен диван и кошара ти дават...просто стаята е разкош(там бяха нашите приятели).

# 295
  • Резерват "Северозапад"
Вероятно си права, Bliss, просто хотелите, които аз посещавам - морски предимно, до 12 години е безплатно за първо дете Simple Smile. Сега като се замисля, от спа хотелите само в Риу-то е безплатно за децата newsm78.

# 296
Ние почивахме в Роял Спа и бяхме в стандартна стая-няма разтегателен диван и няма място за допълнително легло(може да се сложи кошара,но ако се поразместят мебелите).В делукс стаята е два пъти по-голяма от стандартната,има разтегателен диван и кошара ти дават...просто стаята е разкош(там бяха нашите приятели).

Е така както описваш делукс стаята, а и по снимиите се вижда, че е просторна, спокойно може да се настанят и семейства с 2 деца, особено като са малки  newsm78

Офф спирам да разсъждавам.  Outta Joint Като дойде време и поискам да ходя там ще питам, ако не искат нас и парите ни, на друго място ще отидем Confused

# 297

Е така както описваш делукс стаята, а и по снимиите се вижда, че е просторна, спокойно може да се настанят и семейства с 2 деца, особено като са малки  newsm78

Офф спирам да разсъждавам.  Outta Joint Като дойде време и поискам да ходя там ще питам, ако не искат нас и парите ни, на друго място ще отидем Confused
Права си,могат да настанят семейство с две деца (едното в кошара,другото на разтегателния диван),стаята позволява...само ако от хотела пожелаят разбира се...

# 298
  • Пловдив
за еко селище Руминика пресни отзиви, смисъл този сезон и в частност след 2 дни какво е там - мокро ли, снежно ли, сухо ли...? Храната домашна ли е, приятно ли е като цяло и за деца? Искам да търчим като отвързани и да не е мега населено!  Laughing

# 299
  • София
Обикновено до 12 години почти навсякъде за децата не се плаща.

Това не е вярно. В БГ до 3 или до 4 г. децата са безплатно. Обичайната практика е нагоре да се плаща от 30% до 50% от леглото (ако са на допълнително легло, а не в кошара; моята отдавна не се смества в кошара). Не че е нормално това, макар и в голяма част от европейските хотели политиката също да е такава. Само в Турция повечето хотели предлагат безплатно настаняване на деца до 12 г.

Има естествено и изключения, но не са чак толкова много.
Bliss, без да ме разбираш погрешно, но и ти говориш неверни неща. Повечето хотели настаняват безплатно до 6 г.. Но както е споменато вече повечето морски хотели настаняват безплатно и ди 12 г.  Единствения спа хотел, за който се сещам, че таксуват и дете на 5 г. е Севтополис в  Павел Баня - затова й му се размина 2-ро посещение от наша страна.

Много са ми интересни хотелите, които искат пари за храна за дете. Като се има предвид колко изяжда едно дете на 6 г....Моето например е толкова злоядо, че минава с 2 филии хляб на ден и 1 масло.

Общи условия

Активация на акаунт