Хотелите във Велинград - 5

• 90 200
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
за еко селище Руминика пресни отзиви, смисъл този сезон и в частност след 2 дни какво е там - мокро ли, снежно ли, сухо ли...? Храната домашна ли е, приятно ли е като цяло и за деца? Искам да търчим като отвързани и да не е мега населено!  Laughing

И аз съм му хвърлила око на този комплекс и ще чакам отзиви.  Peace

Последно като бяхме в хотел Велина, без ваучери, детето беше на 3 год и нещо и ни таксуваха около 4 лева за закусна, друга такса нямаше. Като бяхме с ваучери - беше безплатно.

# 301
Home raider без да ме разбираш погрешно, но това което казвам е от емпиричен опит. Най-честата граница е 4 г. Разбира се има чести случаи и на 5 и 6 г. Но не и 12 г., както твърдеше момичето на което отговорих(това е много рядко).

На БГ море избягвам да ходя. Последната подобна грешка беше на Дюни където границата е 6 г., а не 12 г.
Иначе имаме опит с Лайт Хаус - 2 г., Грийн Лайф Бийч ризорт - цената е на помещение с брой легла и изобщо не се съобразяват колко са възрастните и колко децата (съответно си плащаш като за възрастен). Същото е и в Санта Марина.

Най- често пребиваваме в Пирин Сандански, където границата е 4 г. В Интерхотел Сандански е 5 г. Севтополис - 5 г. Белчин Гардън - 4 г. Ястребец, Боровец - 4 г. Пирин Голф - 7 г., Кемпински Банско - 6 г.

Това са хотелите, които сме посещавали по-скоро и мога да говоря от личен опит.

И пак повтарям, че границата до 12 г. е масова политика в Турция...

Във Велина границата е 2 г. http://www.velinahotel.com/pricelist.html

# 302
  • Пловдив
Естрея, пробвай пак с Роял Спа. Ние бяхме точно с две деца, така че може. Само да вметна, че при резервацията ни казаха, че трябва да сме в апартамент с двете деца (а цената беше на двойна стая + доплащането за двете деца) и бяхме в такова помещение. Да, два пъти по-голямо като площ от обикновената стая, баня с вана, но за мен не е истински апартамент, защото все пак си е едно помещение, а не две. Както и да е. Обаче има достатъчно площ а разтягане и на трети фотьойл за трето дете. Смятам, че със същия успех, можехме да се настаним и в супериорна стая, ние в стаите почти не стоим и не ни пречи по-малкото пространство. Но, казаха, че само в апартамент може. Детският център не е нищо особено, но на моите много им хареса, намериха си приятелчета и доста повилняха там. Най-големия плюс - спа центърът - без забележки.

# 303

И това се променя вече, аз понеже си ровя и по турските ТА, на доста места е 6 г.

Като масовост за БГ хотелите и аз съм на мнение, че е 6 г., но навсякъде има и извращения, днес мернах 2 г.

Велина ми е болката на мен във Велинград Laughing, обожавам го този хотел, но множко ми идват селските им номера, границата им е такава защото повечето им помещения са апартаменти и няма как да си ги запълнят иначе.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 10:52 от evhen

# 304

И това се променя вече аз понеже си ровя и по турските ТА, на доста места е 6 г.

За съжаление и аз гледах подобни промени. А иначе това с границата на 4 г. започнах да го установявам наскоро (видно от подписа ми) и никак не ми беше приятно. Тя моята и без това яде като колибри.....
 Whistling

evhen и аз много харесвах преди години Велина. Уникално местоположение, а и басейните са добри. Освен това някак ми беше уютно в този хотел. Липсата на прилично СПА го преглъщах някак си, но отвратителната закуска, боя за храна, това че се скъпят за прозрачните резенчета салам, кофти обслужването, скъпата и еднообразна храна на обяд и вечеря, троснатите рецепционистки, занижената хигиена в баните (мухъл и мръсни фуги) ме отказаха много отдавна от него. Освен това цените вече ми идваха високи за качеството, а и наличието на по-добри 5-звездни алтернативи на почти същите цени също си оказа влияние.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 10:53 от Анонимен

# 305
  • София
  В акватоник бяхме в двойна плюс стая и не ми таксуваха изобщо и трите деца допълнително, което много ме изненада и дори питах изрично, дали в посочената цена са включени и децата. Близначките са на 7,5 г, а малката почти на 5 г. Бяхме за две нощувки с включена закуска и вечеря. Стаята беше по-голяма, като имаше място за разтегателно диванче, на което спаха каките и дори и кошарка бяха сложили за малката, макар да бях споменала изрично, че тя спи при нас на спалнята. По този начин всъщност цената в този хотел за нашето семейство ми излезе същата, каквато се получаваше в тризвезден с наемане обаче на две двойни стаи, поради липса на по-големи стаи или пък при таксуване на апартамент, ако има наличен такъв.

# 306
  • На гарата
Момичета резервирах в друг хотел св.Спас но искам да попитам тези които са ходили в Клептуза сестра ми е направила резервация там казали и да преведе капаро тя съответно го превела но сега не знае трябва ли да прати копие от вносната бележка до хотела за потвърждение или те ще си разберат по сметката че е привела парите и ще получи ли потвърждение за резервацията си от хотела?До сега винаги е правила резервация с тур. агенция а сега директно с хотела и се притеснява да не останат без почивка.

# 307
Здравейте,

Имам нужда от помощ при избор на хотел за почивка в периода 15-20 септември. Колебая се между Интерхотел Сандански и новия ROYAL SPA във Велинград. Кой е по-подходящ за този период от годината. Ще сме с малко детенце на 3 години.

Моля за коментари - плюсове и минуси за всеки един от хотелите. Кой от тях предлага повече забавление за детенце, кой е с по-топли басейни.

# 308
  • Пловдив
ей, голям напън беше за руминика, но успяхме да се доберем до двойна стая за този уикенд  Mr. Green

отзиви после

# 309
ей, голям напън беше за руминика, но успяхме да се доберем до двойна стая за този уикенд  Mr. Green

отзиви после

Ще чакам. Особенно ако успееш да видиш вилите   bouquet

# 310
Направих запитване до Роял Спа за 2въз +2деца а отговора беше.В момента не разполагаме с апартамент за вашето семейство в края на април ще можем да ви посрещнем  Wink

# 311
  • Пловдив

отзиви после

Ще чакам. Особенно ако успееш да видиш вилите   bouquet

ми освен да ме приютът някакви ергени за през нощта, аз така и така съм без мъжо, малко разнообразие да има!  Laughing
после като ги натръшкам от умора, почвам снимките  Joy

# 312
  • Пловдив
Ето ни обратно в града, много хубаво беше...!
Страхотно местенце, страхотна природа, препоръчвам вилите с две ръце! Ние бяхме в двойна стая, достатъчно широка е за семейство с малко дете, с гледка към малките язовирчета, но все пак от ресторанта се чува вечер тропота на хората (имаше някакви младежи, определено ги чувах дори как си говориха!).
Портокалчета за добре дошли, чистичко, чудесно време беше, имаше патета, куче, кокошки - затворени разбира се, но атрактивни за малки деца, имаше люлка и една тракторска гума с пясък в нея, симпатично, трева да се играе на топка, малък басейн, в който носят минерална вода лятото само за гости на хотела уж, вкусна храна, камини мега уютни....
Минуси има също...но да не задълбавам толкова, основно цените са високи в ресторанта, пътят е едно кално мазало (правят го сега), абе това е. Основно е хубаво!
Блис,може и да не ти допадне, заради някои неща типично български, знам те, че обичаш по-спретнати и ясни работи, после на лични може. Аз лично съм си от този регион почти и разбира се съм свикнала с пещерняците, т.е хора местни как говорят, мислят и слухтят...ама теб може и да не те зарадва част от това отношение  Laughing

# 313
Моля за коментари за Спа хотел Холидей. Който го е посетил нека сподели, температура на водата, стаи, храна? Благодаря

# 314
Здравейте,

Имам нужда от помощ при избор на хотел за почивка в периода 15-20 септември. Колебая се между Интерхотел Сандански и новия ROYAL SPA във Велинград. Кой е по-подходящ за този период от годината. Ще сме с малко детенце на 3 години.

Моля за коментари - плюсове и минуси за всеки един от хотелите. Кой от тях предлага повече забавление за детенце, кой е с по-топли басейни.

Интерхотел Сандански, разбира се! На пъпа на центъра е, точно до парка, градът е интересен  разнообразен. По това време на годината там още е лято. Обичам да ходя във Велинград, но не издържам повече от 3-4 дни там, толкова е скучно. Освен да стоиш в хотела, друго няма какво да правиш. А в Сандански е напълно обратното.

Общи условия

Активация на акаунт