Хотелите във Велинград - 5

• 90 189
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
Да помоля и аз за съвет- Енира или Аква вива? Това са свободните хотели за датите, които ме интересуват, но т.к. за пръв път ще посетим Велинград не знам кой да избера...А колкото повече чета, толкова повече се обърквам  Mr. Green

# 316
Никой ли тук не е посещавал Спа Хотел Холидей!  Praynig

# 317
Здравейте, момичета!
Искам да изненадам ММ с една почивка за 2 дни във Велинград. Четох, търсих, но не успях да намеря отзиви за хотел Сейнт Джордж. Ако може да споделите мнение, харесала съм тази оферта: http://www.vipoferta.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%B0-poc … -georgi-3607.html  Много благодаря предварително  Hug

# 318
Здравейте, момичета!
Искам да изненадам ММ с една почивка за 2 дни във Велинград.
В една от по-старите теми съм дала отзиви. Посетихме го по-миналото лято. Няма да повторим. Хотелът наистина е добре обзаведен и нов, но... това са плюсовете му. Имаше прах в банята, топки косми по терасата. Тоалетна хартия зареждат само преди настаняването. Не влизат да почистват/бяхме за три нощувки/. Закуската е повече от безумна - и ние бяхме с ваучери - трите сутрини едно от следното: по две пържени филии, по две принцеси със сирене и яйце, по три малки бухтички с малко пакетче конфитюр. Само това! Басейнът беше мръсен - отстрани имаше мрежа, с която гостите на хотела сами почистваха нападалите отгоре листа и насекоми. В същия жива пчела ухапа сина ми. При напускането си бяхме свидетели на нещо  странно: пристигна голяма цистерна, от която започнаха да свалят туби с минерална вода и да пълнят външното джакузи. ooooh! Което обяснява , защо то и басейнът бяха студени. Все пак остава фактът, че хотелът е обзаведен много добре и с вкус!

# 319
The sorceress , много ти благодаря за отзива! Hug Щом е такова положението ще пропуснем офертата. Ще идем на Цигов чарк.

# 320
Здравейте, сигурно ще се повторя, но има ли някой който скоро е ходил в хотел Холидей?
Имат интересни оферти,на нормални цени.
По-специално ме интересува: как са стаите,Спа-то, водата в басейните топла ли е, изхранването на блок маса ли е?   
Благодаря предварително  Simple Smile

# 321
КристАли, виж малко по-назад в тази тема или в предходната - имаше скорошен добър отзив за Холидей. Има и по-назад същи отзиви - по мое впечатление като цяло добри. Ние веднъж за малко да отидем там, но се сетихме къде е - а местото му не е много добро според мен и затова се разминахме.

# 322
 Момичета помагайте. Колебая се между роял спа и белчин гардън за предстоящите празници през май.кой е по- добър за семейство с дете на 3 години

# 323
За хотел Жери някой може ли да сподели отзив?  Hug

# 324
Вчера се върнахме от Велинград, хотел Камена. Много се радвам, че последвах интуицията си и въпреки всички отрицателни коментари в последната година избрах именно него. Много хубаво местоположение, реновиран апартамент с две стаи, баня и тоалетна и още една тоалетна за 94 лева, широко, просторно, чисто. Ресторантът не е кой знае какво по отношение на готвене. Матраците на леглата са леко неудобни, а чаршафите - къси, ама то така е почти навсякъде.  Tired  В хотела беше топло, но през нощта спряха парното и стана леко клинч, но все пак е края на март и не беше толкова страшно. Ако така са процедирали и през зимата ми става ясно защо са всички тези отрицателни коментари за хотела. Но това са дреболии. Общото ми впечетление е добро. Като нищо можехме да дадем двойно повече пари и да не получим нищо повече насреща.  Grinning
Иначе относто спа-то: външен и вътрешен басейн, чистичко, макар и леко старичко. Басейните не са много големи. Ползвах сауната, тангенторна вана и масаж. Доволна съм.

# 325
Вчера се върнахме от Велинград, хотел Камена..... Много хубаво местоположение.....
Местоположението, местоположението Joy и голямата територия, стига ти само хотела да заобиколиш и си си направил разходката. Аз за това толкова години не мога да преглътна новите хотели.

L0v3d, като проучвах за Жери, само хубави отзиви имаше. В същия ценови клас, защо не погледнеш хотел Рим. Въпреки, че само го плюят в нета е пълен седмици напред, скоро се обаждах Peace

# 326
Здравейте,пиша с много положителни отзиви за х-л Холидей.Да,местоположението е срещу циганската махала,но за три дни нас това не ни притесни.Отлична хигиена,просторна стая,заредени всякакви консумативи в банята,спа центъра също чист и приятен.Храната от ваучера салата,основно-шишчета или кърначе с гарнитура,десерт,закуската на блок маса ,но цените в ресторанта за свободна консумация са ужасни.Обядвахме по мнение от темата тук в Том и Нези,но кръчмето на пътя,не ресторанта,вкусно сготвено на много прилични цени.Водата в басейна много топла,парната баня и сауната си работеха непрекъснато,масаж срещу заплащане-35лева.

# 327
 evhen , благодаря ти за отговора   bouquet в крайна сметка на кой хотел се спряхте, когато ти избира?  Hug

# 328
дайте ми препоръки за заведения за хапване във Велинград. Не съм фен на обяд и вечеря в хотелите

# 329
дайте ми препоръки за заведения за хапване във Велинград. Не съм фен на обяд и вечеря в хотелите
Чинарите - нааай - вкусната храна, която съм яла  Peace

Общи условия

Активация на акаунт