Хотелите във Велинград - 5

• 90 186
  • 722
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Последното, за "Чинарите", мога да го оспоря.

Вярно е, че за извънхотелска кръчма са може би най-приемливото място: сносно приготвена храна, големи порции, обичайни цени. Обслужването, обаче, не е на постоянно ниво - веднъж те обгрижват, друг път са в кофти настроение. Вече ходя там, когато нямам друга идея.

# 331
Жалко, че така се е получило при теб. Аз лично, не мога да се оплача. Винаги са били мили, любезни и бързи. И доста познати съм пращала там - няма недоволни.
Разбира се, всичко е въпрос на вкус.

# 332
  • София
Жалко, че така се е получило при теб. Аз лично, не мога да се оплача. Винаги са били мили, любезни и бързи. И доста познати съм пращала там - няма недоволни.
Разбира се, всичко е въпрос на вкус.

И на отношение Wink

# 333
Ресторант Чинарите,преди беше любимо наше място във Велинград,но за съжаление много занижиха нивото,последно от поръчани 5,6 неща нищо не ставаше за ядене,за отношението Пепеляши е права.

# 334
Здравейте, синът ми ще ходи на Зелено училище в  х-л Камена, но едно от децата е споделило, че родителите му не го пускат, защото в хотела имало хлебарки, било студено и мръсно, чаршафите и хавлиите скъсани, а храната под всякаква критика. Моля, някой със скорошни впечатления от Камена да сподели впечатленията си!

# 335
Споделих на предната страница. Бях в Камена през уикенда - нищо от това не е вярно. Аз четох същите неща в един сайт и бая се колебах дали да ходим, но не съжалявам, че се доверих на интуицията си. Много е хубаво - просторно, слънчево, широко, чисто, няма да съжалява! На предната страница съм разказала по-подробно.

# 336
Здравейте, момичета! На 30.03. заминаваме с двете си деца- на 5 и 8 години в хотел Аура. Много ще сте ми полезни с всичко, което да очаквам или препоръки какво да взема за този хотел. За първи път отиваме във Велинград и всичко ще ми е от полза. Ние сме със закуски и вечери за 5 нощувки в двойна стая , доколкото разбрах. Благодаря ви предварително.

# 337
  • Бургас
Здравейте, момичета! На 30.03. заминаваме с двете си деца- на 5 и 8 години в хотел Аура. Много ще сте ми полезни с всичко, което да очаквам или препоръки какво да взема за този хотел. За първи път отиваме във Велинград и всичко ще ми е от полза. Ние сме със закуски и вечери за 5 нощувки в двойна стая , доколкото разбрах. Благодаря ви предварително.

Да споделиш после всичко,как се настанихте в двойна стая:)вечерята на блок маса ли е?

# 338
  • Плевен
За Аура си носете хавлии за басейна. Дават едни халатчета срещу заплащане, но не са хавлиени, а от по-тънък плат (вафлен). Напитките за вечеря се заплащат. Сутрин има чай, кафе, мляко, зеленчуци, пържени филийки, мекици, баница, варени яйца, колбаси,  кренвирши. Вечерята е по меню с 10-тина възможности за избор. За обяд има нелошо обедно меню на прилични цени. Наблизо има много закусвални с прекрасни закуски за по-гладните Simple Smile .

# 339
Здравейте мнения за хотел хевън има ваучери смятям да го посетя!

# 340
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Ние сме в Саната за майските празници.Единствено ме притеснява колко ще е топъл басейна,че съм от зиморничавите.
Може ли да сподели някой ресторант или кръчма от които е останал доволен!

# 341
Ние сме в Саната за майските празници.Единствено ме притеснява колко ще е топъл басейна,че съм от зиморничавите.
Е кога го построиха този хотел, та ти ще ходиш да почиваш там.
http://www.hwreit.eu/index.php/bg/portfolio/spaawellness-resort-velingrad

# 342
# 343
Е кога го построиха този хотел, та ти ще ходиш да почиваш там.
http://www.hwreit.eu/index.php/bg/portfolio/spaawellness-resort-velingrad

От няколко години:

http://www.sanaspahotels.bg/bg/

# 344
  • Резерват "Северозапад"
За Велинград или за Хисаря говорим newsm78
П,П, Щото Сана Спа е в Хисаря.

Общи условия

Активация на акаунт