Хотелите във Велинград - 5

• 90 155
  • 722
  •   1
Отговори
# 345
Уф, извинете, дамата объркА темите, а аз се пошегувах малко дебелашки Joy и стана тя, каквато стана, но е факт, че и за Велинград има проект за Сана хотел, поне по инфо в нета.

# 346
Уф, извинете, дамата объркА темите, а аз се пошегувах малко дебелашки Joy и стана тя, каквато стана, но е факт, че и за Велинград има проект за Сана хотел, поне по инфо в нета.

Има я! Цветан Василев ще заграби цяла България. Дружеството е негово. И хотела в Хисар е негов.

# 347
  • Пловдив
Кой пък е тоя newsm78

# 348
  • Deutschland/HE

Корпоративна банка

# 349
Бяхме в хотел Роял Спа с приятеля ми първият уикенд на март месец.Като цяло много ни хареса,особено спа центъра,наистина е голям и басейните са много хубави,има и руска баня,но нея не сме я ползвали.Стаите са приятни,добре обазаведени,ние бяхме в такава с балкон.Храната в ресторанта също беше много вкусна и разнообразна,персонала се старае.Останахме с добри впечатления и някой уикенд през април пак ще го посетим.  Simple Smile

# 350
  • София
Спам- искам да се върне старото правило в някой теми да се пише както преди след като имаш определен брой публикации,така ще се избегнат рекламите,които взеха в много теми да се появяват.

# 351
Да се включа и аз в тази тема.  Simple Smile
Никога не съм ходила във Велинград.
За майските празници резервирах за хотел Здравец от Съни турс. Стори ми се добра оферта, а и хотела симпатичен. Надявам се да не се разочаровам!  Hug

# 352
Спам- искам да се върне старото правило в някой теми да се пише както преди след като имаш определен брой публикации,така ще се избегнат рекламите,които взеха в много теми да се появяват.

И аз искам   bouquet
Даже бих подкрепила такава анкета.

# 353
искам да попитам има ли някой впечатление от хотел Двореца, по-точно ме интерисуват басейните и спа центъа

# 354
Да се включа и аз в тази тема.  Simple Smile
Никога не съм ходила във Велинград.
За майските празници резервирах за хотел Здравец от Съни турс. Стори ми се добра оферта, а и хотела симпатичен. Надявам се да не се разочаровам!  Hug
Вчера бях на Велинград мисля че е в самият център на града дано Ви хареса.

# 355
  • София
Дълги години посещаваме хотел Аура и сме много доволни от самият хотел. Персонала на рецепцията е любезен ,но малко в ресторанта им куца възпитанието. На мой близък му бяха направили намек ,че е пълен  #Crazy ,много лош спомен. Спа-то е хубаво ,басейните са топли и чисти. Стаите са малки ,но апартаментите на 4тия етаж са доста подходящи за 4ма възрастни ,защото са разделени на спалня и хол с  разтегателно канапе,което е удобно. Цените за нощувка са ниски.
Едно от посещенията ни в Аура беше  за нова година. Когато дойде време за празничната вечеря ни казаха ,че за нашата компания нямало място в хотела и трябвали да отидем в някакъв ресторант в центъра. Сещаите се как няма таксита в новогодишната вечер и как вървъв с обувки на ток зимата до ресторанта. Много тъпо го направиха ,а и не ни предупредиха предварително.

На 4,5,6 Април ще заминаваме за Елбрус, тъй като в Аура нямаше стаи за тази дати. Не сме ходили там ,но ще пиша отзиви като се върнем.

За хотел Камена- посещавали сме го тъй като дълги години беше към летище София и спането ни беше безплатно,но до там .Храната е гадна и скъпа,а порциите смешно малки. Стаите са стари, мръсни ,но просторни ,ако в случая това е плюс.Зимата парното се спираше през ноща и беше много студено!!! Басейна е доста студен също,персонала са главно разни лелички дето ти правят забележки за всичко,все едно не си на почивка .... И тук сме карали нова година за цена от 120 лв на човек само за новогодишна вечеря получихме следното:
салата снежанка,зелева салата, основно- Наденица ,пържола и пюре, ракия ,вода и 1 безалкохолно. Повече не стъпихме там !

# 356
  • Хасково
flower_girl, всеки си има мнение, но за Камена доста можем да поспорим. За храната мога да се съглася донякъде, но стаите ги ремонтираха преди няколко години и бих казала, че са доста прилични, а на мръсна стая никога не съм попадала. С персонала също не сме имали проблем. И тъй като сме ходили там 5 поредни години НИКОГА, ама никога басейните не са били студени. Още повече,мисля че това е един от малкото хотели, в които водата се източва абсолютно всяка вечер и се пълни с чиста.

IMPULS1, била съм в Двореца преди 2 години и останах възхитена точно от басейните и спа-то.
От вътрешния басейн нямам много спомени, но външният е разкошен. Ние бяхме края на април и времето беше разкошно за плаж. Даже си направихме и нощно къпане последната вечер  Heart Eyes От спа центъра си спомням само, че покрай стените течаха поточета и беше много красиво. А и парната баня е  доста голяма.  За цените,правих си шоколадов масаж и цената беше 65 лв за 45мин.
Ние бяхме в мансардна стая и единствено не ми хареса, че нямаше тераса, но се преживява. Закуската също беше Ок - блок маса, не много богата, но с качествени продукти.
С две думи препоръчвам хотела, особено ако сте и с деца(има и батут в градината), по това време на годината е страхотно! Ако се сетиш нещо друго, питай Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 апр 2014, 00:15 от Ivayla_

# 357
flower_girl, всеки си има мнение, но за Камена доста можем да поспорим. За храната мога да се съглася донякъде, но стаите ги ремонтираха преди няколко години и бих казала, че са доста прилични, а на мръсна стая никога не съм попадала. С персонала също не сме имали проблем. И тъй като сме ходили там 5 поредни години НИКОГА, ама никога басейните не са били студени. Още повече,мисля че това е един от малкото хотели, в които водата се източва абсолютно всяка вечер и се пълни с чиста.
Да, ресторантът е скапан, но всичко друго е доста прилично. Направо като чета мненията тук се чудя дали не бях преди две седмици в друг хотел!  Grinning
Парното се спира през нощта, да. Предполагам за зимата е голям проблем, но в края на март беше поносимо. Надявам се новият управител да си е взел бележка и да не го допуска и следващата зима.

# 358
дайте ми препоръки за заведения за хапване във Велинград. Не съм фен на обяд и вечеря в хотелите

В Чинарите наистина е вкусно, но адски мирише на манджи, което го прави неприятно за посещение. Включително и косата ми се вмириса. Последвах съвет от тук и посетих ресторант Милениум...знаех си, че интуицията ми е правилна и ресторант с такова име ще е безумен и така беше. Да , евтино, но далеч от ресторант! Всъщност във Велинград единствените свестни ресторанти са точно хотелските. Иначе таверна Омар предлага добро меню , но е по-скъпичко и доста шумно.

# 359
Включвам се по повод предишният пост относно ресторант Чинарите, ами с прекрасни впечатления съм. Бързо обслужване ,вкусна храна, порции съответстващи на грамажа си и мноого прилични цени.
Ние когато бяхме/ хранихме се на обяд / изобщо нямаше неприятни миризми. Бих го поставила в белия списък! Simple Smile
Иначе в Том и Нези  обстановката е по-изискана, но цените са неоправдано високи за това ,което се предлага и обслужването не е от най-бързите дори и да няма хора

Общи условия

Активация на акаунт