Хотелите във Велинград - 5

• 90 125
  • 722
  •   1
Отговори
# 360

дайте ми препоръки за заведения за хапване във Велинград. Не съм фен на обяд и вечеря в хотелите

В Чинарите наистина е вкусно, но адски мирише на манджи, което го прави неприятно за посещение. Включително и косата ми се вмириса. Последвах съвет от тук и посетих ресторант Милениум...знаех си, че интуицията ми е правилна и ресторант с такова име ще е безумен и така беше. Да , евтино, но далеч от ресторант! Всъщност във Велинград единствените свестни ресторанти са точно хотелските. Иначе таверна Омар предлага добро меню , но е по-скъпичко и доста шумно.

Явно не си прочела моя пост от предишната тема. За да предпазя и други хора ще го постна отново.

Вчера се върнахме от Велинград и бързам да разкажа за така препоръчвания р-т Милениум. Пълна трагедия! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! Не знам как може тази дупка да се хареса на някого. Преглътнах външния му вид, защото все пак отиваме на обяд и по-важното е храната. Заведението беше пълно, което също ме наведе на мисълта, че готвят вкусно и сме на правилното място. Да, ама не!
Сервираше ни една по-възрастна жена с огромни неподдържани нокти, която видях как изпусна една покривка на земята, вдигна я и отново я застели на масата;
- донесе ни салатите преди напитките, но без прибори;
- след 15 напомняния получихме прибори, но не и пепелник;
- от масите около нас започнаха да и подвикват други изнервени клиенти;
- донесе ни 4 неща, които не сме поръчвали - явно бяха за хората около нас, които недоволстваха;
- препечения хляб беше поднесен в някаква мазна метална панерка;
- за готвени ястия от обедното меню чакахме 25 минути;
- храната под всякаква критика преварен и разкашкан ориз на дроб сърмата, отвратителни "родопски сърми"
- след като приключихме с храненето ни донесоха лютите чушки, които бяхме поръчали, явно се очакваше да ги ядем с десерта, от който се отказахме;
- като за капак на всичко маркирано друго ястие в сметката.
В цялата обстановка, обслужване и кухня няма едно нещо, което да си заслужава посещението. Не ходете там ако искате да хапнете добре и имате някакъв минимум от хигиенни изисквания. Не мога да ви опиша как се почуствах пред приятелите ми, защото много настоявах да обядваме там по препоръки на хора от форума.

Иначе бяхме отседнали в х-л Акватоник - добро обслужване и много вежлив персонал. Към самия хотел нямам никакви забележки. Но самото му разположение в жилищен квартал, според мен не е добро. Като се покажеш на терасата и буквално си в задния двор на къщите, които заобикалят хотела.

# 361
Момичета, някакви отзиви за х-л Клептуза  Hug
Чудя се дали да правя за там резервация или в х-л Здравец  newsm78

# 362
Във Велинград сме яли вкусно в ресторант "Механата" (малко заведение на бул. Съединение около 300 и някой номер е, срещу хотел Олимпик). Има 4-5 маси вътре, но храната е много хубава.

# 363
здравейте Момичета,

Направих резервация в хотел РОЯЛ СПА във Велинград. Моля споделете какви са условията в хотела. Ще бъдем с малко детенце - 3 годинки за периода 1 май-6 май. Как е времето през май там?

Междудругото РОЯЛ СПА или БЕЛЧИН ГАРДЪН е по подходящ за дете

# 364
Аз бих заложила на Белчин Гардън  Peace
Направих резервация за Клептуза, дано да не сме много разочаровани  Mr. Green

# 365
...относно ресторант Чинарите...

Ние когато бяхме/ хранихме се на обяд / изобщо нямаше неприятни миризми. Бих го поставила в белия списък! Simple Smile

Всеки има право да го слага, където си иска.
Аз съм дала шанс на това прехвалено заведение няколко пъти , в различни години, и все така миришеща на всевъзможни манджи си тръгвах.

# 366
Здравейте, искам и аз да изкажа мнение относно Гранд хотел БЪЛГАРИЯ във Велинград. Това е четиризвезден хотел близо до Клептуза, но за съжаление не си заслужава 4-те звезди . Първо искам да обърна внимание на апартаментите, наехме апартамент понеже бяхме с двете деца, оказа се ,че апартамента представлява голяма стая със спалня и разтегателен ъгъл със стъклена масичка  #2gunfire по моите представи и местата на които сме били със семейството апартамент е винаги с една стая и отделно всекидневна, целта ни беше да сме в отделни стаи заради бебето, да може баткото да спи. Та...при огледа на въпросният апартамент съответно слязохме на рецепция и попитахме да не би да има грешка...това е двойна стая, просто по - широка, но администратора любезно ми обясни ,че това са им апартаментите  Embarassed така че ,мили мамчета, ако сте решили да ходите да почивате в апартамент със сигурност това не е вашето място !!! Да не говорим че при резервация по телефона уж ми казаха че ще запазят кошара за бебето, оказа се че нямаха, та взеха от друг хотел естествено, защото аз настоявах да имам кошара. Другото което е последната вечер имаше симпозиум в ресторанта и оркестър и нямаше спане до 3 часа, никой не се интересуваше от останалите гости в хотела, циганията беше пълна, долу на рецепция нямаше на кой да се оплачеш...останах крайно разочарована и това е мое мнение, не ангажирам никого  с него  Hug

# 367
...относно ресторант Чинарите...

Ние когато бяхме/ хранихме се на обяд / изобщо нямаше неприятни миризми. Бих го поставила в белия списък! Simple Smile

Всеки има право да го слага, където си иска.
Аз съм дала шанс на това прехвалено заведение няколко пъти , в различни години, и все така миришеща на всевъзможни манджи си тръгвах.

Е, хубаво значи да се радвам ,че съм оцелила момент

# 368
Здравейте момичета и честит празник,
реших да си почина няколко дни, ей така инцидентно и започвам да стягам багажалл
Много моля да ми препоръчате хотел със закрит минерален басейн и по възможност с детски кът, че ще съм с детето. Да е чисто, топло и храната да я бива.
Ще се опитам да прочета и темите, но ще съм много благодарна за предложения.
Благодаря Ви

# 369
  • Пловдив / София
Искам да похваля семеен хотел Витяз хаус. Бяхме там с ваучер-нощувка, вечеря и закуска. Мн. Съм доволна. Чисто и уютно. Домакините са мн любезни. Макар че платихме с ваучера по-малко, отколкото на свободно настаняване, не беше спестено откъм храна. За вечеря по една шопска салата и по едно гювече с пилешко, гъби и сирена, хляб. Хората ни почерпиха с дом. Ракия, вино. Не искаха и да платим содите, които поръчсхме отделно. За закуска - палачинки и кафе. В хотела има и няколко фитнес уреда и малка сауна. Предполагам, че по завка я пускат. Пак бих отишла.

# 370
  • София
Да питам пътувалите наскоро от София до Велинград - от къде е по-добре да минем - през Костенец или през Септември?

# 371
Дзвер, през Септември не съм минавала, но през Костенец, пътят си е ОК, с изключение на две - три дупки на изхода на града.

# 372
Да питам пътувалите наскоро от София до Велинград - от къде е по-добре да минем - през Костенец или през Септември?
През Септември и селцата пътя е мед и масло,перфектен!Почти всяка седмица пътуваме и все от там минаваме.По Нова година объркахме пътя и минахме през Костенец,но нямаше нищо общо с този през Септември Peace 

# 373
  • София
През Септември и селцата пътя е мед и масло,перфектен!Почти всяка седмица пътуваме и все от там минаваме.По Нова година объркахме пътя и минахме през Костенец,но нямаше нищо общо с този през Септември Peace 

благодаря, и аз съм фен на пътя през Септември - харесва ми повече, но един колега каза, че го ремонтирали - явно греши  Peace

# 374

благодаря, и аз съм фен на пътя през Септември - харесва ми повече, но един колега каза, че го ремонтирали - явно греши  Peace

Приключи ремонта отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт