Хотелите във Велинград-4

• 92 226
  • 716
  •   1
Отговори
# 360
Макар и да има хотели, които са по-добри и ми се иска да ги посетя, пак се спряхме на Свети Спас.

Просто там нан нас ни е най -изгодно и комфортно, защото за децата няма да плащам нищо. Апартаментите са достатъчно големи да може да се разхвърляме навсякъде  Mr. Green
А и понеже ще сме 2 семейства, за нас е важно примерно, че ако искаме да настаним баби, то доплащането за 3 и 4 възрастен в апартамент е на достъпна цена. Единствено много ме дразни, че искат задължително доплащане за коледен куверт, в което аз не виждам смисъл, като така или иначе си плащаме полупансион.
А и да кажеш, че има някаква кой знае каква програма, не. Само един чичко дето идва да свири на синтезатор.  Crossing Arms Но какво да се прави ще го преглътна.

В този хотел сме ходили по коледа 4-5 пъти и винаги е бил празен. Разбирай 7-8-10 стаи да са заети. Даже и в басейна ни се е случвало да сме абсолютни сами, макар и по празнични дни.
Това има и минуси от към посната коледна програма, но за нас това си е най-големия плюс. Може да си викаме по дечурлията на воля ако се наложи. Няма да се състезаваме за маса или да ми се качват на главата в басейна  Mr. Green Та затова пак там.  Peace
Иначе съм згледала и Гранд-хотела и Макси и Олимп, Акватоник, но сметките не ми харесаха  Sad а и в някои лудницата е пълна  Rolling Eyes Ако бяхме сами без децата щях да избера друго, но в мойта ситуация пак клоним към Спас  Blush

# 361
И аз мисля да бъде Свети Спас. Харесвам хотела и ми е удобен за детето. Ще ти пиша на ЛС за Коледния пакет, за да не спамя тук.

# 362
Вчера се върнахме от Велинград и бързам да разкажа за така препоръчвания р-т Милениум. Пълна трагедия! НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! Не знам как може тази дупка да се хареса на някого. Преглътнах външния му вид, защото все пак отиваме на обяд и по-важното е храната. Заведението беше пълно, което също ме наведе на мисълта, че готвят вкусно и сме на правилното място. Да, ама не!
Сервираше ни една по-възрастна жена с огромни неподдържани нокти, която видях как изпусна една покривка на земята, вдигна я и отново я застели на масата;
- донесе ни салатите преди напитките, но без прибори;
- след 15 напомняния получихме прибори, но не и пепелник;
- от масите около нас започнаха да и подвикват други изнервени клиенти;
- донесе ни 4 неща, които не сме поръчвали - явно бяха за хората около нас, които недоволстваха;
- препечения хляб беше поднесен в някаква мазна метална панерка;
- за готвени ястия от обедното меню чакахме 25 минути;
- храната под всякаква критика преварен и разкашкан ориз на дроб сърмата, отвратителни "родопски сърми"
- след като приключихме с храненето ни донесоха лютите чушки, които бяхме поръчали, явно се очакваше да ги ядем с десерта, от който се отказахме;
- като за капак на всичко маркирано друго ястие в сметката.
В цялата обстановка, обслужване и кухня няма едно нещо, което да си заслужава посещението. Не ходете там ако искате да хапнете добре и имате някакъв минимум от хигиенни изисквания. Не мога да ви опиша как се почуствах пред приятелите ми, защото много настоявах да обядваме там по препоръки на хора от форума.

Иначе бяхме отседнали в х-л Акватоник - добро обслужване и много вежлив персонал. Към самия хотел нямам никакви забележки. Но самото му разположение в жилищен квартал, според мен не е добро. Като се покажеш на терасата и буквално си в задния двор на къщите, които заобикалят хотела.

# 363
Гледах и новогодишните предложения за някои хотели във Велинград, но смея да твърдя, че много ама много са се уляли в цените  ooooh!
Има къде къде по-добри предложения по морето и на банско примерно. Дано да четат тука разни "хотелиерчета" и другата година да размислят в калкулациите си, иначе все така полупразни ще си седят  Crossing Arms

# 364
  • Резерват "Северозапад"
Абсолютно съм съгласна с това мнение Peace...и аз дълго се чудех защо толкова се харесва този ресторант Tired и предположих, че сме попаднали на лош сервитьор и лош готвач Mr. Green.
За Акватоник - точно така е - всичко му е наред, само да не гледах прането на хората от терасата си Wink

# 365
  • в сърцето на държавата
Здравейте,  има ваучери за Коледа за Клептуза -Велинград. Някой ходил ли е скоро, дали са топли басейните, Спа-то как е?  Ол инклузив  е ваучера, храната?

# 366
Здравейте,  има ваучери за Коледа за Клептуза -Велинград. Някой ходил ли е скоро, дали са топли басейните, Спа-то как е?  Ол инклузив  е ваучера, храната?
Ол инклузив не знаех че предлагат някъде във Велинград  newsm78.Ще може ли линк че и аз гледам нещо за Коледа

# 367
  • в сърцето на държавата
Всики оферти на visit.bg   

Спа Коледа с 2 нощувки All inclusive soft на човек в СПА хотел Клептуза, Велинград…

Спа Коледа с 2 нощувки All inclusive soft на човек в СПА хотел Клептуза, Велинград

-10%

Подробности

Спа Коледа с 2 нощувки All inclusive soft на човек в СПА хотел Клептуза, Велинград   147 лв.

# 368
След като не получих отзиви за Лъки Лайт, да ги дам аз  Mr. Green

Хотелът е хубав, приятен, персоналът е вежлив, храната (която е включена в нощувката) е добра, разнообразна, прясно приготвена. Обстановката също е добра, чисто е, подредено и уютно. Водата в басейните е много приятно топла, спа центърът е малък, но пък може да се ползва всичко безплатно, никой от персонала не ти досажда и не те следи къде ходиш и какво правиш.

Докато бяхме там, ползвахме услугите на едната масажистка, която беше на смяна тогава. Мила жена, добре работи, на мен лично ми беше страшно приятен масажа.

Забележки нямам, като цяло всичко много ми хареса.

# 369
Мами, споделете, моля, отзиви за "Лъки Лайт" във Велинград, че "обаждат" добри цени и сме "вързали обувките" за там? Нищо не намерих - затова питам! Simple Smile))

# 370
Мами, споделете, моля, отзиви за "Лъки Лайт" във Велинград, че "обаждат" добри цени и сме "вързали обувките" за там? Нищо не намерих - затова питам! Simple Smile))
ееее един пост преди твоя, вие четете ли въобще  newsm78

# 371
Ами по пресен отзив от последния ......... Wink

# 372
  • Резерват "Северозапад"
 ooooh!Чукча писател, не читател Mr. Green

# 373
# 374
Здравейте,може ли отзив за хотел Здравец,Велинград! Нямам просто време да чета назад!Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт