Хотелите във Велинград-4

• 92 227
  • 716
  •   1
Отговори
# 375
  • Плевен
Освен, че се намира в идеален център (на главната им търговска улица) друго не мога да кажа. Бяхме във Велинград през лятото и нямаше много светещи прозорци когато сме минавали покрай него.

# 376
Няма много добри отзиви за Здравец. Отношение на персонал и кухня се споменават като основни минуси.
Когато не мога да намеря отзиви тук за някой хотел гледам във визит отзивите.

# 377
  • София
Няма много добри отзиви за Здравец. Отношение на персонал и кухня се споменават като основни минуси.
Когато не мога да намеря отзиви тук за някой хотел гледам във визит отзивите.
И то кое остана да му е хубавото, като обслужването и храната са зле Sad

# 378
Местоположението- срещу дискотеката  Mr. Green

# 379
От двата хотела Аура или Елбрус кой беше по-добрия, че съм забравила. Също така отзиви от хотел Селект има ли актуални? Търся си нещо не много скъпо за топъл вътрешен басейн и добър масаж. Храната не е от такова значение, защото може и да се храним навън. За двама възрастни питам.

# 380
От двата хотела Аура или Елбрус кой беше по-добрия, че съм забравила. Също така отзиви от хотел Селект има ли актуални? Търся си нещо не много скъпо за топъл вътрешен басейн и добър масаж. Храната не е от такова значение, защото може и да се храним навън. За двама възрастни питам.
за мен Аура

# 381
  • София

От трите категорично Селект е най-добрия.

# 382
  • в сърцето на държавата
Здравейте, какво ви е   мнението за хотел АСТРА -ВЕЛИНГРАД?

# 383
  • Плевен
"Аура" е на по-централно място. На една крачка от градския басейн и от главната им пешеходна улица. За "Елбрус"  казват, че  е доста надалече.

# 384
Хотел "Аура" действително е почти в центъра отколкото "Елбрус", макар че и последният не е толкова далеч. И двата през зимата закриват летните басейни. В "Елбрус" изцяло вътрешният басейс е тип "шоков", т.е. не е топъл, докато в "Аура" същият е топъл. Ние специално за лятото предпочитаме "Аура", въпреки че "Елбрус" има още един голям басейн, който е само летен - за плуване. Като цяло доста си приличат, но актуално инфо - "Аура" е в ремонт до 10.11, а за "Елбрус" звънете от сега, защото знам, че някъде то тогава са full за уикендите. Апропо, закуската в "Аура" е по-богата.

# 385
Някой да има отзиви за този хотел http://onfire.bg/offers/NEVEROYaTNO-Izumitelni-tzeni-v-Hotel-Akv … vasheto-semeistvo - тоест хотел Аква Вива? Аз не съм го чувала и ще съм много благодарна за отзиви. Трябва ми топъл басейн и добър масаж.

# 386
Здравейте,

Изчетох до 16та страница, вече ме заболяха очите, може ли да питам за отзиви за Велина?
Видях хубави за Бор и Елбрус и Селект. Та за да избера между 4те хотела моля някой да сподели кой е по-неподходящ за деца, защото целта ни е романтичен уйкенд няма да сме с деца Simple Smile Кой е с най-удобни легла и кой има вана в двойните стаи. Благодаря много  Hug

# 387
Здравейте,

Изчетох до 16та страница, вече ме заболяха очите, може ли да питам за отзиви за Велина?
Видях хубави за Бор и Елбрус и Селект. Та за да избера между 4те хотела моля някой да сподели кой е по-неподходящ за деца, защото целта ни е романтичен уйкенд няма да сме с деца Simple Smile Кой е с най-удобни легла и кой има вана в двойните стаи. Благодаря много  Hug
В Бор даже има джакузи в някои стаи  Simple Smile Елбрус и Селект нещо не ми вдъхнаха доверие като четох отзивите. Велина е добър. Хубавите хотели са направени така, че гостите да не си пречат, така че мисля няма значение дали ще има или няма да има дечица наоколо.

# 388
Благодаря, права си, да, че ако е хубаво няправен, няма да има неудобство от децата, те ако си имат забавления не висят да търчат около масите в ресторантите и да крещят  Mr. Green Joy
Значи май Бор го хвалите най-много в темата.
Но няма да се разсърдя на още някой и друг отговор  Embarassed

# 389
Благодаря, права си, да, че ако е хубаво няправен, няма да има неудобство от децата, те ако си имат забавления не висят да търчат около масите в ресторантите и да крещят  Mr. Green Joy
Значи май Бор го хвалите най-много в темата.
Но няма да се разсърдя на още някой и друг отговор  Embarassed

Даже е предимство, ако има деца в ресторанта, които играейки си могат да помогнат в разтребването на непочистените маси като доядат остатъците от храната  hahaha

Иначе станцията на Народно събрание, но там не намирам телефон. Аз съм си го намирала от този форум. Там няма детски кът, но има широки фоайета и коридори и децата играят наволя. Ние носим игри, фулмастри... по някога и колела, ако е хубаво времето. Съчетано с басейн, никога не им е скучно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт