Хотелите във Велинград-4

• 92 241
  • 716
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря, права си, да, че ако е хубаво няправен, няма да има неудобство от децата, те ако си имат забавления не висят да търчат около масите в ресторантите и да крещят  Mr. Green Joy
Значи май Бор го хвалите най-много в темата.
Но няма да се разсърдя на още някой и друг отговор  Embarassed

Даже е предимство, ако има деца в ресторанта, които играейки си могат да помогнат в разтребването на непочистените маси като доядат остатъците от храната  hahaha

Иначе станцията на Народно събрание, но там не намирам телефон. Аз съм си го намирала от този форум. Там няма детски кът, но има широки фоайета и коридори и децата играят наволя. Ние носим игри, фулмастри... по някога и колела, ако е хубаво времето. Съчетано с басейн, никога не им е скучно  Peace
Е точно от тая станция ми скъсаха нервите. Правя резервация и ми казват - до еди кога си ще знаете дали има свободни места или не. Обаждам се точно тогава, защото вече не мога да чакам - ами не , пак трябвало да чакам - не се знаело как ще им вървят резервациите. Естествено резервирах мигновено в друг хотел. Познайте обаче - един ден преди датата ми звъни госпожата да ме уведоми, че свободни места ИМА. Е да, ама аз имам куп други организационни неща и такова потвърждаване не ми е удобно. А и самото отношение не е о к. Зная, че служителите на НС са с предимство, ама все пак в последния момент ли ще се накани някой /и то не в пиков сезон, даже не е и уикенд/. Та тях не ги препоръчвам за хора, които са външни, тоест не са от НС или МС.

# 391
 Не съм служител на НС. Ходила съм в станцията два пъти и съм много доволна. Басейнът е особено подходящ за деца - дълбочината му се увеличава постепенно. Тази година имаше много деца. Цените също са много добри. Двойната стая беше около 50 лв. без закуска.
 Станцията е заобиколена от голям парк, който не е добре поддържан,но въздухът е чист. Тихо и спокойно е. Бих отишла отново там.

# 392
Здравейте! Планираме 2 дни на Велинград с мъжа ми, без децата и се чудя кой хотел е по -подходящ Св.Спас или Олимп. Чела съм добри отзиви и за двата, но няма скорошни, ако може някой да се включи  Praynig Интересуват ме басейните, спа зоната , стаите и храната.

Иначе за леглата питаше някой , ходили сме във Велина и Бор и на двете места не ми харесаха леглата или просто ние сме случили на по-стари матраци, не знам...Елбрус е ок , ходили сме няколко пъти там, но винаги има доста хора , защото е по-евтин и по това време на годината няма плувен басейн, а само за плацикане, водата е доста топла.

# 393
Момичета, преди време бях активна в темата, но откакто се спряхме на Акватоник като нашия хотел, не съм писала... сега обаче много ми се иска да посетим Макси. Най-важното ми условие е да има топъл басейн, в който да киснем. Видях, че има басейн с водни струи, сигурно е подобен на акватоничния? Та всичко друго мога да преглътна, но бесейна искам да е топъл, ама наистина топъл  Wink

# 394
  • София
Момичета, преди време бях активна в темата, но откакто се спряхме на Акватоник като нашия хотел, не съм писала... сега обаче много ми се иска да посетим Макси. Най-важното ми условие е да има топъл басейн, в който да киснем. Видях, че има басейн с водни струи, сигурно е подобен на акватоничния? Та всичко друго мога да преглътна, но бесейна искам да е топъл, ама наистина топъл  Wink
Имам съвсем пресни впечатления и то чудесни от Макси.
Всички вътрешни басейни са топли, по-топли, съвсем топли. Даже помещението с басейните е прекалено топло за мен, в коридорите и лобито на комплекса поддържат 25 градуса, жега не се трае, в ресторанта също.
В стаята вече се живее, там е на климатична инсталация и ако искаш си пускаш.

# 395
alpha_beta , супер!  Peace  Много ти благодаря! Ние сме посещавали Гранд-хотела, Двореца и Олимп също. Но от известно време ходим само в Акватоник заради басейна - топъл, в средата има и още по-топло джакузи. Отвсякъде те масажират водни струи... Но на мен еднообразието бързо ми омръзва Simple Smileслед твоя комрнтар определено ще разнообразим с посещение в Макси, ако е късмет - още през този уикенд. Благодаря!

# 396
А как са басейните в Гранд хотел Велинград?

# 397
MarinaKoteva , големият басейн е студен /е, не е леден, но си е студен за моя критерии/. Умишлено е, предназначен е за плуване и обикновено няма никой в него. Хората са в джакузито, заради което то често е претъпкано, или в детския басейн. Иначе хотелът е супер, но...  Tired

# 398
Значи не е за мен. И аз обичам да плувам, но в по-топла вода.

# 399
А, аз също за зимата си искам топъл басейн....нищо че в такъв се плува по-трудно.

# 400
Никой ли не е ходил скоро в Св. Спас или Олимп? Rolling Eyes
Поне ако може някой да каже кой от тях има по голям басейн и става ли за плуване?

# 401
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Никой ли не е ходил скоро в Св. Спас или Олимп? Rolling Eyes
Поне ако може някой да каже кой от тях има по голям басейн и става ли за плуване?

Колко скоро трябва да бъде?Аз писах в темата през август за Св.Спас докато бях там...

# 402
Ще ми обясните ли по-подробно къде точно на Клептуза се намира заведението "При киселия"? Там около езерото има някакви заведения, в този район ли да търся, или не е около самото езеро?

# 403
И аз се включвам с въпрос  - някой ходил ли е в хотел Клептуза?

# 404
  • Резерват "Северозапад"
Киселия не се намира около езерото, а на улицата, която води към Клептуза, точно преди прелеза Laughing

Общи условия

Активация на акаунт