Хотелите във Велинград-4

• 92 245
  • 716
  •   1
Отговори
# 405
Киселия не се намира около езерото, а на улицата, която води към Клептуза, точно преди прелеза Laughing
Благодаря много! Темай кръчмите около езерото не са от най-добрите, поне моето впечатление  е такова.

# 406
Та във връзка с последните постове, може ли пак да преговорим кои заведения са добри за хранене във Велинград

# 407
  • Резерват "Северозапад"
Мда, около езерото не са много качествени, високи цени....то и При Киселия не е отбрана кухня Joy, но е приемлива и на добри цени Peace.
П.П. Кръчма си е.

# 408
Мда, около езерото не са много качествени, високи цени....то и При Киселия не е отбрана кухня Joy, но е приемлива и на добри цени Peace.
П.П. Кръчма си е.
Още по-добре! А иначе във Велинград препоръчвам Чинарите, ама те са малко далече от Клептуза

# 409
  • София
Никой ли не е ходил скоро в Св. Спас или Олимп? Rolling Eyes
Поне ако може някой да каже кой от тях има по голям басейн и става ли за плуване?

В Олимп има средно голям вътрешен топъл басейн с неправилна форма и едни мостчета отгоре минават, за плуване - трудна работа, в най-дълбокото е 1.70 м.

# 410
Та във връзка с последните постове, може ли пак да преговорим кои заведения са добри за хранене във Велинград
Винаги като ходя във Велинград хапвам в Чинарите. Много ми е вкусно там. Има и жива музика и става голям купон.
Иначе съм чувала добри отзиви и за Родопско село, но аз не съм била там. Било по - скъпо в сравнение с Чинарите.

# 411
Винаги като ходя във Велинград хапвам в Чинарите. Много ми е вкусно там. Има и жива музика и става голям купон.
Иначе съм чувала добри отзиви и за Родопско село, но аз не съм била там. Било по - скъпо в сравнение с Чинарите.

Hug   bouquet  И къде са тези Чинари?

# 412

Hug   bouquet  И къде са тези Чинари?

Трудно ми е да обясня, защото не съм много запозната с града. Адресът е ул. Васил Априлов 2. С колата минахме през една малка и леко затънтена уличка, за да стигнем до ресторанта. В централната част на града е.  Нека някой, който е по - наясно да обясни  Grinning

# 413

В Родопско село това, което хапнахме ни хареса. Но обслужването е адски бавно, а и покрай масите отвън има улични кучета  Shocked, които никой не гони. Вместо да се насладим на един обяд на слънце, през цялото време бях на тръни от кучетата наоколо.

В Чинарите сме яли веднъж от обедното им меню и ни хареса, но това беше юли месец.

Най-доволни сме от Том и Нези класик. Цените са високи, но има защо. Обстановка, обслужване и кухня - без забележка.

Да повторя НЕ ХОДЕТЕ В МИЛЕНИУМ! В предишен пост съм описала защо.

# 414
Здравейте, да има някой с пресни отзиви от Гранд Хотел Велинград? И става ли външният басейн за ползване и зимата?

# 415
Здравейте , темичката е страхотна и много полезна. Вече решихме да отседнем в Свети Георги , ще пиша отзиви другата седмица. Само  , ако не е много неуместно, бихте ли ме ориентирали как да стигнем от София до Велинград с кола?
Благодаря предварително!

# 416

В Родопско село това, което хапнахме ни хареса. Но обслужването е адски бавно, а и покрай масите отвън има улични кучета  Shocked, които никой не гони. Вместо да се насладим на един обяд на слънце, през цялото време бях на тръни от кучетата наоколо.

В Чинарите сме яли веднъж от обедното им меню и ни хареса, но това беше юли месец.

Най-доволни сме от Том и Нези класик. Цените са високи, но има защо. Обстановка, обслужване и кухня - без забележка.

Да повторя НЕ ХОДЕТЕ В МИЛЕНИУМ! В предишен пост съм описала защо.

Да кажа и аз по въпроса с "Родопско село". Били сме само вътре ,защото беше около Нова година и не съм впечатлена нито от меню ,нито от обслужване единствено от цени сещайте се как.

# 417
Привет! Ние  сме във Велинград. За жалост в Макси нямаше нищо свободно, а не направих предварителна резервация  Tired ММ веднага потегли към Акъватоник и за моя радост и там всичко беше пълно /вече писах, че искам промяна/. И хоп - дойдохме във Велина. В апартамент Панорама - много е хубав, широк, стилен, приятен, с голяма тераса и страхотна баня,  вана, спалнята е много удобна и изцяло съм доволна. Вътреният басейн е топъл, изкъпах и малката в него, но ми се ще да е една идея по-топъл  Mr. Green. Виж, джакузито е добре.  Голям е басейна и става за плуване /някой питаше/. Времето днес беше супер и следобяд хора имаше и на външия /под терасата ни е, пих си кафенце докато беба спа следобяд и воайрствах, хахаха/.
Като цяло, хубав е хотела, макар на външен вид да изглежда стряскащо разоч`àроващ  Grinning

# 418
Здравейте,

Предстои да отидем за 4-5 дни в началото на декември само с мъжа ми на Спа и се спряхме на Велинград. Изчетох много, но съвсем се обърках и не знам къде да резервирам. Това, което търсим е:
- хубава природа - борове, гора, но да се вижда от хотела, т.е. гледката да е към природата, а не към някоя къща с пране по терасата
- тишина!!! -
- голям вътрешен басейн
- да е топло в хотела, защото съм много зиморничава

Малко информация има за Станцията на НС. Може би някой може да даде по-пресни впечатления, дали има процедури, топъл ли е басейна, комфортни ли са стаите.

Благодаря ви за споделеното!

# 419
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте,

Предстои да отидем за 4-5 дни в началото на декември само с мъжа ми на Спа и се спряхме на Велинград. Изчетох много, но съвсем се обърках и не знам къде да резервирам. Това, което търсим е:
- хубава природа - борове, гора, но да се вижда от хотела, т.е. гледката да е към природата, а не към някоя къща с пране по терасата
- тишина!!! -
- голям вътрешен басейн
- да е топло в хотела, защото съм много зиморничава

Малко информация има за Станцията на НС. Може би някой може да даде по-пресни впечатления, дали има процедури, топъл ли е басейна, комфортни ли са стаите.

Благодаря ви за споделеното!

Св. Спас...Хотелът е почти извън града.Тишина и спокойствие, стаите гледат към планината и гората.Два вътрешни басейна - голям за плуване и малък много топъл.Предполагам, че ще е топло.

Общи условия

Активация на акаунт