Хотелите във Велинград - 5

• 90 079
  • 722
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
От едно известно време ви чета редовно, тъй като и аз за първа година съм се насочила към Велинград. Може и да е смешно, но никога не съм ходила. Та след много четене в темата, букинга и къде ли още не избрай хотел Енира, и дано не съм сгрешила. Държах да резервирам апартамент, като задължително са 2 стаи и да има кухня с уреди. Храната не държах да е с вкл обяд и вечеря защото и двете със сестра ми сме придирчиви, не сме по яденето и най добре да се храним навън или някоя салатка вечер като приспим децата. Отиваме с две деца на 1,5г и на 8г. Държах да има външен басейн, да е топъл и чист, стаите да са чисти и новообзаведени и не много хора около басейна и като цяло в хотела, защото с дете на годинка си ми е достатъчно шумно и без много хора. Заминаваме на 8 август за 10дни в Енира и ще дам отзиви като се прибера. Ако някой има пресни впечатления преди мен да драсне как е? Да не остана изненадващо разочарована:) Другия ми вариант беше Гранд Хотела, но на тази цена от 100-120лв на вечер можех да взема само двойна стая което с две деца и двама възрастни ще ми дойде тесничко а и кухня нямаше, а бебето си иска сутин закуската, която не в обща храна засега. Та така дано не досадих с обяснения, но скоро ще св вкл с отзиви.

# 646
Нормална закуска-домати,краставици,сирене и шунка+бутербанички и пържени неща.Не ме очарова особено след разнообразието в Роял Спа.А и кафето е гадно от машина.
Много съжалих,че не си останахме всички дни в Роял Спа където е същата цена ,но с включен обяд освен вечерята.

# 647
  • София
Закуската, която описвате, AniMM, определено не е в Свети Спас. Там блокмасата е богата. Има избор дори за неядящи месо като мен Wink
Не бих могла да направя сравнение в полза на друг хотел по разнообразие и вкус - поне сред тези, в които съм била.
Винаги, когато сме били е имало домашна баница, мекици, пържени филийки, яйца на очи, пържени яйца, кекс, сварена елда, корнфлейкс няколко вида, домашни сладка (личи им), вурстчета, компоти, еклерчета различни видове, зеленчуци и много плодове. Сигурно пропускам нещо.
Кафето е Спетема и е много добро, доколкото разбрах от мъжа ми - аз не пия.
А машината правела много видове кафе и шоколади с мляко като част от закуската.

Krachun, Ани сигурно има предвид друг хотел - изобщо не се връзва. newsm78

# 648
То "богата" е разтегливо понятие... Ама чак да е сбъркан хотела, не ми се вярва...  
Моите лични наблюдения от Свети Спас са, че закуската е нормална. Може да си намери все нещо човек и няма да остане гладен. Други са му слабите места на този хотел!!!

# 649
Нормална е закуската в свети Спас,но след Роял Спа ми се видя доста бедна.
В Роял Спа имаше готвач ,който правеше палачинки и гофрети,няколко вида сладка и шоколад,няколко вида сладки и солени тестени закуски.
Гладни не останахме и в двата хотела просто беше дразнещо колко по-бедно и скромно е в 5*хотел.

# 650
Нормална е закуската в свети Спас,но след Роял Спа ми се видя доста бедна.
Точно това имах предвид. Много зависи с какво сравняваш! Peace
Но и моето мнение, е че Свети Спас определено не си заслужава звездите и парите!

АниММ, да те питам за Роял спа, че мислим да го опитаме тази година... Как са външните басейни? Удобно ли са за по-малки деца? А много ли е тясно около външния басейн, че от снимките малко така ми изглежда?
И последно, много ли беше пълен?   bouquet

Последна редакция: нд, 20 юли 2014, 23:58 от anelliya

# 651
Не стигнахме до външния басеин,че валя цяла седмица и беше хладно.Но изглеждаше добре празен отстрани  Grinning.Имаше доста хора в хотела,но не се усещаха не си пречехме взаимно.
А и детския кът беше страхотен малкия си намери приятелчета и добре си прекарваше,близо е до центъра и става да се разходи човек.

# 652
 AniMM, много благодаря!   bouquet
Ние планирираме да отскочим до Велинград третата седмица на август... Дано не ни вали много!  Laughing

# 653
  • Бургас
Другата седмица в понеделник заминавам за Велинград, хотел Клептуза за 10 дни с двете деца. Някой да сподели пресни впечатления? Да съм подготвена какво да очаквам. Мерси

# 654
Здравейте!
Препоръчайте ми хотел с детски басейн?! Praynig
Мнение за Аква Вива Спа?
Между него, Бор и Роял Спа кой бихте ми препоръчали? newsm78

Роял Спа ми искат 60 лева доплащане,имали само стая лукс?! newsm78 Thinking

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 19:01 от slan4ize_76

# 655
Здравейте, искам да направя изненада на приятеля ми. Моля ви, препоръчайте ми най-хубавите 2-3 хотела, за да се спра на някой от тях. Чета много разнородни мнения и започнах да се обърквам.
Струва ли си за един уикенд да се отиде или да помисля за повече нощувки  newsm78

Последна редакция: пн, 21 юли 2014, 16:15 от keera

# 656
keera, мненията са разнородни, защото са различни очакванията, претенциите, изискванията... Лично на мен две нощувки във Велинград са ми ОК - басейн, релакс и толкова. Няма къде да се иде или какво толкова да се види, повече време там на мен лично би ми доскучало. Но хората са различни  Peace
Ако искаш разгледай Роял Спа, Макси, Двореца и Велина /в него отсядахме в т.нар. панорамен апартамент, много ми хареса  като разположение Peace/.

# 657
Резервирах в Спа хотел Бор, дано не съжалявам.Ще дам отзиви в събота.Поне ще направя сравнение с хотел Селект. Simple Smile

# 658
Здравейте, искам да направя изненада на приятеля ми. Моля ви, препоръчайте ми най-хубавите 2-3 хотела, за да се спра на някой от тях. Чета много разнородни мнения и започнах да се обърквам.
Струва ли си за един уикенд да се отиде или да помисля за повече нощувки  newsm78

Колко дневен да бъде престоят много зависи и от коя точка на България пътувате. Иначе бих казала да си избрете между Гранда, Макси и Акватоник. Чета хубави отзиви и за Роял спа. Дано да останете доволни и да бъде приятна изненадата.

# 659
  • Пазарджик
Здравейте, имам въпрос към ходилите в Роял спа с ваучери - от колко часа е настаняването, тъй като видях, че в условията на офертата изхранването започва с обяд? И дали има халати за деца?

Общи условия

Активация на акаунт