Хотелите във Велинград - 5

• 90 029
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
От два часа е ,първо можете да обядвате.Няма детски халати.

# 661
  • Пазарджик
От два часа е ,първо можете да обядвате.Няма детски халати.

Благодаря, AniMM!  Hug

# 662
Някой с пресни отзиви за Аура? Досега не сме били във Велинград. Дали става за вечерни пешеходни разходки до центъра и обратно или е доста отдалечен този хотел?

# 663
Аура е хотел средна класа с разкошни басейни, на 5 минути от парка и пешеходната зона, където се разхождат всички, няма да съжалявате. Hug. Цените са много прилични.

# 664
Аура е хотел средна класа с разкошни басейни, на 5 минути от парка и пешеходната зона, където се разхождат всички, няма да съжалявате. Hug. Цените са много прилични.
Супер, много благодаря! Hug Точно заради басейните и водата се спрях на него.

# 665
Някой с пресни отзиви за Аура? Досега не сме били във Велинград. Дали става за вечерни пешеходни разходки до центъра и обратно или е доста отдалечен този хотел?

Вие от кога сте там?
Ние сме от 1-ви до 5-ти август

и аз чакам пресни отзиви

# 666
  • София
Върнахме се вчера от Роял Спа- престоят ни беше за 3 дни по летните им офертни пакети, с включена закуска.

Присъединявам се към положителните отзиви за хотела- дори и след лятна почивка в добър хотел в Турция храната в Роял Спа ми хареса- вкусна и поднесена с внимание към детайла.  Heart Eyes

Не разбрах единствено само защо има разлика в цената на бюфета между обяда и вечерята- съответно 9 и 20 лв. За нас разлика във вида и разнообразието на храната между двете изхранвания нямаше и завишението при вечерята беше необосновано.  newsm78

Чудесна спа- зона!  Peace Басейни и спа- съоръжения в доволно разнообразие, така че никой да не скучае. Hug

Добър сървис- учтиви и бързи служители на рецепция, хигиената в хотела и почистването на стаите също ми харесаха.  Peace

Тъй като се колебаем дали да повторим една по- продължителна почивка в Роял Спа или да посетим друг хотел- моля ви да сравните хотелите Рич, Гранда и евентуално Макси с Роял Спа.   bouquet
Благодаря на отзовалите се!   bouquet

# 667
Здравейте. Миналата година (август) бяхме в Макси и много ни хареса. Тази година пак сме се насо4или натам, но като 4е ли ни се иска да сменим обстановката. Запитването ми е кам тези от вас, които са пообиколили по-сносните хотели вав Велинград: кой друг хотел можете да ни препора4ате, който оба4е да е на нивото поне на Макси, не по-ниско (ако може и по-високо, още по-добре). Имаме дете на 9 години. На Макси бяхме само сас закуска (която ни устрои и като ка4ество и като изобилие). Благодаря предварително на вси4ки, които ще споделят ли4ни преживявания и савети   bouquet

# 668
  • София
Нормална е закуската в свети Спас,но след Роял Спа ми се видя доста бедна.

...АниММ, да те питам за Роял спа, че мислим да го опитаме тази година... Как са външните басейни? Удобно ли са за по-малки деца? А много ли е тясно около външния басейн, че от снимките малко така ми изглежда?
И последно, много ли беше пълен?   bouquet

Аз мога да се включа с отзив по въпросите ти, тъй като времето при нас беше подходящо за външните басейни.  Peace
Единият външен басейн- този откъм спа- зоната е сравнително малък, водата в него е доста топла (вероятно около 38-39 градуса, в единия от дните на престоя ни дори повече ми се стори) и никак не е плитък и подходящ за съвсем малки дечица. Но моят син напр. е на 6, във вода се чувства комфортно и с плувки влизаше във всички басейни.
Другият външен басейн- големият за плуване, разположен откъм фронталната част на Роял Спа е с хладна вода (аз не влязох в него, но по преценка на останалата част от компанията водата е била около 21- 22 градуса. Детската част от този басейн е с температура около 30-32 градуса, по мое мнение и е значително по-плитък (около 70-80 см.). За мен този е подходящ за деца над 2-3 години. Peace
Никъде на територията на басейните не ми се стори тясно.  Hug По време на престоя ни имаше много свободни шезлонги и не забелязах навалица никъде по басейните (а и те са достатъчно на брой, за да не се усети такава  Peace).
Ако има още въпроси- с радост ще отговоря!  Simple Smile

# 669
Canga06, препоръчвам ти Гранд хотел Велинград, преди две седмици бяхме там, всичко ни хареса почти без изключения, ако те интересува нещо специално, пиши ще ти отогворя.Стаите са големи, СПА центъра е добър, басейните вътрешни и външни са добре поддържани, не ми хареса, че на външния басейн нямаше много шезлонги и единият ден нямаше място за нас, но спасителят ни намери шезлонги и всичко беше ОК.Хигиената и почистването на стаите също са ОК.Храната на закуска също ми хареса.

# 670
Zhiki, много благодаря!   bouquet
А ходила ли си в Гранд Хотел Велинград, за да ги сравниш?

# 671
Canga06, препоръчвам ти Гранд хотел Велинград, преди две седмици бяхме там, всичко ни хареса почти без изключения, ако те интересува нещо специално, пиши ще ти отогворя.Стаите са големи, СПА центъра е добър, басейните вътрешни и външни са добре поддържани, не ми хареса, че на вънцния басейн нямаше много шезлонги и единият ден нямаше място за нас, но спасителят ни намери шезлонги и всичко беше ОК.Хигиената и почистването на стаите също са ОК.Храната на закуска също ми хареса.
Благодаря ти много за мнението. 4етейки из форума попаднах и на Гранд Хотел Велинград, но все пак исках впе4атления на който е бил там скоро. И осте пове4е сравнявайки го с Макси, за който имаме впе4атления от август месец 2013 год.
На Макси ни хареса састо и разпологението до гора. Затова питам, в Гранда как е? Тихо ли е? Да не се 4ува 6ум от коли и близка улица. Има6е ли много хора през периода когато сте били вие (понеже ако е препалнено и такова е било положението със 6езлонгите е едно на ум, но ако е нямало много хора и е било така е друго). Ние като бяьме в Макси няма6е много народ (може би само един ден, но си беwe поносимо). Благодаря ти осте веднаж  bouquet и извинявайте за гре6ките но тук нямам подходяста клавиатура  Sad

# 672
На Гранд хотела разположението е доста добро, според мен защото е на леко възвишение до борова гора и няма наблизо от къде да има шум от коли, наоколо пейзажа не е от най-добрите, но сравнено с други покрайнини на Велинград, това си е доста приемливо.Още повече, че наоколо има добри заведения за хранене и разни магазинчета, ако нещо ти дотрябва.Хотелът беше пълен, но беше поносимо, освен това за шезлонгите, друг проблем не е имало.Аз не обичам много тълпите, но не успях да се изнервя  Grinning., значи е било приемливо.

# 673
На Гранд хотела разположението е доста добро, според мен защото е на леко възвишение до борова гора и няма наблизо от къде да има шум от коли, наоколо пейзажа не е от най-добрите, но сравнено с други покрайнини на Велинград, това си е доста приемливо.Още повече, че наоколо има добри заведения за хранене и разни магазинчета, ако нещо ти дотрябва.Хотелът беше пълен, но беше поносимо, освен това за шезлонгите, друг проблем не е имало.Аз не обичам много тълпите, но не успях да се изнервя  Grinning., значи е било приемливо.
Благодаря много. А на нас от една страна на Макси ни хареса 4е е до гора и на 4ист ва3дух, но от друга за всяко и3лизане на ве4еря все такси в3емахме (не 4е е проблем, но пе6а никаде не може6е да се отиде, доста баир има6е за ка4ване). Ок, мерси, сте 4акам ако се вклеъ4аи и други сас отзиви.  Wink

# 674
Ако трябва да сравня "Макси" и "Гранд хотел Велинград" съм за Гранд хотела! Първо, че цената му е по-добра и второ освен от леко бедното меню и високите цени в ресторанта от нищо друго не мога да се оплача! Перфектен за нас /с дете на 4/ от всякъде!Възхитена съм! На "Макси" не, че нещо му липсва, но като сложим високите цени, които държи и това, че последния път не всичко работеше в спа зоната съм си за Гранда! Grinning Слизайки надолу от Гранда се стига да много приятни ресторанти! Peace

Общи условия

Активация на акаунт