Сдружение Чарлз Дикенс в 145то Младост

• 92 562
  • 505
  •   1
Отговори
# 165
Аз, за съжаление, също чух за дете, прието не според резултатите от изпита. Много бързо усвоиха лошите практики. А като се сетя колко съжалявах, че не я приеха дъщеря ми...Сега е в Луис Карол, и с всеки изминал ден все повече се радвам, че я записах там.

# 166
Г-н Рачев, защо не проучихте как стоят нещата преди да кандидатства там детето ви? Предполагам никой не ви е карал насила да се яви на изпита newsm78

изплю камъчето без да искаш....  newsm78
разбрахте ли родители -не казват не е вярно, а това по-горе  rotfImao

# 167
  • Sofia
Нищо не разбрах. Питах ви защо сте кандидатствали в две сдружения, които не одобрявате. Или просто сте опитали да набутате детето си на място, което не сте проучили, ей така, без да се интересувате читаво ли е, корумпирано ли е, заслужава ли си. Ако детето беше прието, щяхте ли да пуснете подобни коментари.

# 168
Деси, разбирам те, но нека признаем, че отзивите след изпита тази година са доста различни от минали години. Ако минали години имаше по един-двама недоволни, че не са оценили чедото му подобаващо, тази година нещата изглеждаха различно. И аз също писах, че ако знаех, че ще бъдат усвоени "добрите практики" за прием и драмите, които ще се вихрят в стил Италианския лицей, никога нямаше да си бутам детето в масовката.

# 169
Нищо не разбрах. Питах ви защо сте кандидатствали в две сдружения, които не одобрявате. Или просто сте опитали да набутате детето си на място, което не сте проучили, ей така, без да се интересувате читаво ли е, корумпирано ли е, заслужава ли си. Ако детето беше прието, щяхте ли да пуснете подобни коментари.

не одобрявам приема, а не модела има разлика нали? ако детето ми бе прието и знаехме всичко което знаем сега нямаше да го запишем защото нивото вече е ниско заради големия процент влезнали по втория начин в т.ч. с предимство.  пиша за родителите на деца за прием 2015. те да са наясно какво ги очаква.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 11:43 от петко рачев

# 170
Здравейте!
Има ли някой актуална информация относно приема за учебната 2015/2016 ?

# 171
  • Sofia
Май няма, не се обявили нищо в сайта. Миналата година в средата на януари е имало информация. Писах им на мейла.

# 172
  • Sofia
Тези които децата им са вече към сдружението бихте ли споделили впечатления? Интересува ме как е 145 то у-ще като условия и база, английския към сдружението, учебен ден и всичко друго което ви е направило добро и лошо впечатление. Мерси Simple Smile

# 173
Моето дете е към сдружението. Започват от 8 ч. и приключват в 17 ч. Английския е по два учебни часа на ден, които са следобяда.Учителите се изпращат директно ото Британика и са по тяхната система. Базата е доста стара, но има осигурени хигиенни материали в тоалетните и стаите са освежени с помощ от родителите. За общото ниво на преподаване - различни деца, различно темпо, различни интереси и затова не винаги се справят с всичко в редовните часове и в тези за самоподготовка, трябва допълнителна помощ понякога. Учители - никой не знае на какъв ще попаднете, въпрос на късмет, има и съвестни има и такива, които си гледат работата през пръсти, но тях не ги избира сдружението, а от 145-то се назначават директно.

# 174
От кога са към Британика?
 Бяха към Фарос, поне така обясниха на родителите, когато кандидатстваше дъщеря ми напролет.

# 175
От стартирането на сдружението са към Британика. Имало е предложения при създаването му да са към Фарос, но никога не са били към тях.

# 176
  • Sofia
А паралелката към сдружението какъв език учи в редовните часове?

# 177
В първи клас в редовните часове не учат чужде език, а във втори учат немски.

# 178
  • Sofia
Не знам дали сте видели, но от сдружението най-накрая публикуваха в сайта условията за прием и датите на изпита.

# 179
  • София
А как стои въпроса с прием в 1-ви клас? В сайта пише, че ще има една паралелка, предполагам ще се запълни от настоящия ПУК, но дали изцяло, някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт