Православни пости - 4 тема

• 49 379
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
 Embarassed Не съм наясно , сори .

# 151
Не съм влизала 2 седмици, че бях в болница и сега не мога да наваксам да ви изчета. Но честно казано много се радвам, че темата ни върви така добре.  Hug

# 152
  • София
Хайде моля на поредната анкета.

# 153
На анкетата 2 и 3 от мен , не мога да посоча двете.

# 154
  • София
На анкетата 2 и 3 от мен , не мога да посоча двете.

Затова ще си избереш само един отговор.

# 155
Самия въпрос предразполага повече от един отговор. Не кое ми е най -трудно , а какви са трудностите  Wink

# 156
  • София
Самия въпрос предразполага повече от един отговор. Не кое ми е най -трудно , а какви са трудностите  Wink

Хайде сега подробности.  Laughing Ми има си различни видове изнервяне, па различни видове нарушения на хранителния режим и т.н.  Wink

# 157
Здравейте на всички, не съм влизала от много време, така че много ще има да чета...

Тази година за първи път ще правя Великденските пости, дано се справя. Досега все не се престрашавах да ги почна, най-вече заради продължителността им, но тази година по ред причини съм решила да ги спазвам.

# 158
Запис  с вас .
Започвам поста от днес с млечни и риба тази седмица .
Благодаря ви за информативната тема   bouquet

# 159
От утре млечни без месо една седмица и след това поста започва , така ли ?

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 17:41 от adelinda

# 160
От утре млечни без месо и след това поста започва , така ли ?
На първа страница е обяснено, че тази седмица е Заговезни и от 24.2 .14 до 2.3.14 се започва с млечни и риба .
За обяд наравих пържени тиквички с чесново-млечна заливка ,а за вечеря ще е сьомга във фолио със зехтин и лимон и зеленчуков ориз.
Успех   bouquet

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 19:55 от Анонимен

# 161
При мен най-големият проблем през постите са количествата храна, а не видът на храната...

# 162
Никой ли няма да сподели какво сготви за Месни заговезни? newsm78

# 163
  • София
 Купихме едно шкембе, вчера го чистих и варих. Днес, след работа, направих шкембе чорба и шкембе с масло. За пръв път готвя такова нещо. Обичам да хапвам от време на време, но в някой ресторант. Не знаех с какво се захващам  Mr. Green Хубавото е, че сега дълго време няма да ми се прияде нищо месно. Много добър начин да се отвратиш от месото, особено преди пости.  Препоръчвам на тези, на които им е трудно да се разделят с месцето. Laughing

# 164
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Аз снощи хапнах малко луканков салам за последно и от днес трапезаа ми вече опустява от месо. Но но мен най-трудна ми е следващата седмица, когато постът е строг, дано успея да го спазя

Общи условия

Активация на акаунт