От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 30 369
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Флейка и аз съм имала такива нощи.Нашия мъник е много буен и през деня и през ноща понякога ме побърква.Чак до повръщане не съм стигала,но намерих начин как да го "успокоявам" при мен работа върши да хапна нещо сладко през ноща,когато започне много да ме рита.Дори снощи направо имах чувството,че ще излезне от корема ми,но в тъмното хапнах една шок.вафла и след 5 мин. всичко беше мирно и тихо.
Личната ми лекарка ми каза,че когато много се вълнуваме първо на бебето се отразява.И да ви кажа се замислих и наистина се оказва вярно.Когато нещо съм напрегната или разтревожена веднага ме свива корема ниско долу или пък когато съм развълнувана бебето така силно почва да ме рита сякаш и то се радва с мен.
Аз да ви питам боядисвате ли си косата сега докато сте бременни?Преди да забременея всеки месец се боядисвах,а досега не съм.Вчера си купих мус боята на Велатон и се замислих дали да се боядисам.Принципно знам,че без амонячната е по-добрия вариянт,но при мен трудно се намира.

# 631
Роуз, всъщност в спанака има много малко желязо, не се мъчи с него. На мен ми казаха - около 200 мл. сок от цвекло на ден и чай от коприва (ужасен е на вкус, но по-добре с него, отколкото хапчета). Желязото на хапчета води до кофти запек.
Атадарче, какво е станало?
Ох, тъкмо се смея с глас - така ме рита в момента, че коремът ми много отчетливо шава и се вълнува, прекрасно чувство  Heart Eyes

# 632
patenceto_ аз си се боядисвам без проблем не съм сменяла боята, с амоняк е и нямам оплаквания от странични реакции, дори от бременността косата ми спря да цъфти и така живна че не мога да й се нарадвам. Но както и всичко останало и това си е индивидуално.
Относно ритниците, които ме докараха до безсънна нощ с глава над тоалетната започвам да си мисля, че е от нерви, понеже адски много се притесних покрай центрофугата, която ми завихри синчето ми, макар че от първия ден на бременността имах такива нощи и дни и следобеди и сутрини и изобщо си живеех фейс ту фейс с тоалетното пате  Crazy

# 633
Роуз, всъщност в спанака има много малко желязо, не се мъчи с него. На мен ми казаха - около 200 мл. сок от цвекло на ден и чай от коприва (ужасен е на вкус, но по-добре с него, отколкото хапчета). Желязото на хапчета води до кофти запек.

Да, и аз знам, че ако искам със спанак да има ефект, трябва да ям в промишлени количества и то всеки ден, което трудно става. Аз чакам с нетърпение още месец и нещо да тръгне копривата. Родителите ми имат къща в едно село, и там няколко години поред ходя с една ножица, ръкавици и пликове и бера до откат, после ям всеки ден и ОБОЖАВАМ. Доктора ще каже днес дали трябват някакви хапчета, аз за ампули четох, но кофти запека не ми харесва като екстра, и без това попринцип не се разбираме добре с редовното ходене до вц  ooooh! тука от една седмица дето се е нормализирало положението иначе...

За мърдането, моето днес мърда много малко и много по-леко за разлика от вчера и от уикенда... тогава не знам какво му стана но не се спря.

# 634
  • София
Момичета, довечера съм на преглед, и ще питам за резултатите от последните ми изследвания, по-точно показателите извън норма, но ще се радвам и на мнение тук ако може. Ето показателите извън норма, СУЕ го пропускам, то е ясно че е над реф. стойност.

HGB   106     g/L    Ж 115-160   
 RBC   3.56     T/L   Ж 3.7-5.4
 HCT   31.8     %     37,00-51,00
 LYM%   19.1     %      20-40
УРИНА-ОХИ/URINE ANALYSE
Левкоцити/Leucocytes   +1 70     Cell/uL  0.00-0.09
Левкоцити/Leucocytes   10-12       до 5 на поле   
Епителни клетки/Epitelia cells   (+)positive       до 15 на поле

Предварително благодаря!   bouquet
Стерилна урина трябва да пуснеш, че може да има бактерии.
И за хемоглобина, вероятно ще ти изпишат желязо. Б12 изследвала ли си?

# 635
Завиждам ви за ритниците. Аз от два дни съм с такива силни контракции, че не усещам нищо друго. За капак се оказа, че се е скъсила шийката и сега трябва да пазя леглото вкъщи, а ако не спрат контракциите да влизам в болница за системи  ooooh! п.с Аз се боядисвам от началото на бременността, макар и по-рядко и нямам проблеми.

Rose Amber не е задължителен страничен ефект от желязото. Аз от него съм с разстройство  Laughing

# 636
Разстройството обикновено идва от магнезия, предполагам, че ти, с тези контракции, си на по-високи дози. И аз бях със силни и болезнени контракции миналата седмица, продължиха около 24 часа, на 3-4 минути. Добре, че се повлияха от магнезия, иначе и мен ме чакаше болница.

# 637
Разстройството обикновено идва от магнезия, предполагам, че ти, с тези контракции, си на по-високи дози. И аз бях със силни и болезнени контракции миналата седмица, продължиха около 24 часа, на 3-4 минути. Добре, че се повлияха от магнезия, иначе и мен ме чакаше болница.

При мен е от желязото, защото него го пия преди да започна с магнезия, заради нисък хемоглобин. Все организъм явно реагира различно. Иначе сега дори не ми се смята на какви дози магнезий съм  Crazy Надявам се да спрат, че ми е притеснено  Rolling Eyes

# 638
ivankaka, на предната урина излезнаха бактерии, пуснах стерилна - излезна чиста. Сега като отида ако ми кажат пак ще пусна стерилна. То в тази 7ма поликлиника е в такова състояние тоалетната, че не знам как изобщо може без бактерии да излезе нещо. Б12 не съм изследвала, това за какво е?

Bellisima82, хехе  Laughing при теб пък обратния ефект. Ти хапчета желязо ли взимаш?

# 639
Bellisima82, хехе  Laughing при теб пък обратния ефект. Ти хапчета желязо ли взимаш?

Да, Малтофер май им беше името. Имат вкус на Ефизол  Laughing

# 640
  • София
Mometo* имах някакво странно течение - като течение не е точната дума два парцала ми изпаднаха Embarassed /извинете за описанието/ и се вкарах във филм. ходих на преглед и всичко изглежда ОК, взеха ми секрет в четвъртък ще видим резултати. важното е, че най - накрая я знам колко е тая шийка - 32 мм  Crazy  
Bellisima82 Praynig Praynig Praynig всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

# 641
Здравейте бъдещи мами ,

Имам нужда от помощ ! Някоя от вас да знае освен за венци, за някаква гаргара, нещо за пиене или не знам и аз, което да облекчи никненето на мъдрец . Болката е ужасна. Някои от вас има ли такъв проблем в момента и знам че при нормални обстоятелства се пие аулин, антибиотик. Вече 3 ден се мъча Sad Благодаря предварително   Hug

# 642
  • София
ivankaka, на предната урина излезнаха бактерии, пуснах стерилна - излезна чиста. Сега като отида ако ми кажат пак ще пусна стерилна. То в тази 7ма поликлиника е в такова състояние тоалетната, че не знам как изобщо може без бактерии да излезе нещо. Б12 не съм изследвала, това за какво е?

Ти не чакай да ти кажат, ами си изследвай стерилна урина. Предния път може да не е имало, ама при бременност се появяват и от нищото бактерии.
Урината си я носи от вкъщи, защо даваш в поликлиниката??
Б12 е свързано със желязото. Ако е ниско, се назначават инжекции Б12 през няколко дни, в комбинация с желязо.
За съжаление, малко Д- ри, особено тези по поликлиниките се задълбочават до толкова.

# 643
Момичета, имах кошмарна нощ - малкия лудак не спря да рита, толкова много се движеше че от нерви ли от него ли не знам но започнах да повръщам Sad цяла нощ не мигнах, коремът ми играеше, напомняйки за "Пришълецът". Някоя от вас имала ли подобни случки?
Не се притесняваи при мен се случва всяка нощ.особено като ставам да пишкам почват да мърдат и да ритат и докато открием удобната поза минава доста време и слуд малко пак до тоалетната и пак търсене на удобната поза  Mr. Green

# 644
  • София
Аз започнах да си слагам одеало между краката и под корема, та така ми е по- удобно. Мъж ми пък се оплака, че съм почнала да хъркам ooooh! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт