От нашите юнски мъници усещат се вече ритници - тема 8

• 30 361
  • 779
  •   1
Отговори
# 615
  • София
За това колко е скъсена нищо не казаха.Какво точно представлява серклажа на горещо?
Е, как така не казват..?
Тя може да е скъсена от 4 на 3 см и това не е проблем....

# 616
На мен ми направиха серклаж на горещо.Докторката каза че ако се налага може да се направи и до 23 седмица но си е опасно.Също така ако шииката си се е скъсила а не е почнала да се отваря с повече почивка ще си износиш бременността,е и зависи колко е къса.При мен беше започнала да се отваря т.е. образуваше се конус  и ако не се зашиеше риска да загубя бебетата беше по-голям от този от серклажа.

# 617
linsmalins И аз в началото ги загледах тези колички,но като я видях на живо ми изглеждаше много пластмасова и в нета четох само негативи.Отказах се.... Сега се спрях последно на Peg Perego ,малко по скъпа ми идва тази която харесах,но ще ходя тези дни да я видя и на живо и ще мисля  Peace

Sani4ka и мен ме тревожи, че е толкова пластмасова не ми вдъхва доверие,че ще ме искара докато е нужно, а не е евтина все пак!!! Искам хубава количка в свеж цвят, по която да има някаква картинка или нещо детско не са е само в един, два цвята и толкова.

# 618
Мами да се разпиша и аз  Party днес видях бебка  Heart Eyes много е срамежлива тази мойта мома  Blush все в профил и гръб ми показва  Hug иначе доки каза че е наред 539гр в 24седм. Милата ми  Heart Eyes .. Относно окосмяването аз и преди съм писала че имам по коремчето  Crossing Arms
Виждам че дискутирате много усилено количките..аз съм си харесала модел и към него влизат кошничка за кола и куп други екстри на приемлива цена..нямам търпение да тръгна по магазините  Crazy ...ем това е от мен..желая ви много весели ритничета   bouquet

# 619
На мен ми направиха серклаж на горещо.Докторката каза че ако се налага може да се направи и до 23 седмица но си е опасно.Също така ако шииката си се е скъсила а не е почнала да се отваря с повече почивка ще си износиш бременността,е и зависи колко е къса.При мен беше започнала да се отваря т.е. образуваше се конус  и ако не се зашиеше риска да загубя бебетата беше по-голям от този от серклажа.

Предният път и на мен ми правиха серклаж на горещо - 24-та седмица, но бях с 2 см разкритие. Опасно си е за съжаление.

ротока най-добре наистина питай точно колко см е шийката и има ли изглаждане и ако трябва потърси и второ мнение... При добро стечение на обстоятелствата може да изкараш с много лежане... Стискаме палци  Praynig

# 620
Тази шийка.. И аз в сряда съм на лекар, ще питам за нея, дано да е наред...
RoseAmber, защо толкова рано ще излизаш в болнични- тогава ти се пада? Аз като смятам ми излиза 04.05 - в момента сме в кофти период и ми се ще по-скоро да идва май месец... Замисляла съм се за болнични дори, дано се успокой положението, няма да рискувам в изнервена обстановка Sad

С моя термин ми се пада да излезна от 20 април, това е 45 дни преди термина, но ще си взема отпуската за тази година наведнъж преди термина, което са 15 работни дни, и така ми се пада последния работен ден да ми е 27 март. При теб се получава 4.05 сигурно защото термина ти е по-късно? И аз вече броя дните да се приключва и да си почивам повече, а и доста неща имам да си свърша извън работно време Simple Smile

# 621
Момичета, довечера съм на преглед, и ще питам за резултатите от последните ми изследвания, по-точно показателите извън норма, но ще се радвам и на мнение тук ако може. Ето показателите извън норма, СУЕ го пропускам, то е ясно че е над реф. стойност.

HGB   106     g/L    Ж 115-160   
 RBC   3.56     T/L   Ж 3.7-5.4
 HCT   31.8     %     37,00-51,00
 LYM%   19.1     %      20-40
УРИНА-ОХИ/URINE ANALYSE
Левкоцити/Leucocytes   +1 70     Cell/uL  0.00-0.09
Левкоцити/Leucocytes   10-12       до 5 на поле   
Епителни клетки/Epitelia cells   (+)positive       до 15 на поле

Предварително благодаря!   bouquet

# 622
  • в Кошера
Gaggi, вземи си столче, сигурни и тествани са, тези кошове с колани не са ми много ок на мен поне.

+ 1  Peace

Дъщеря ми я возех с Maxi Cosi Cabrio Fix, на предната седалка, с изключен еърбег, ползвах колана.
В момента е с Maxi Cosi Tobi, пак с колан, много съм доволна.  Peace Реших, че няма да купувам база и не съжалявам. Препоръчвам марката с две ръце.  Peace

Роуз, хемоглобинът ти е нисичък, затова и хематокрита е надолу. Но не мисля, че е толкова нисък, че да ти предпишат железен препарат (пък е и рано все още). Вероятно ще ти кажат да ядеш повечко телешко, спанак, коприва, червено цвекло.
Лимфоцитите, доколкото ми е известно, е кофти когато са извън горна граница. В случая са малко под долна.
Левкоцитите в урината се повишават, когато има някаква инфекция в организма. Което не означава, разбира се, че трябва да се шашкаш излишно. Може да ти кажат да дадеш стерилна урина, за по-сигурно.
Всичко това го пиша, без да съм медицинско лице, от познания, опит и обща култура.
Лекарят ти ще прецени.  Peace

Окосмяването по корема ще изчезне от самосебе си след раждането, не се тревожете.  Peace

Мис Блонди, добре са ти килцата, не ги мисли.  Peace Принципно би трябвало в 3-ти триместър да се качват по 2-3 килца месечно. Разбира се, това са ориентировъчни цифри, всичко е строго индивидуално.  Peace

# 623
Geri_F,  благодаря че поясни  Hug
И на мен хич не ми се дават много пари за количка  Confused И аз някъде бях чела за цена паунд за кг., ще видя и ще реша... Има едни анг. колички Силвър Крос, сигурно си ги видяла, много ми харесват и с първата бременност почти бях навита да я купя без да я видя на живо  Laughing  Успех с пътуването  Hug Ние другата седмица пътуваме за Бг. Като си помисля колко багаж пак ще имаме  ooooh! ooooh! ooooh! Направо ми е лошо...

Gaggi, определено не сме те разбрали  Blush Hug

Да споделя за моите кг. + 8, почти 9.  и не се притеснявам хич. Предния път ги качих 17 и ги смъкнах за около 2-3месеца.
Ние ще имаме момченце  Mr. Green ... Останаха ми неносените рокли  ooooh! Wink

# 624
RoseAmber , не виждам от какво се притесняваш, резултатите ти съвсем леко излизат от границите. Смятам, че е нормално, лекаря ще ти каже, ако трябва да пиеш нещо.

the Faith , честита новина!

# 625
RoseAmber LYM%  изопщо не се гледат и не са притеснителни , опасно е ако Le  са ти повече. Hgb, Hct и Еr отговарят за червените кръвни клетки когато има анемия са понижени но при теб не са много понижени което и с хранителна диета ще се регулира. А за урината всичко си ти е наред няма място за притеснение .

# 626
Момичета, имах кошмарна нощ - малкия лудак не спря да рита, толкова много се движеше че от нерви ли от него ли не знам но започнах да повръщам Sad цяла нощ не мигнах, коремът ми играеше, напомняйки за "Пришълецът". Някоя от вас имала ли подобни случки?

# 627
При мен се случи една вечер, но не мие  било болезнено просто странно, че не се спира. Обърнах се на другата страха и се намести и спря. Според мен ненужно си се притеснила, нали е живо същество, много ясно, че ще мърда. Аз вече се притеснявам, ако не го усетя известно време...

# 628
  • София
Здравейте,
за кошчето за кола - с две ръце съм за - много е важно! това е перо от което не е хубаво да се пести / ако пътувате - разбира се !!,,/ и което е редно да се проучи обстойно! Peace
RoseAmber хемоглобина ти е нисък - може би ще ти предпишат желязо Peace
за количките - имам танк от баткото - никой терен не му се опира и лека малка количка за път - идални са ми. проблема ми всъщност е - тъй като Яна все още я прибирам от градината с танка, после бебето още година две и ще ми се събере стаж 6 години бутане на количка - та се чудя как ще ходя после и дали ще мога да пазя равновесие Joy Joy Joy
the Faith честита шарена къща Peace
Флейка дано е било инцидентно Praynig Praynig Praynig относно подписа ти, това е и моя любим цитат Heart Eyes който покрай децата леко перифразирах Mr. Green
аз вчера бях в приключение и дилема дали да съм безотговорна или хипохондричка ... избрах второто, защото все пак отговарям не само за себе си Rolling Eyes важното е, че всичко е ОК
желая Ви спокоен и усмихнат ден  bouquet

# 629
Тyra  Hug Lidkata  Hug delfin4e19  Hug благодаря за отговорите, момичета! Довечера при прегледа доктора най-добре ще каже, но така като изкажете мнение ми действа много добре и се чувствам добре да знам, че всичко ми е наред Simple Smile За желязото, опитвам да наваксвам със спанак, цвекло също похапвах на няколко пъти. За телешкото няма да стане при всички положения, в рибата не знам доколко се съдържа, но си хапвам от нея повечко Simple Smile

Флейка, нощта ти звучи ужасно. Моето също мърда доста вечер и го виждам като легна по гръб обикновено в ляво до пъпа едно бум бум бум все едно ще изскочи някоя ръка оттам след малко, но досега не ме е будило, а и толкова дълбоко заспивам, че може и да не го усещам. Гледах обаче това http://www.youtube.com/watch?v=guEQ7dWhccE и ми изглежда  Shocked шокиращо  Laughing аз по-скоро обаче го мисля, като минат някакви часове и не мръдне, или мръдне по-леко, и почвам да се чудя всичко наред ли е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт