5 ОУ Иван Вазов

• 52 781
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Ирина, кой номер сте при върнатите? Може би ще имате шанс за второ класиране

# 151
  • Sofia
И ние сме приети в ПГ-то. И аз бих се радвала на повече инфо за учителките.
Щерката беше при Тодорова, доволна съм.

# 152
  • София
Ирина, кой номер сте при върнатите? Може би ще имате шанс за второ класиране

От първите отзад- напред.  Joy
Записах детето другаде. Peace

# 153
успех в другото училище

# 154
  • на плажа
И синко е 20 в резервите. Не можах да проверя във 2соу, защото умниците са разлепили имената вътре  #Crazy

# 155
 Pani Kowalska,  вие имате шансове.

# 156
  • на плажа
Извинявам се официално на 2СОУ - обявили са приема на страницата си и не е нужно да се ходи на място, но кой да види  Embarassed. Приет е във 2ро. Ще го запиша.

# 157
  • София
Извинявам се официално на 2СОУ - обявили са приема на страницата си и не е нужно да се ходи на място, но кой да види  Embarassed. Приет е във 2ро. Ще го запиша.
То от този списък не става ясно кой е приет.
Като приемат оригиналите, тогава ще класират по низходящ ред.
По точките може да се прецени все пак горе-долу какви са шансовете.

# 158
Za 2ro i az ciaca vecher se chydia kakvo shte stava..prieti li sme ne sme li..pishe svobodnite mesta shte se obiaviat na 04.06 v 17 chasa ama nali zapisvaneto shte e i na 05.06...neshto ne razbiram...i tova che vseki kandidat ima shans....abe s dve dumi...

# 159
   Pani Kowalska, списъкът във второ е много некоректно написан и може от двата стола да останеш на земята. Има вратички, запиши си го и на двете места.

# 160
  • Sofia
Za 2ro i az ciaca vecher se chydia kakvo shte stava..prieti li sme ne sme li..pishe svobodnite mesta shte se obiaviat na 04.06 v 17 chasa ama nali zapisvaneto shte e i na 05.06...neshto ne razbiram...i tova che vseki kandidat ima shans....abe s dve dumi...
Кирилица!

И да не се измества темата към 2ро у-ще.

# 161
   Не я изместваме темата, а искаме да си помогнем. Не виждаш ли, че второ си мисли, че може да заблуди всичките.

# 162
оффф ето кирилица ...да и аз мисля че се опитват нещо да преметнат хората...детето е толкова разочаровано...горкото цял следобед плака.в 5о сме резерва 39 а във 2ро не е ясно какво става..къде да си запиша тогава детето като в кварталните училища не са го приели...полудяла съмпросто..нямам думи

# 163
  • София
Защо за второ да не е ясен списъка, аз ли не разбирам, до 156 номер децата са вътре, от там нататък са резерви, ако не се запишат  определена бройка.
Мен живо ме вълнува, тъй като сме със 6 точки. Да не би да е състезание кой сега първи ще се запише?

# 164
Замислих се над тези думи-всеки кандидат има шанс да се класира до запълване на броя на местата..утре мисля да посетя канцеларията на това училище да ми обяснят как така не мога да запиша детето си по местоживеене..

Общи условия

Активация на акаунт