Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 107
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Аз тичах така- 10 мин.бавно,10мин.бързо,10 мин.бавно,10 бързо. Това ли е същност интервалното бягане? Правилно ли съм го направила?

На правилен път си, да  Peace
Обаче бавното, нека не е съвсем бавно - можеш ли да измериш скоростта, с която се движиш?

Аз пък с моя кростренажор карам 5 минути бавно, 5 бързо, така ги редувам, даже понякога 7 към 3 в ползва на бързото бягане. Довечера ще видя каква ми е средната скорост когато съм бърза и когато съм бавна Simple Smile  Включих и хранителен режим, крайно време е проклетото шкембе 4 години след раждането да си замине. Нещо не мога да се зарадвам на силовите тренировки, пнаправо ги правя с досада, обичам бързо, интензивно нещо да правя, на силна и готина музика  Mr. Green
Az бих заложила на по-кратки интервали. Например едноминутни.  Peace
Чакам си програмата от Любомир Иванов и съвета му относно протеина и вечерята. Peace
Сега се връщам от фитнес. И освен рамото сега и връзка на коляното ме заболя. Май наистина съм се претоварила или не правя нещо както трябва. Писна ми вече. #Cussing out

# 631
Подкрепям за маслото и поздравления за колелото  Wink Явно се занимаваш активно, защото на аматьорите им е студено още.
Разкажи какво колело караш, къде?Какви обороти поддържаш за цялата тренировка?

Оооо колелото ми не е нищо особено, някаква неизвестна марка и на повече от 10 години  Embarassed Ама много си го обичам и само чакам да е малко по-приятно времето и да съм с него Heart Eyes И по-скоро съм ентусиаст, отколкото неаматьор  Whistling

Обикновено маршрутът ми от Студентски до центъра минава през южния парк, т.е. аз си го използвам като транспорт, а не само за карането, а и нямам никакви устройства, измерващи обороти  Embarassed но съм отворена към предложения Simple Smile

# 632
L.I.L.I... , Инсенити е програма за два месеца - през първия тренировките са около 45 мин, втория мисля, че стигат до час. Мног интензивни са и се тренира почти всеки ден, така че не знам до колко са подходящи за теб. Аз лично ги включвам един или два пъти в седмицата, когато искам разбиващо кардио.
Бих ти препоръчала да нарпавиш пробно някоя от тренировките преди да почнеш цялата програма.

# 633
Имам едно запитване, голям проблем се оказа да си намеря кокосово масло. Може ли да ми помогнете от каде да си купя. Пазарувам от Хасково, там единствено има Кауфланд, не можах да намяеря, а и най -странното  е, че и персонала ми казаха, че не знаели дали има и къде е да съм потърсила при маслата. Моля Ви помогнете, при кои продукти да го търся, в какъв магазин?

Аз си поръчвам от iherb.com, дори с доставката от 4$ пак излиза много по-евтино, а и аз като се прибера лятото в родния край абсурд да намеря каквото и да е  Laughing

За днес - час и нещо колело и http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Fat-Burning-Cardi … oga-Cool-Down/gq/

Подкрепям за маслото и поздравления за колелото  Wink Явно се занимаваш активно, защото на аматьорите им е студено още.
Разкажи какво колело караш, къде?Какви обороти поддържаш за цялата тренировка?
аз си го взех от zoya.bg - от Сф съм, но имат доставка и в други градове  Peace много е хубаво тяхното!

# 634
Ами бавното ми е на 5-та скорост,а бързото на 7-ма. То по-добре ли е да е по-малко времето,имам предвид не примерно 10 мин бавно и 10 бързо,ами 5 бавно и 7 бързо да речем или няма значeние?

# 635
Отчитам се с 4км джогинг, при нас заваля сняг и неможах да направя повече.  Накрая се прибрах мокра и потна.

Споменавате програми като Инсенити и Т25, теглени от Замунда, а аз съм в чужбина и не мога да влизам там. Има ли друга възможност - ютуб, арена, други тракери?

bouquet

# 636
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI,ти скоро си родила,доколкото разбирам,така ли?

При мен хормоните си дойдоха на мястото след 8-9 месеца.Разбира се,това не е всеобщо правило.
Може би затова ми беше трудно да върна кг.Макар да знам,че не бива да са ми мяра,все още ги използвам като ориентир.

Да, родих преди 2 месеца. Кърмата ми уж беше спряла, но пак текна и реших да кърмя малката още месец-два, докато минем гадните ваксини.... та не знам кога ще ми дойде.
Но аз съм доволна на -500гр. за 3 седмици, ако ги докарам до 1кг. на месец, лятото ще изглеждам  прилично. В крайна сметка - здраве да е. С постоянство рано или късно ще има резултати, а аз за никъде не бързам. Тренировките ми доставят удоволствие, с храната не се тормозя - хапвам това, което ми харесва и е здравословно, което е по-важно  Peace

За упражненията след секцио - на мен ми казаха след 2 месеца. Аз започнах на 1м. и 10 дни - тогава се почувствах готова  Peace Другия месец вече много се надявам да се върна и към ездата  Rolling Eyes

# 637
TDI,чудесно!!!
И аз разсъждавах така Peace Ще върнеш.още повече,че си се занимавала със спорт преди раждането.

Не ми се вярваше,че мога да успея да постигна такива резултати за толкова кратко време.Сега малко съжалявам,че отложих с толкова месеци.Започнах да тренирам през юни м.г.,септември бях пушка Peace

Има какво още да се иска,но съм благодарна,че съм в редиците Peace

# 638
Привет!
Отчет за вчера нямам. Реших да не натоварвам коляното!
Днес нямам проблем и се отчитам със Speed oт Алфата!
В редиците на Т25 съм! Grinning

ТДИ, Честит рожден ден и от мен!  bouquet
Бъди здрава, обичана и спорТна! Hug

# 639
И аз не ви смогвам  Grinning

Мерида, моето мнение е категорично в полза на вечерята. Аз също се прибирам към 7.30 в къщи, а някога и по-късно. Докато взема душ и направя салатка минава време. Не приритвам от глад и ям като съм готова. Не лягам по-рано от 11-12, и ставам в 5. Ей това ми е най-голямата грешка малкото време за сън. Задържам много вода така и го усещам. В събота и неделя като поспя до 8 винаги олеквам по-лесно. Протеина вечер при мен не действа добре. Аз ползвам много рядко (имам останал от сънът ми), но само като не съм гладна или през деня като знам, е няма да се храня скоро. Ако си набавяш протеин с храната след тренировка няма нужда от праха. Както казах направи си чашка айран или пийни малко прясно мляко, ако искаш веднага след тренировка, ако си много гладна и после вечеряй. Лично мое мнение. Ние не работим за маса  Wink  Поне аз де, то и без това не съм малешка  Laughing

ТДИ,
Скрит текст:
все едно описа моето семейство  Hug Мило ми стана.И ние като бяхме в България по същия начин се хранехме. Почти всичко беше домашно да са живи и здрави родителите ни и знайни и незнайни хора на село от които купувахме. Тук пак готвя всеки ден. Мляко кисело, суджук и пъстърма си правим сами, но всичкото месо и яйца са от магазина.В България наистина не знаех колко струват в магазина. И сега незнам, защото като се прибрем ядем пак само домашни и  прясно мляко което се купувам от хора, които продават. Пробвахме едно в едни кутии  Sick
Да ви кажа като се замисля ние със съпруга ми така сме отгледани с домашна храна, синът ми също. Сега сам си готви в Испания  Laughing Като видях снимки на манджите му със зеленчуци щях да падна. Той все се мръщеше на зелении. И никога като се замисля не сме имали големи проблеми с килограмите и здравето .Родителите ни също. Дай боже все така де е  Praynig
Принцесо, преди няколко теми Марги беше качила много части от Т25 в Дох. Ще потърся да видя дали са активни.
Аз оттам свалих стрчинга и съм много доволна. Някой питаше за стречинг. С 2 ръце съм за  Peace
Дори и в нетренировъчни дни или след тренировка.

Намерих темата, но линковете не са активни Всъщност къде се изгуби Марги  Hug
Сега като преглеждах стари теми,  много хора липсват  Sad

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 23:34 от tqna

# 640
Dress like Princess, рутракер е мястото!
Там има всички тренировки, които обсъждаме. Ето например Фокус Т25:
http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4518206
Има парола и потребителско име на първа страница в темата, ако искаш може да си направиш и твой акаунт.

# 641
Отчитам се с 4км джогинг, при нас заваля сняг и неможах да направя повече.  Накрая се прибрах мокра и потна.

Споменавате програми като Инсенити и Т25, теглени от Замунда, а аз съм в чужбина и не мога да влизам там. Има ли друга възможност - ютуб, арена, други тракери?

bouquet
Дрес лайк принцес, и аз съм в чужбина, Т25 го изтеглих от thepiratebay, мисля че видях и Инсенити там  Peace
Днес отчитам 10 км вървене  Laughing Утре се надявам да са с колело  Crazy
И час и 10 мин. упражнения за гъвкавост  Simple Smile Доволна съм от часа, надявам се и бързо да напредвам  Simple Smile

# 642
  • У дома
Привет и от мен! Тази седмица редувах пътечка, кростренажор, гирички. За една седмица след операцията свалих 1.5 кг Днес ми дадоха ок за всякакви натоварвания и мисля да започна програма, та се сетих за Les Mills Pump. Отзиви?

# 643
  • here, there, everywhere
Аз започнах Лес Майлс, но съм направила само първото видео и все още нямам впечатления. Оваче качеството на видеата е лошо. Английските са с много ехо, а тези с руски субтитри ми зациклят понякога. Дайте идея и линк за добри плеъри.

Смятам да съчетавам програмата с Т25. Днес ми се пада цяло тяло, а това видео ми е най-трудно. Явно съм слаба в ръцете. Вив, от днес трябва да вървим заедно. Не разбрах Кlec@ започна ли с нас?

Да се оплача, че вече 2 дни преяждам. През деня съм добре, но вечер нещо ми става и изпускам ламята.

Мерида, моля те за мнение за режима от Любо. Помня някой беше казал, че е предимно извара. А за тренировките как съветва? Пак ли в схема? Аз преди се бях навила да му пиша, но ме е страх да не стане като с режима ми от Руми. Не мога да приема някой да ми слага рамки и сякаш сама се саботирам. То и за това нямам кой знае какви резултати де. От днес ще гледам да въртя 1200-1300 калории пък да видим. В този ред на мисли всички казват да не се пада под 1200 кал, но никой не казва как са стигнали точно до тази цифра. Казват базов метаболизъм, но той е различен за всеки човек. Ох, пак се отплеснах.

Tqna, радвам се че се появи.

# 644
  • София
Смях в залата  hahaha
След вчерашния Спийд от Алфата имам мускулна треска на ръцете  Joy
"Де го чукаш, де се пука"  hahaha

Не можах да изтрая и тегля Инсенити, макар, че едва ли ще се подхвана с тази програма някога. Ама ей така, да си я имам, от колекционерска гледна точка.   Mr. Green
С тия тренировки от 45 мин. и 1 ч. няма как да стане ...

За кокосовото масло от БГ - и аз съм много доволна от Зоя.бг. Абсолютно хубаво си е.
Купувала съм от суперите на Драгон фуудс - определено не струва, има някакъв химически дъх.
На Рапунцел пък е обезмирисявано, което пак не е ок. Вариант е от Зоя или от някои био магазин, да е студено пресовано само.

Nuclear, Klec@
  Hug

Общи условия

Активация на акаунт