Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 101
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Това от мен:
https://www.youtube.com/watch?v=RRDtQ7Zmp6c

И аз съм доволна от кокосовото масло от био магазин Зоя - 200 мл - 10,35 лв.

# 646
Nuclear, с вас съм! Wink
След малко се мятам на Total Body, че после имам излизане!
Имам гости и тези дни пада голямо миткосване, демек навъртам километраж допълнително! Joy

# 647
Вчера нямах време за отчет, че трябваше да търча на зъболекар.
Отчитам се с Cathe-low-impact-afterburn, 56мин. от Cathe Friedrich Low Impact Series.
Въпросната тренировка я правя за първи път и определено ще повторя, препоръчвам  Peace

# 648
  • here, there, everywhere
Билянка, поуспокои ли се след стреса с печката? Надявам се вече всичко е ок.
Малката бузанка явно си спинка щом те оставя да тренираш.

Аз тотал боди ще го мъча довечера. Сега ще бягам на фризьор, после до Брюксел, че детето си дойде и сигурно хладилника му е празен...

Ако ми останат сили след Шон ще си поиграя малко с тежести. Малко ме съмнява да ми се случи точно след тотал боди, но добрите намерения са важни.

# 649
L.I.L.I... , Инсенити е програма за два месеца - през първия тренировките са около 45 мин, втория мисля, че стигат до час. Мног интензивни са и се тренира почти всеки ден, така че не знам до колко са подходящи за теб. Аз лично ги включвам един или два пъти в седмицата, когато искам разбиващо кардио.
Бих ти препоръчала да нарпавиш пробно някоя от тренировките преди да почнеш цялата програма.

Благодаря за разясненията! Наистина доста интензивно идва, но пък примерно 2 пъти седмично, както ти процедираш, ще бъде добре да пробвам да правя. Simple Smile

# 650
Отчитам за вчера  2 км ходене и това  с детето- та покрай  него и майка му. https://www.youtube.com/watch?v=McD6_oOWs-M   тренировка за деца- забавна и разнообразна

# 651
Набързо, че не знам шефа кога ще се появи. Mr. Green
Днес най-вероятно ще дойдат тренировките от Любо. Аз съм имала веднъж програма от него и останах доволна. Защото хем не се морих много, хем имаше ефект. Сега се надявам да е нещо подобно.
Аз хранителен режим не съм си поръчвала, защото и аз имам същия проблем-кога, какво и по колко да ям. Иначе насоките ,които дава относно храненето са ясни-повече протеини, ядки и зеленчуци. Нищо революционно. Относно моята вечеря и протеина ми каза ,че е добре, но да внимавам само с количествата и вида храна. Иначе не би трябвало да качвам кг по този начин.
Тренировките му миналия път бяха разделени на горна и долна част в суперсерии. Сега ще видим. Thinking

# 652
  • София
Айде отчета ми е готов, Total body от Алфа Т25  Whistling
Егати тренировката! Nо comment просто  Crazy
Нито им бях в темпото, нито в повторенията, нито в техниката. Като падах - минавах на олекотения вариант, то гледам че и русата мацка накрая правеше лицевите от колене  hahaha какво остава за мене. Обаче Шончо много надъхва, кефи ме! Голям сладур Simple Smile

# 653
Nuclear, режима на Руми си е съвсем нормален режим, не те лишава от нищо и никаква храна, която е нормално да я приемаш и ти харесва (с изключение на сладки и тестени храни Simple Smile ) А доколкото съм чувала за Любомир Иванов - държи доста изкъсо, едва ли не ядеш едно и също.. не знам вече.

Вивиан, Инсанити е по-тежка от Т25  Peace
Сладур е Шончо... и е гей  Laughing бях му хвърлила око, ама... на  Mr. Green

# 654
  • Варна
Подкрепям за маслото и поздравления за колелото  Wink Явно се занимаваш активно, защото на аматьорите им е студено още.
Разкажи какво колело караш, къде?Какви обороти поддържаш за цялата тренировка?

Оооо колелото ми не е нищо особено, някаква неизвестна марка и на повече от 10 години  Embarassed Ама много си го обичам и само чакам да е малко по-приятно времето и да съм с него Heart Eyes И по-скоро съм ентусиаст, отколкото неаматьор  Whistling

Обикновено маршрутът ми от Студентски до центъра минава през южния парк, т.е. аз си го използвам като транспорт, а не само за карането, а и нямам никакви устройства, измерващи обороти  Embarassed но съм отворена към предложения Simple Smile

За да съчетаеш придвижването със спорт, т.е. Като мини-тренировка опитвай се да пазиш оборотите в порядъка 80-120 об/мин. Лесно можеш да преброиш за 20сек колко завъртания на педалите правиш. И съответно увеличаваш темпото/намаляваш предавките(скоростите). Горе-долу трябва да натискаш надолу докато преброиш 'едно-две' (това е цял един оборот). И така едно-две или раз-два  Grinning неусетно правиш страхотно кардио за крака, дупе и корем  Wink

# 655
За да съчетаеш придвижването със спорт, т.е. Като мини-тренировка опитвай се да пазиш оборотите в порядъка 80-120 об/мин. Лесно можеш да преброиш за 20сек колко завъртания на педалите правиш. И съответно увеличаваш темпото/намаляваш предавките(скоростите). Горе-долу трябва да натискаш надолу докато преброиш 'едно-две' (това е цял един оборот). И така едно-две или раз-два  Grinning неусетно правиш страхотно кардио за крака, дупе и корем  Wink

Определено ще засека следващия път Peace Аз си мисля, че доста стабилно си въртя, но не усещам голямо натоварване, с изключение по баирите, които не са значими по моя маршрут. Не че не се стоплям добре Simple Smile За щастие по-голямото ми натоварване е когато се прибирам Stuck Out Tongue Виж, като катеря по "Черни връх" тогава вече изплезвам език Laughing И въпреки всичко, миналата година, като си донесох колелото в София, за няма и 1 месец едночасово каране 5 дни в седмицата забелязах доста добра разлика в седалищната област откъм стягане и повдигане  Whistling Сега това топло време само ме радва, че ще мога да възвърна загубеното в пропуснатите студени два месеца  Crazy

# 656
  • here, there, everywhere
Merry,aз режима от Руми го харесвам, жената е дала и рецепти. Проблемът е в моя телевизор. Толкова диети съм пробвала през живота си, че само като си помисля, че трябва да следвам нещо и сякаш сама си правя напук. Не знам как да го обясня. За това реших веднъж за винаги да си оправя храненето сама. Е от време на време падам, но ставам, изтупвам се и продължавам. Иначе видях, че няма оправия с мене си.
Като и спортувам се надявам нещата да си дойдат на мястото.

Вив, подметнах аз, че тази тренировка не е лесна (поне за мен). Браво за справянето.

# 657
  • София
Nuclear, аз съм безумно далеч от справянето, със сигурност ...  hahaha
Тежка е и за мен, и то много ми е тежка. Обаче няма да се даваме  Heart Eyes

Шончо - гей ...?! Разочарована съм ... Simple Smile

# 658
Здравейте,
Малко ви поизпуснах, когато можех ви наглеждах.

Вивиан  Joy и аз трудно приех новината, че едни от най-готините треньори са гей, ама преглътнах го  Grinning

На мен ми се наложи доста дълга почивка, така като се замисля 2 седмици. Май имах нужда от такава почивка, връзките на едното ми коляното ми нещо не бяха в кондиция, пък и се чувствах преуморена след 2 месеца ежедневни тренировки. Днес с изненада установих, че всичко си го правех както преди и йогата и силовите, натренирах цялото тяло, имах голямо желание и се чувствах просто 6+.

Намалих количеството на храната, не мога да се похваля кой знае какво да съм свалила, но здраве да е.

# 659
Привет, момичета! Все се каня да ви питам, но се отплесвам с разни обяснения и не подхващам темата. Та- по същество: имам доста забележим целулит. Тренирам постоянно от 2,5 месеца ,преди това бях много несериозна и не броя предходни тренировки. Определено имам по- оформено тяло отпреди. Но ужасната "портокалова кожа" си е същата. При вас след колко време се повлия и кожата от тренировките? По принцип нямам кой знае колко мазнинки по тялото( или така ми се струва  Laughing). Има какво да се желае, но не съм трагичен случай. 47-48 кг съм, 157 см. Естествено има значение кг дали са от мазнини или от мускули, но все пак  Laughing .
И за да не е само спам - тази вечер ще се отчета с народни танци час и половина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт