Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 085
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Такааа аз днес нищо не правих освен чистене 4 часа..., но да ви кажа сега така правя тренировки, че да мога да пачивам ден два, че усещам преумора иначе + другите неща, които правя....
Днес пробвах тахан с мед ммммм верно и вкусно  Simple Smile
Целулита се повлиява от правилно хранене + тренировки  Simple Smile

# 661
А в борбата с целулита може да включите и домашен масаж с вендузи. В тази тема много добре са описани нещата  Peace

Аз днес се записвам с МЦ и исках нещо без кардио:
10 Minute Abs Workout
Kelli's Booty Workout
Но нещо ми се струва, че с тези 1,5кг бутилки нищо не правя на суинговете, а и на останалите, които не са ориентирани за ръце специално  Rolling Eyes По едно време взех една 3-литрова в едната ръка, и двете по 1,5л в другата, много неудобно Laughing
Сигурно трябва да се ориентирам към по-сериозни принадлежности, ама нямам идея какво ще е подходящо newsm78

# 662
Добавям за борба с целулита и много вода  Peace
Наистина не мога да ви догоня, но много се радвам на ентусиазма, който кипи в темата  Grinning

Nuclear, благодаря! Няколко дена бях малко стресирана признавам, но вече всичко е наред  Hug И не че ме оставят да тренирам, но аз всякак си си пренареждам програмата и се опитвам да си "открадна" време  Wink

Отчитам днес с Cathe Friedrich - MMA Kickbox, 52мин. с включени в него упражнения за корем, които правих с 10кг.

# 663
Отчет с 24 мин долна част с Румяна  Peace

chica_loca, аз тренирам редовно над 2 години и целулита си стои. Нооо аз съм си виновна - храненето играе огромна роля  Peace

# 664
  • here, there, everywhere
Айде да го отчета това тотал боди най-накрая. Пъшках като парен локомотив, но ината си е инат.

Аз виждам леко подобрение на целулита, но определено си го имам. Тук вече съм се предала.

Бобченка изчезна. Да дойде и да даде рецептата за хляба за плочки;). Не се шегувам, аз хляб по принцип не ям, ама както го описа с тези ми ти семки ми се прияде. В отпуска съм и съм склонна да експериментирам.

# 665
  • Пловдив
Ехоо!
ЗА днес Йога Х3. Мнооого съм зле хора с гъвкавостта, мнооогооо. И от всички видове тренировки най-мразя баш йога  #Cussing out. Нищо не направих, чекнех се, мъчих се и туй то. Както и да е, ще трябва да наблегна на тази работа и това е.
Вив, за твое успокоение ще кажа, че Тотал боди поне за мен беше най-трудната тренировка от трите месеца. Щом си я сборила, браво, а също и на другите момичета  Hug Hug Hug
За целулита на мен ми изчезна три месеца, след като започнах тренировките и режима. Ама истинаа е, че моя се появи последните 3-4 години, не беше някакъв супер стар. В момента имам много малко под дупето /заради ужасното ми хранене напоследък и това е/. Мисълта ми е, че е явно до организъм.
Лека и спокойна вечер.
А, и да кажа, че въпреки патето в калчища, което съм с тренировките на дядо Тони, все пак си имам мускулни тресчици тук и там. Та, тайно се надявам да имам успех.

# 666
Здравейте момичета!
Влизам да помрънкам    Confused
Днес си пропуснах Инсенитито  smile3511 От сутринта съм с МЦ и то мноооооого болезнен цял ден ужасни болки,чак сега започна да отминава, на всичкото отгоре е много обилен, чак се уплаших.

И сега ме много яд че не можах да си направя тренировката, чудя се дали утре да не направя и тази от днес Thinking

Оплаках се!

# 667
Аз май не обичам да правя кардио. Предпочитам интервални или силови или и двете. Днес правих Инсенити и ми стана лошо. Още от малка не обичам.

# 668
Благодаря за споделените съвети от къде да си изтегля Инсенити и Т25. Ще ги прегледам тракерите през уикенда. Ако наистина тренировките са близо час, с моята натоварена програма може и да не ми остава време. С джогинга също правя по 40 мин, но поне съм навън и няма кой да ме прекъсва както у дома.

За днес записвам 4.5км джогинг, не ми остана време за силова.

# 669
  • Stavanger,Norway/ Varna
Нуклеар, тук съм, чета и тренирам, ама нищо интересно и не се разписвам, че и мъжът ми е я отпуска и немога да се вредя на компа от него, ей на пак от телефона пиша. И щот съм от телефона, немога да ти пусна линк, но ако отидеш на www.ladycolors.blogg.no, там е Simple Smile. Да кажа, че експериментирах с едни мъфини, не бяха лоши и постнах рецептата, с брашно от киноа са. Но после ги направих с овесени ядки и ръж и станаха мечта. Ще променя рецептата като направя снимки и ще я постна.
Та с тях прекалих уикенда и с хляба ( тоз път нямаше плочки Simple Smile) и днес се наказах с тренировка за крака, след която трябваше да лазя до душовете.  Crazy
Искам вече сухо време да си правя тренировките навън, тогава ще имам интересни неща за споделяне, такива съм си ги намислила, дупе да ми е яко. Искам да пия преди лятото и бърнър, но хал хабер си нямам. Изръшках нета за инфо и съм по- объркана от всякога.

# 670
  • Пловдив
Днес се отчитам с корем и този хийт от ФБ.
Между другото много често правя Total Body от Т25. Една от любимите ми кардио тренировки като цяло.
Да споделя и аз малко за Шон. Правих 3 от програмите му - Insanity, The Asylum, T25 (в този ред). Страхотен е в кардиото. Загряването и стреча след тренирока са му постнички обаче. С него успях да се изчистя доста добре, вкл. и целулит. Като се постопли още малко, за да скачам на терасата, мисля да направя още веднъж Инсанити.

За бърнарите и аз ще следя, че съм много "боса" там  Embarassed.

# 671
Привет.
Искам да се оплача,че са ми пораснали мерките. Особено на дупето. Уж нищо не стърчи отстрани ,а съм +2 см. И бедрата са ми станали много здрави. Май съм прекалила с тежестите. Да ги намалям,нали? newsm78
Относно дилемата ми с вечерята, Любо казва да запазя както до сега,но да внимавам с кол-вата. Яденето след тренировка било най-важното хранене за деня.

# 672
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
ОРИДЕЛ, tqna  Hug

Аз днес отчитам Аеробика, която пази коленете на Руми и час и половина бутане на количка, малката в момента, в който спрях и започваше да реве  Crazy, после с малкия играх мач около 30 мин. Тези последните ги правя всеки ден, но не ги броях за тренировка, сега като видях, че вие пишете такива неща и си викам и аз да се разпиша  Party 
За колелото - моята фризьорка от край време се придвижва с колело - изглежда страхотно!
За бърнара, моя приятелка е доволна от този Каза, че е качила кг. докато визуално е отслабвала, т.е. е намаляла обиколки  Peace Като спра да кърмя го започвам и аз  Peace

# 673
  • Stavanger,Norway/ Varna
Merida калории броиш ли? Аз точно се ровя тези дни да видя какво да правя с кг и повторения в серия, но ако си караш от 10-12 повторения, не би следвало да е от това. Любо няма ли да ти каже? А се храня подобно на теб и нямам промяна в мерките. Ети днеа пих птотеин след тренировка и след час вечерях омлят и броколи.
Исках да споделя, че си купих сурови фъстъци, опекох ги и си направих масло в робота. Най- пипкаво беше да ги обеля, иначе стана мноого бързо и Знам, че в чист фъстък. А колко по- ефтино ми излеЗе да не говорим. Ползвам го бай- вече да си правя протеинови барове.

# 674
Целулита не е ли до ген? Според мен трябва многостранна атака и в момента, в който не си толкова енергичен и постоянен нещата стават както преди. Пък и не смятам, че се маха на 100%. Според мен намалява и се задържа до това ниво.Или аз греша?  newsm78 Болна тема.....

Общи условия

Активация на акаунт