Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 002
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
Отчет от мен - 40 мин. въртене на велоаргометър с редуване на степените. За друго нямах сили днес.  Simple Smile

# 691
Първооо добре дошли на новите - много ви се радвам - все повече хора се насочват към правилните работи за добър живот това е супер дано още повече да станем Simple Smile
Irra корема е много труден за правене по принцип освен ако не ти е ген да имаш плосък корем, иначе много е важен пранителния режим - със спорт малка разлика ще видиш специално в корема - в смисъл той ще се стегне, но пак ще имаш мазнина...аз препоръчвам НВ-ВМД - ниско въглехидратна - високо мазнина диета, което представлява - ядене на повече мазнини и протеини и в най малка степен въглехидрати, които да са основно от плодове и зеленчуци. Ядат се яйца, месо, риба, авокадо, маслини, зехтин, масло и хубаво е сутрин да се закусва с повече мазнини и протеини така през другото време от деня не ти се ядат въглехидрати и не озверяваш от глад - поне по мой набрлюдения е така - разбира се ние сме различни и може да не ти е ок този режим, защото аз сега останових, че колкото и да трябва уж месо да се яде ми честно казано мен не ми идва много от вътре - виж яйца, бекон маслини масло - да ама месо....не много не знам защо...и така това е което може да пробваш, при всички случай яденето на повечко яйца особено сутрин дава резултат за корем от опит го казвам Simple Smile
Иначе аз тренирам боса, но който както му е удобно и се чувства добре ако тренираш на повърхност, която се хлъзга по-добре с маратонки...и като казах маратонкии да знаете какви съм си харесалааа само като ги обух и направо се влюбих...
Ии да не се отплесвам много...отчет за днес - силова тренировка моя си цяло тяло с акцент крака - добре се получи направих пак тип пирамидна, но изредих всички мускулни групи на едната ръка и после на другата павих доста клекове, напади мъртва тяга, хип тръстери и лицеви като цяло горната част не я тренирах много, но то това и беше идията, нещо съм в момент на експериментиране...

# 692
  • Пловдив
Hecate, мисля, че никой не е правил програмата, даже почти съм сигурна  Peace, то тя и съвсем скоро излезе. Аз също я започнах в понеделник, та горе-долу вървим заедно. Иначе, и аз установих, че баланса ми куца, а до сега не го бях забелязала. Peace

# 693
  • Бургас
\\\Фъстъчка\\\, благодаря за насоките! Изтеглила съм късата клечка с гена за плоския корем. Цял живот съм била слаба, но пущината винаги е стърчала ...Даже и като тренирах лека атлетика като ученичка (1-7 клас) пак си стоеше гадината. Така или иначе аз съм се примирила, че плочки на моя корем няма да видя никога, но ако мога някак леко да го прибера и да не изпадам в конфузни ситуации с по-тесни дрехи, пак ще е от полза!  Praynig
Загледах го и НВ-ВМД режим, но и аз имам този проблем, че рядко ми се прияжда месо. В повечето случаи ям насила. А яйцата на закуска как ги ядете - варени или ...?

# 694
 luba_rizova , трудно минах първото, но просто доста съм отслабнала, затова съм на Mass календара. На кой календар си? Аз скоро ще си взимам и лост, че правя модифицираните, но ми се иска да се науча, амбицирала съм се. Може би, защото ми заявиха, че жените със структура като моята нямат капацитета да го направят хаха.

Иначе за храната си се храня добре, продължавам като снак да пия зелено смути. Приятелят ми също нещо покрай мен се нави да зареже по-вредните храни.

# 695
Irra недей така песимистично за корема - ако искаш плочки и даваш всимко от себе си в храненето и тренирането ще станат - това, че не си предразположена не значи, че не може да стане - всичко е възможно стига да се въоражиш с търпение и постоянство Simple Smile За яйцата - може на омлет с бекон приерно, може варени с маслинки и някви зеленчуци - броколито е много полезно амааа на аз не го обичам, иначе за месото като не ти се яде не го яж - яж малко ядки - бадеми, кашу, орехи. Друго какво да ти кажа ето сега аз вчера открих Grinning тахана с мед - супер вкусно и е полезно има си протеини мазнинки и да ти кажа насища, чудя се какво още да му добавя...
За тренировки - не знам на какво ниво си ако до сега нищо не си тренирала го карай по-леко - Румяна е много готина нищо, че аз не и правя тренировките - от нея можеш много да научиш и за трениране и за хранене, но ако пък не те кефи може да си избереш друго от първа страница, но най-важното е да правиш всеки ден нещо може и да 20 мин, но така тялото ти свиква и психиката ти и всичко постепенно ще видиш, че напредваш и то доста бързо и така, общо взето не си слагай ограничения просто прави най-добрия избор в дадената ситуация и не се отказвай Simple Smile
Скрит текст:
охх каква кочина е в насс пък така да ме мързи да чистяяяя Grinning Grinning Grinning

# 696
  • Stavanger,Norway/ Varna
Nuclear аз пия доста кафе по принцип и се надявам да нямам такива страни4ни ефекти. Но факт, е, 4е идея си нямам какъв да избера. Смоук не бе6е ли ти дето пие6 в момента- как вървят не6тата??

Dress like princess ми се губи тези дни.

\\\Фъстъчка\\\ аз напоследък го смесвам с мед, ленено семе и джинцджифил настърган и е много вкусно  Peace

За днес след работа съм си намислила да размахам пудовките в залата, само да не ми мине котка път, 4е в последно време все ангажименти ми изска4ат и развалят тренировките  Tired

# 697
  • Пловдив
Hecate, правя Класическия календар, като мисля, когато имам възможност да се стремя да се придържам към дабълс. Тази седмица едната двойна я направих, другата ми е утре, но петък ми е обикновено ден, в който ми е по-трудно да правя тренировки от час. То и за това Инсенитито ми дойде нагоре, че пет часа си е супер ранно ставане, сега ставам цееели 40 минути по-късно  Crazy
Бобче, ще чакам да споделиш ефекта от бърнъра, като го почнеш. Не, че някога ще се прежаля да пия добавки /малко съм крайн в това отношение/, ама знае ли човек, ако се изчистиш още повече /не, че виждам да има откъде, ама .../
Делиберейшън също се губи, щеше да почва отново Руми...

# 698
Да питам аз нещо-някой сякаш беше споменавал,че има кокосово масло в Пикадили?

Греша ли? И ако има -доволни ли сте ?

Мисля да го пробваме с малчо ...

# 699
Моят целулит май почна да намалява като включих тежести в тренировките за долна част - клековете и мъртва тяга. Но не е изчезнал напълно, според мен е до известна степен и генетично.

Аз продължавам с 30-дневното предизвикателство на Бодирок, днес е ред на ден трети:
http://www.bodyrock.tv/2013/10/08/30-day-i-real-time-challenge-3/
Имам много голяма мускулна треска на прасците, едвам ходя, но пък е приятно да знам, че ги тренирам,  че те са ми слабо място.

За загрявка използвах кардио за начинаещи от едно Андроид приложение, което сама създадох.  Blush
Скрит текст:
Доста простичък дизайн има, но пък съм събрала функциите за табата, таймер и упражненията, които най-често правя. Та ми е удобен: https://play.google.com/store/apps/details?id=masmiya.intervaltrainer
Нямам търпение да се стопли времете и да комбинирам тичане в парка с табати от приложението  Laughing

# 700
Йога днес  Wink
Отивам да започвам след малко, досега пекох шоколадови мъфини защото вечерта сме на гости и ще има дребосъци  Heart Eyes

От тренировката онзи ден имам жестока мускулна треска на крака и д...е (правих нова тренировка), а вчера съвсем се подредих с ММА с акцент пак там  Mr. Green  Ако не раздвижа с йога незнам утре как ще съм.

О, забравих! Вчера наснимах малката. Ето я да видите какво козуначета и бузи е заформила  Grinning - http://www.flickr.com/photos/108024596@N05/

# 701
  • Пловдив
Леле, Билянка разкошна е!!! И тя и каката! Просто онемях!!! А тиси фотограф , да знаеш!!! Браво!

# 702
Билянка, нямам думи!!! Разкошни са! Като майка си! Heart Eyes

Отчитам се по програма- Ab Intervals от Т25! Обичам тази тренировка! Mr. Green

# 703
Билянка прекрасни бонбончета Heart Eyes

Айа видях , че правиш Bodyrock, чудя се дали дане я захапя и аз, макар че много ми идват над 45мин вечер. Но мога и да се прежаля. Аз имам нужда от програма за всеки ден, че мноо ме мързи да си търся какво ще правя ежедневно. Само да те питам защо не мога да намеря ден 6 или 14? Да не са почивни? Нещо не мога да вдяна, а и не съм чела обесненията към тренировките  Embarassed.

# 704
Билянка Големи сладурани! Да са ти живи и здрави принцесите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт