Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 021
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
Биляна, прелестна е малката госпожица. Heart Eyes И толкова много прилича на кака си!

vici75, тренировките за сега много разнообразни и минават бързо 45-те минути. Но ако нямаш време, може да пробваш Т25 на Шон.
Иначе във видеата досега се тренира цяло тяло, май по-нататък има ден само за корем или само за крака.
Ден 6 е почивен, и на мен в началото ми бе трудно да се ориентирам, но тази страница ми помогна:
http://www.bodyrock.tv/category/30-day-i-real-time-challenge/page/2/
Тук са подредили тренировките като първите дни са отдолу.

# 706
Айа благодаря ти   bouquet Т25 го минах предното лято още барабар с хибрида. Та точно то ме разглези да си знам, че имам нещо на готово. Поразгледах ги тия бодирок, като че ли не ми се виждат сложни, но то човек от такива да го е страх Rolling Eyes.

# 707
Сложността е както сама си я направиш - редуват се 30 секунди кардио по избор с 30 секунди упражнения. Та ако правиш интензивно кардио (високи колене, скачащи клекове, скачащи напади, foot fires, jack squats и т.н.) тренировката доста изпотява. Ако обаче даваш лежерно и просто тичаш с бавно темпо на място, няма да е толкова трудно. Аз гледам да включвам интензивно кардио и по трудност ми идва близко до Т25.

# 708
Ясно  Simple Smile В събота ще захвана тогава ден 1, че днес и утре са ми почивни пък ще видим как ще съм. Повече ме притеснява продължителността, че през седмицата като се прибера от работа всеки отгоре ми с проблемите си и по някое време почват да ми мрънкат. Кой домашно не написал, кой гладен  Simple Smile и т.н.

# 709
ЛюбаHug тук съм, но само успявах да ви чета, беше ми кът времето тези дни. Имах изпит днес, готвех се за него вечерите, през деня на работа, та не смогвах и да се разписвам.
Започнах да тренирам с Руми отново и така се разбивам! Както си бях решила, подхванах Стегни се, като накрая добавям 10 мин хиит накрая вместо нискоинтензивно кардио - или румитка или нещо от блендърите. Накрая се събирам от пода, а да не ви казвам каква мускулна треска имам на цялото тяло  Crazy

Да споделя и аз за Инсенити - завърших миналата седмица. Още не съм се пробвала с мерки, защото вчера ме навести МЦ и се чувствам издута отвсякъде. И аз нямам кой знае какви резултати (но и храненето ми не беше много добро), пооформи ми се тялото, появиха се горните две плочки на корема, намаля портокаловата кожа, а издръжливостта ми се подобри значително. Голям плюс за мен е, че се научих да правя лицеви упори и започнаха да ми се оформят ръцете - две неща, които не съм очаквала да се получат в рамките на една програма при година и половина спортуване преди това. Много готини тренировки имаше, някои може би ще правя от време на време, но не знам дали ще повторя програмата. По време на тренировките се чувствах много добре, но след това като изпита, явно в повече ми идваха. Бях се разглезила с 25-минутките на Т25 и тези ми идваха дълги. Също така много ми се скъси цикълът - 24 дни 2 поредни месеца (на мен ми отне 3 месеца някъде програмата) при нормални 30-32, най-вече това ме разколебава да повторя, не е нормално и явно на организма ми не му понася.  Peace

# 710
И при мен се получи така с Т25.Скъсен ,ама ненормално ,цикъл.
Ходих на лекар,пусках ПКК. Shocked Странна работа.По това време получих и странни лишеи,бях на НВД...

Изглежда програмата ме изтощи или бях неподготвена за нея.Макар да не я карах подред,просто ми писва,не мога да следвам стриктно програми.

# 711
Момичета с риск пак да се изложа с моите въпроси ще питам
Какви са тези програми Инсанити и Т25? newsm78

# 712
  • here, there, everywhere
Билянка, страхотни дечица имаш, радост за окото. Най-искрено те поздравявам. Ако не беше казала, че ти си снимала щях да си помисля, че си ползвала услугите на професионален фотограф.

Аз пак се олях с храната. Не знам какво ми става вече. Направо губя надежда. За наказание няма вечеря, то не съм и гладна след това плюскане. Честно, отчайвам се от себе си.

Меги, това са доста интензивни програми от ШонТ. Наистина не се препоръчват за начинаещи. Дай си време, ще дойде моментът и за тях. Само продължавай да тренираш.

# 713
Не мога да не кажа какви сладури са девойките на Билянка. Heart Eyes
Да са ти живи и здрави!!! Hug

# 714
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Билянка, много са ти красиви дечицата, да са ти живи и здрави  Hug  
Аз днес почивах, въпреки, че по план не ми е почивен ден, но аз за последните 4 седмици съм почивала само веднъж. Обаче снощи от 2 до 6 почти не мигнах - двамата се изреждаха да ме събуждат, на сутринта ми заглъхнаха ушите и едно пищене  ooooh!  та  реших утре да направя днешната и утрешната тренировка, и без това на Руми треировките за начинаещи вече ми идват леки и ги съчетавам я с VS, я с нещо мое си (напади, клекове и т.н.) Peace  Иначе си направихме разходката от час и половина с малката, т.е. бутане на количка   Laughing

tqna и аз така обичам да се изпитвам сама себе си с тежестите - тренировка с тежести никога не ми е "тежала"  Laughing, обожавам! Обаче на кардиото изплезвам езика и мисля, че точно там трябва да надграждам.  Peace

Лека вечер, дами и до утре - обещавам с отчет  Hug

Вкъщи тренирам с маратонки,а боса - пилатес  Peace
Яйцата ги ям само варени. Като са пържени ми става лошо- имам проблеми с жлъчката, не знам на това ли се дължи, но факт.

# 715
  • Пловдив
Билянка, имаш прекрасни слънчица! Да са ти живи и здрави  Heart Eyes!
Tqna, определено Asylum е по-тежка. Доста се набляга на плиометричните упражнения.

Скоро наближава "годишнината" ми на тренировки в къщи и съм решила да се поизчистя, че напоследък доста се отпуснах откъм хранене. Наблягам на кардиото и поне 2 пъти в седмицата ще гледам да тренирам двуразово.

Аз тренирам само боса. В началото доста ми се натъртваха стъпалата, но сега вече нямам такъв проблем.

А...., да не забравя и отчета ми за днес: отново Руми и ето това за долна част.

# 716
  • да има едно лесно - на мотора
Билянка , красавици си имате ! Да нацелуваш по бузките и двете !

Аз съм с Руми , но английските и варианти (  Мери   bouquet ). И уж леки ми се сториха , такава мускулна треска имам на прасците и д...то Simple Smile
Пристрастих се към тахана - но само за закуска - 2-3 с.л тахан ( сусамов или лешников ) + 1 с. мед

# 717
Раче, английските на Румяна не ги усещаш като интензивност и времетраене, ноооооооо на другия деееееен какво се случвааа  Joy  Peace

Аз днес се отчитам с 1 час Боб Харпър. Нещо отново не бях в кондиция, няколко дни не мога да се наспивам, а днес не бях пила и много вода, а и беше минало доста време от закуската, та едва я изкарах тая тренировка.

# 718
Данито, поръчай си вендузи от ибей, моите са руски за никакви пари, две в кутийка, много съм доволна  Peace
Изобщо не се бях сетила Бобченка, а точно приготвям поръчка от там с едни йога аксесоари  Hug Сега ги разгледах, има стъклени и силиконови  Rolling Eyes Твоите какви са?

Отчет за днес - час и половина flexibility клас  Simple Smile Доволна съм, днес тренирахме за женски шпагат. А вторник беше за мъжки  Peace

Редактирам се, че забравих да отбележа на Билянка хубавиците  Heart Eyes  Дано скоро и аз да се похваля, че очаквам такова пухкаво мъниче  Blush Да са ти живи и здрави дечицата  Hug

# 719
Данито, поръчай си вендузи от ибей, моите са руски за никакви пари, две в кутийка, много съм доволна  Peace
Изобщо не се бях сетила Бобченка, а точно приготвям поръчка от там с едни йога аксесоари  Hug Сега ги разгледах, има стъклени и силиконови  Rolling Eyes Твоите какви са?

Отчет за днес - час и половина flexibility клас  Simple Smile Доволна съм, днес тренирахме за женски шпагат. А вторник беше за мъжки  Peace
Вземи си силиконови. Моите са като пластмасови и се получава вакум с един доп.уред. Силиконовите са по-удобни. Peace

Общи условия

Активация на акаунт