Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
Кои са най-добрите тренировки за начинаещи?
Кои са най-добрите тренировки за тонизиране на горната част на тялото?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да създам ефективна тренировъчна програма?
За да създадете ефективна тренировъчна програма, помислете за избор на упражнения от различни уебсайтове като Fitnessera.ru, Bb-team.org или RuTracker.org. Уверете се, че програмата е съобразена с вашите цели и фитнес ниво. Освен това можете да разгледате тренировки от видеоклипове на треньори като Румяна Илиева, Джаки Уорнър, Боб Харпър, Джилиан Майкълс, Шаун Т или Fitness Blender, които предлагат разнообразни опции за различни нива на подготовка.
-
Кои са най-добрите тренировки за начинаещи?
За начинаещи се препоръчват тренировки, които са подходящи за постепенно увеличаване на натоварването и предлагат добро обяснение на правилната техника. Такива тренировки могат да бъдат намерени в програмите на Румяна Илиева, Джо Дилън или Fitness Blender, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали.
-
Кои са най-добрите тренировки за тонизиране на горната част на тялото?
-
Кои са най-добрите упражнения за коремни мускули?
-
Как мога да се справя с диастазата ректи?
Много са ти хубави Билянка
Чак се разплаках от умиление.

Да му се не надяваш. Мисълта ми е, че СиВиЕкс препоръчвам, ако някой обича да прави такъв вид тренировка/те упражненията са направени като за пудовка, предполагам с нея ще е още по-яко/. Аз правих с 3 килограма, Тони каза да изберем до максимум 6 кг, а имаше един як пич, който прави с 6, та викам я да не се правя на велика, та взех 3 и добре, че така направих, с 5кг. нямаше да се справя
. Въпреки скептизицма ми и опасението, че ще си загубя времето 3 месеца /щото не обичам да не довършвам нещата/ вече смятам, че ще имам резултат. Снимах се в неделя и сега всеки месец ще се следя.

обаче тези от програмата за начинаещи вече ми стават лесни - завърших 4-та седмица. Ако не бяха ми станали лесни щях да се притесня, че нямам прогрес, честно казано
Така де, сега заради кърмата съм с 2 номера напред, а да кърмя още месец - два най-много, та не ми се дават сериозни суми, а искам нещо хубаво