Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 40 995
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Мамини сладки Жужунки  Heart Eyes Много са ти хубави Билянка  Hug Чак се разплаках от умиление.
Дай боже всеки му такава радост. По-хубаво от дечицата няма!

Добре дошли на новичките в темата и на завърналите се  Hug

Да ви споделя от какво на вид много лесно упражнение имах мускулна треска на стомаха горе  Shocked
В легнало положение със сгънати крака и тежест в ръцете (моята беше 5кг) започвате бавно да повдигате горната част на тялото към корема без да движите тежестта ( държите я като козирка на шапка) , после пак бавно връщате тялото и едновременно опъвате единия крак, а ръцете с тежестта тръгват над главата. Хубаво разгъвате крака и ръцете в противоположни посоки. После връщате крака и ръцете по обратния ред. Редувате краката. Вдишвате при разгъване, издишвате при сгъване. Изпълнението трябва да е по-бавно може с приятна ритмична музичка  Laughing
 Цялата работа трая 5мин. и на другия ден бях смаяна. Много отдавна не съм усещала толкова силно работата върху корема.

Това ви е за закуска утре сутрин   Mr. Green Joy  Hug

# 721
Нещо май съм пропуснала Flutter
Момичета, откъде да си дръпна Bodyrock newsm78

Аз този месец съм на едни 30 минутни на Били и ходене пеш
Приятни тренировки  bouquet

# 722
Вместо почивка, вчера пак се върнах на Jillian -
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8 - Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1

Аз тренирам по чорапи на постелка.

# 723
  • Пловдив
Добро утро!
Тяничка, благодаря за упражнението, ще се пробва  Peace
Дели, радвам се, че се появи и ти свършват изпитите най-накрая  Hug и между другото каквото казваш за Инсенити по отношение на умората, същото е и при мен - сутрин се чувстваш уж тонизиран, но от обед до следобед вече си като убит. А за мензиса единия месец ми подрани с 4 дни, но следващия си беше вече наред.  Peace
За днес СVX от Р90х3. Много яка тренировка - кардио с тежести, хем не беше някакво супер интензивно /очевидно, щото надали е много показно да се подскача с тежести/, хем ми беше бая зорленско и си признавам, че мнооого се поизпотих. А от вчерашната тренировка за горна част имам мускулна на всяка част от ръце и гръб и гърди  ooooh! Да му се не надяваш. Мисълта ми е, че СиВиЕкс препоръчвам, ако някой обича да прави такъв вид тренировка/те упражненията са направени като за пудовка, предполагам с нея ще е още по-яко/. Аз правих с 3 килограма, Тони каза да изберем до максимум 6 кг, а имаше един як пич, който прави с 6, та викам я да не се правя на велика, та взех 3 и добре, че така направих, с 5кг. нямаше да се справя  Grinning. Въпреки скептизицма ми и опасението, че ще си загубя времето 3 месеца /щото не обичам да не довършвам нещата/ вече смятам, че ще имам резултат. Снимах се в неделя и сега всеки месец ще се следя.
П.С. Между другото, как си смятате процента мазнини? То има едни кантари, които със сензори от пръстите дават някакви стойности, ама ми се струва бош лаф тази работа. Не, че е важно, ама ми е интересно.  bouquet
Лек и слънчев ден.
Джер
, някой беше дал линк за боди рок, ама пусто не съм го запазила на компютъра, дано някой се включи.

# 724
  • Пловдив
Билянка, прекрасни са ти сладураните, живи и здрави да са!Същото мога да кажа и за момите на Бобченка, че вчера й разглеждах блога и там имаше снимки! Hug
За отчет: тренирам с Шон и Джилиан - каквото ми е на сърце и според времето, с което разполагам. Пролетната умора ми мина, за което много се радвам. От храненето си съм доволна. Изобщо чувствам се супер:-)

# 725
Привет, докато се разпиша и то станало време за нова тема Wink
Не мога да не отбележа прекрасните дечица на Билянка, ей ще ме караш да мисля за второ Joy Heart Eyes ( Хайде да поотраснат малко, ще се организираме лятото да се видим, на някой плаж Heart Eyes)
При мен нищо ново, тренирам си, хапвам си, живота е хубав Joy

# 726
  • София
Само за мачкане и гушкане е малката козуначка на Билянка! Прекрасни госпожички са ти дъщеричките!  Hug

Данито, от сърце ти желая да ти се сбъдне скоро мечтата! И аз вече искам второ бебче....  Blush

Вчера отчитам 35 мин.интервално кростренажор, а за днес 30 мин. крака и дупе от ФБ. Малкият цяла  нощ кашля и съм адски недоспала, станах в 6ч., готвих му супа за обяд, че ще го гледа баба му, тренирах, къпах се и какво ли още не и вече имам чувстото, че деня е приполовен, а е едва 9.30...  Confused

Люба, аз си смятах мазините по няколко начина от различни сайтове. Едни ми искаха да си меря обиколката на врата, други на китката, освен всички други важни обиколки и всички ми смята различно, така че ще ми е интересно някой да даде правилната формула... Simple Smile

# 727
Билянка, невероятни сладурки! Да са ти живи и здрави!

Аз сега едвам минах 15 минути от Agility X. Прекъснах заради срязваща болка по време на упражненията (дойде ми...). Не, че се спрях веднага, но просто нямаше как, ще видя дали по-късно няма да съм по-добре.За тези 15 минутки пак се поизпотих, ама е недостатъчно...

Имам въпрос, да знаете откъде могат да се вземат хубави спортни сутиени и клинове на добра цена в София? Или онлайн магазин? Аз имам спортен сутиен, но няма добър съпорт, като подскачам хич го няма...

Хубав ден!

# 728
Билянка, много, много красиви дечица, да са ви живи и здрави! А ти си знаеш, че си талант, прекрасни фотографии! Hug

tqna, да си призная не разбрах упражнението, може ли картинки и аз търся нещо кратичко и натоварващо, в този смисъл може и една Зузка да пробвам днес.

Nuclear вероятно си спазвала режим и това ти отваря апетита сега, вероятно е временно. Ще се справиш! Успех!

Приятен ден на всички!

# 729
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро  Hug

Аз отчитам двете тренировки от тук . Добре се поизпотих с Румката. Тя не че няма сериозни тренировки, аз като й гледам канала в youtube и съм така  #Crazy  обаче тези от програмата за начинаещи вече ми стават лесни - завърших 4-та седмица. Ако не бяха ми станали лесни щях да се притесня, че нямам прогрес, честно казано  Rolling Eyes  Пък и то една тренировка е 10 мин.  Rolling Eyes Да не мислите, че правя кой знае какво като ги карам по 2 на веднъж  Joy

Спортен сутиен и аз имам ама хич не ми харесва и на мен. Мисля да пробвам H&M-ските  Thinking  Така де, сега заради кърмата съм с 2 номера напред, а да кърмя още месец - два най-много, та не ми се дават сериозни суми, а искам нещо хубаво  Rolling Eyes

# 730
  • Бургас
Добро утро, момичета! За вчера отчитам тренировка с Румяна за суперначинаещи + 30коремни преси+30 клека разпределени на серийки през деня и 3 пъти изкачване и слизане на стълби до 6ет. Знам, че изглежда смешно на фона на вашите тренировки, но аз и с тези се задъхвам.  Embarassed Пропадна ми замислената 4км. бързоходна разходка, защото се оказах с подкихваща компания вкъщи.  Confused
Друхият проблем са ми ужасно слабите ръце. Опитах с бутилки от по 1,5л., но повече от 10 повторения не мога да изкарам. Лицевите опори на пода също все още са невъзможни. Правя на стена. Трябва да си гупя гирички - поне са по-удобни за хващане. Къде мога да намеря по-евтинки гирички и с какви да започна? 1,5кг е добре, нали?  Crazy

Да споделя за спортния сутиен - Имам няколко, но най-доволна съм от Shock Absorber -3. Страхотно поддържа едър бюст. Поръчах си го от ибей.  Peace

# 731
...Тъкмо и аз се замислях за нов спортен сутиен!  Simple Smile

Билянка, страхотни съкровища си имаш! Желая им много здраве и щастие!  Simple Smile

# 732
Сутиените на Н&М са ОК. Имам 4-5 и съм доволна.
Аз тренирам всеки ден, но не се отчитам. Болят ме коремните мускули, а не знам от какво. Нищо ново не съм правила.  Rolling Eyes Правя грешки в храненето, не мога да се разбера изобщо защо си го причинявам това.
Ще пробвам тахан за закуска като Рак Пустинник. Отивам да йогинствам.

# 733
Сутиените на Н&М са ОК. Имам 4-5 и съм доволна.

Аз също имам един на H&M и съм много доволна!

# 734
Къде мога да намеря по-евтинки гирички и с какви да започна? 1,5кг е добре, нали?  Crazy

Ей това е първото, което ми изплю.
http://www.insportline.bg/v/%D0%B4%D1%8A%D0%BC%D0%B1%D0%B5%D0%BB … %D0%B8?order_by=1

Между другото аз имам гири по 2 кг с гумено покритие. Ако правя 10 повторения са ми малко. Но ако цялата тренировка е само за горна част на тялото (например вчера правих такава на Джаки дето са 6 комбинирани упражнения по две в прогресиращи упражнения - общо 55 повторения всяко.)
http://www.youtube.com/watch?v=CpGE31PsMaU
си ги усещам като стой та гледай, даже имам мускулна треска.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт