Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 626
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
Iggi, The Asylum е по-трудна от Инсанити нали? Преди около две години един треньор дойде да замества в джима за Найки тренинг класа и вместо него правихме Asylum. Още си го спомням  Laughing  Много тежка програма ми се стори. Аз бях начинаеща още и както не обичам кардио направо умирах накрая  Laughing

Мерида, аз ти казах моето мнение. Махни го тоя протеин на прах преди протеинова вечеря. Какъв вземаш между другото ? Тежестите, ако искаш запази, но не увеличавай, а ако искаш пробвай с по-малки и повече повторения. Аз предпочитам по-тежичко, пробвах да намаля но някакси не се чуствам добре тренирала.За сега съм се застопорила на последните и не увеличавам въпреки, че много ми се иска и мога. Ох, голяма краста е да предизвикваш сам себе си и да усещаш колко сила има в теб без дори да си подозирал, но май и тук баланса ще се окаже по-важен.
Както Бобченка каза може пък и да е от повечко калории.Затова питах за марката на протеина.

Така ми се докара колело като ви чета. Времето тук вече позволява. Ще помоля мъжът ми да напомпи гумите и в неделя ще го подкарам. И аз имах много добри резултати от него преди време. Сега синът ми се предвижва с колело в Испания и е отслабнал със 7-8 кг. за около 5 месеца. Според него е от колоезденето.

За целулита нищо не знам. Моят си отива като отслабна. Не съм била никога от другата страна - слаба с целулит. Виждала съм обаче и съм се чудила и аз защо така  Thinking

# 676
  • Пловдив
Добрутроооо!
Хм, аз ранобудна и първа  Grinning.
За днес - Предизвикателството от Р90х3. Много готина тренировка, препоръчвам за горна част. Правят се само лицеви опори и набирания /за такива като мен вкъщи, които не искат да дупчат над вратата, тренировката е с ластици/, по два кръга, с всеки път различно поставяне а ръцете.Предварително си избираш колко да правиш и си следваш бройката при всяка смяна на позицията на ръцете. Много яко. Най-важното е, че независимо, че изглежда монотонно, аз лично въобще не разбрах кога отлетя това време. Таман почнах и когато погледнах имаше още само 6 минути останали. Та, доволна съм. Доволна съм и че си следвах бройката /по 15 лицеви опори, ама върху гирички, май съм задобряла/. Ще дам утре отчет дали имам мускулна и къде. Ох, и тези тренировки са напрво почивка след Инсенитито, но смятам, че организма има нужда от разнообразие все пак. Сега навивам едни приятелки да започнат да тренират вкъщи, ще видим. Едната й бях дала Джилиян 30 дейс шред, тя направила от първата тренировка 15 минути и издъхнала и не повтори. Сега е започнала сутрин в леглото  ooooh! по 4 упражнения някакви смешни да прави плюс коремни преси и си мисли, че мнооогооо се е стегнала, не исках да й секвам ентусиазма, по-добре от нищо все пак. Другата се надявам да започне да прави Джилиянката. Няма да им давам по-трудните работи, че ще ги откажа  hahaha Храната тази седмица си ми е супер ок и вече виждам връщане на старите форми /изчезна почти пшениченото коремче, няма да му се давам я/
Лек, усмихнат и тренировъчен ден.
Меридка, странна работа... Явно е от протеините и по-големите тежести /аз преди 15 години ходих на фитнес три месеца и не знаех кое-как, бая увеличавах тежестите и да си кажа, бях натрупала доста маса, и то върху сланинките #Crazy, та те разбирам напълно, малко е гадно/, но съм сигурна, че ще намериш пътя Hug
Бобченка ти не се ли изчисти супер, защо реши да пиеш бърнър? Питам, защото ми е интересно каква точно му е целта, явно не е само за чистене на мазнини?

# 677
  • Stavanger,Norway/ Varna
Люба, корема да, ама бедрата искат още чистене  Crazy

# 678
Благодаря за мненията, ще продължавам да си тренирам и да се храня добре,в крайна сметка това ме прави по-енергична и по-здрава, а да се надяваме че и целулита ще изчезне. Лошото е че наистина това си е и до ген, а аз очевидно съм предразположена и към него и към стрии Close
Днес май ми се прави кардио, ще потърся нещо размазващо  Laughing

# 679
Здравейте  Simple Smile
Аз си давам вчерашния отчет, защото вчера след тренировката форума не ми се отваряше нещо  Rolling Eyes
Та отчитам:
1. 10км. колело
2. Catching fire challenge ден 18 http://m.youtube.com/watch?v=qKiuKuvVAIk
Днес имам почивка от курса и няма да карам колело, ще тренирам вечерта когато имам flexibility клас.
Много добре се чувствам откакто съм с колелото. Обаче терена е много кофти  ooooh! Когато са баири нагоре не ме притеснява, изплезвам езика и си карам Laughing Но като са големи надолнища много ме е страх и обикновено по такива слизам и бутам колелото  Crazy
За целулита да се включа - и аз имам, но искам да ви кажа, че около Коледните празници когато бях качила 3-4 кг направо се беше утроил  Shocked По принцип си правя антицелулитен ексфолиант, но този път не съм много редовна в ползването(ако знаете как ми цапа банята  Laughing ) Вендузи да си призная не съм пробвала, може като се прибирам лятото да си взема  Peace

# 680
Привет.
Благодаря ви за съветите. Hug
Много ми е странно,че бедрата са ми застопорени на см,а дупето расте.
Чакам си програмата да видим Любо какво препоръчва. Според мен прекалявам с тежестите.Защото не изглеждам дебела,а яка. И не ми харесва така,защото пък в горната част съм като скелет. И не ми е красиво. Crossing Arms
Протеина уж е хубав,но изхвърлих опаковката,защото не беше кутия и не ми беше удобен. Прехвърлих го в друга опаковка.
 Трябва да се взема в ръце. Но и стреса ми оказва влияние. Ще се стегна. Или поне ще опитам. Embarassed

# 681
Здравейте, момичета!

Благодаря за отговорите за кокосовото масло, може би ще си поръчам от зоя.бг

Някой знае ли дали в карфур има кокосово масло?

Да се отчета за днес 30 мин упражнения за паласки и целулит на Руми. Голям мързел ме е хванал и само ям  smile3511

# 682
  • Stavanger,Norway/ Varna
Данито, поръчай си вендузи от ибей, моите са руски за никакви пари, две в кутийка, много съм доволна  Peace

# 683
  • София
Да отчета за днес Ab Intervals от Алфа Т 25  Heart Eyes
Много ми хареса тази тренировка, много. Трудна ми е разбира се, но ми хареса как е структурирана  Heart Eyes Корема ми трепереше по време на тренировките на земя  Crazy ужасно ми е слаб.

Само да допълня, Мерида, аз бих спряла протеина. Едва ли не ти достига протеин, все пак не си веган ... Излишния протеин си качва мускул, особено при силови тренировки с големи тежести.
Според мен протеина от храната  е достатъчен.
Например Инес тренира идиотски, но разчита само на храна и мисля, че е доста фина за нивото си.

# 684
  • Бургас
Включвам се и аз във вашата групичка, момичета!  Hug
От няколко седмици ви чета и ми действате стимулиращо. Правя оттук-оттам програмата на Румяна за начинаещи, но дори и на нея бързо сдавам багажа. Тази зима някак неусетно качих едни 5-6кг и вече хич не се чувствам комфортно (172см, 72кг в момента). Имам проблем главно в корема - много е голям, отпуснат...като бременна съм - талията ми е 86см  Embarassed. Преди да се родят децата, а и след първото никога не съм имала проблеми с килограмите (поддържах си 59-62кг без ограничения) и диетите бяха непозната дума за мен. Уви, вече не така  Confused Все още обмислям кой да е режима, който да спазвам. Да препоръчате програма, с която да действам в коремната област или да си продължавам с Румяна ... newsm78? И още един въпрос - с какви обувки правите домашните тренировки? И въобще с обувки ли ги правите?  Embarassed

# 685
Здравейте отново!

Аз се отчитам с Total Synergistics от P90X3 някой от вас да е правил програмата?

Не беше лесно, губех баланс доста пъти най-малкото. Но пък ми хареса как се чувствам след това, има доста трудни движения и се надявам по-натам да успея да ги правя.

Благодаря Ви за информацията и мотивацията!

# 686
Здравейте от още една новобранка Laughing.
След втората бременост ми остана малка -1 пръст сланинка на корема и ми се иска да я махна.Пък и тялото ми има нужда от активен спорт.И нали няма нищо случайно,та и попадането ми тук си е точно навреме.
Надявам се,че с ваша помощ тялото ме ще се чувства още по-добре Simple Smile

# 687
  • here, there, everywhere
Влизам да отчета аб интервалс. И на мен ми трепереха сланинките на корема, но се справих.

Добре дошли на новичките. На правилното място сте.

Аз тренирам с маратонки ако е кардио, а силовите с файвфингърс.

Бобченка, внимателно с бърнърите. Преди доста години си бях взела да пия и направо треперих от нерви. Чак на доктор ходих и доста време се възстановявах след това. Пусто не се сетих в началото, че е от него. Та препоръката ми е добре да проучиш какъв да вземеш.

Мерида, явно дупето ти се оформя, имам предвид като футболна топка. Аз такова много харесвам. Ама как го обясних само ooooh!. Имам предвид, че може би се е повдигнало от мускулите.

# 688
Привет  Simple Smile

За днес по план - Cardio Recovery

Ох ама много съм надъхана с тази програма  Grinning

ВяраВики Добре дошла при нас! На първа страница ще намериш страхотни тренировки, има и доста програми за начинаещи, разгледай ще си харесаш нещо, ако имаш въпроси питай  Simple Smile

Ама какво стана с нашата Фея значи  newsm78

# 689
Според мен целулитът може да се дължи на много фактори-ген,хранене,хормони.
Аз имам отдавна,но не съм предприемала нищо сериозно .

След раждането-извинявайте,че все за него говоря,обаче се оказа преломен момент,та след него нещата бяха трагични.Видях си снимки по бански и щях да се разплача от отчаяние.

Тогава едва бях започнала да тренирам,но ефекта върху оформянето основно на бедрата и ханша сякаш пролича много бързо.Ама целулитът си стоеше.
Сега пак имам,но е забележително по-малко.Коремът,бедрата,ханша...Не искам да си спомням.

Към днешна дата не съм толкова стриктна с храненето-бях прекалила с нсковъглехидратното хранене.
Имам още целулит,но не е така забележим,надявам се до лятото да го поизчистя.

Миналият ден бях на аб интервалс,бях забравила колко е готина Wink
Кой по-напред в темата каза,че се е отказал?!?!?! Така не сме се разбирали :mrgreen

Отчет-долна част с кака ви Румяна.Много доволно изморена съм.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 14:56 от ОРИДЕЛ

Общи условия

Активация на акаунт