Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 029
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • Има много детски смях.
Вивиан, а защо пиеш вит. Д3 и магнезий? Може ли по- конкретно инфо, че и без това ще поръчвам тези дни от ай- хърб... та да не се мина  Laughing
По темата с маратонките- аз съм изключително доволна от Рийбок, особено откак Адидас ги купиха, но този път  в крайна сметка ще се спра на едни еърмаксове..

# 76
  • Лутаща се
От вчерашната тренировка със Зузана имам мускулна треска на цялото тяло. Съответно днес почивам  Tired

Изтеглих си и още нейни тренировки от рутракера - Бодирок и ще потренирам малко с нея.
Мавина, благодаря ти за линковете  Hug

# 77
  • Stavanger,Norway/ Varna
Да се разпиша и аз. И аз с МТ от вчерашната тренировка за крака, разказаха ми играта тези ходещи напади с тежет и качването по стълбите явно. Днес ми беше нетренировъчен, нямаше кога-  от работа- доректно на банкет, та чак до сега  Crazy

Мери жива да си с тези въжета. Тук ги има навсякъде по залите, но незнаех как да тренирам с тях и незнаех и как се казват, търсех го като ластици, а то се оказали въжета. Определено ще се пробват другата седмица. Голям кеф е, преоткривам нови неща и направо немога да се накефя. Всяка тренировка ми е нова и разнообразна и още по- зарибяваща  Crazy

# 78
  • У дома
Чудесна нова тема, благодаря!

Мери, мерси, че ме подсети, аз въжета нямам, но тази тренировка я правя с антигравити люлка.
Аз продължавам с кардио плюс тежести. Синът ми не ми дава да права мъртва тяга, не било добре за счупената ми опашка, но аз не усещам проблеми в гръбнака, та не знам дали е прав.

# 79
 Привет Hug
Ей, заразихте ме с Руми, запо4нах нейните тренировки, да видим Wink

# 80
Здравейте, момичетата. Много сте мотивиращи.  Peace Присъединявам се към темичката с голямо удоволствие. За днес отчитам това - http://www.youtube.com/watch?v=DfI5ckc559g&list=TLAEbzlpN-cs … _k5A9QrIjx39Yk3AD. Момичето е много вдъхновяващо.

# 81
Аз днес закусвах авокадо, яйце, извара и краставица мисля, че добре се получи ии отчитам Pure Strength на Мишел като цяло супер, но мога да кажа, че явно има определени часове от деня, в които правя много добри тренировки, а в други не. Например около обяд не е моят час, но пък към 4 натам е супер. Вие забелязвате ли такива неща?

# 82
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Днес е скромничко - интервално тичкане в парка -35-40мин.

Скрит текст:
вдъхновена от Бобченка и нейните "бонбони" си направих "вкусна чаша" - семенца - слънчогледови, сусам, тиква, мак, чиа, лешничета, орехи и малко стафиди и боровинки - стана уникално вкусно
Например около обяд не е моят час, но пък към 4 натам е супер. Вие забелязвате ли такива неща?

При мен е същото положение.... Адекватна за тренировка се чувствам - по-скоро вечер, тогава ми се получават и на макс... В интерес на истината опитвам и рано сутрин, тренировките около 6,30-7,30 ми се получават, но след това до обяд, хич ме няма

Мери да са ти честити новите придобивки !

# 83
Здравейте  Simple Smile
Аз за предните два дни съм без отчет  Blush Още ме мъчи мускулна треска, но днес тренирах  Peace
Първо направих ден 2 от Catching fire 30 day challenge
http://m.youtube.com/watch?v=v8Sp3WBv2CE
Хареса ми и ми беше една идея по-лесно от ден 1  Simple Smile
След това правих Body and mind flexibility routine с Tara Stiles
http://m.youtube.com/watch?v=2BSe1QCW4KI
Аз свикнах да тренирам сутрин и ако закъснея с час, два ми е много по-тежко сякаш  Laughing
Но ще трябва да си разместя програмата, защото ще започвам езиков курс, който ще е сутрините Crazy И в тези дни ще трябва да тренирам следобед. Плюс е, че ще ходя пеша, което в двете посоки е около 10-11 км. Планирам да се сдобия с колело, но това ще е може би пролетта Simple Smile
Приятна неделя на всички   bouquet

# 84
И вчера и днес отчитам едно и също - силова + 4 км пътека  Peace
Хубав следобед на всички  Simple Smile

# 85
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Записвам се в новата темичка. Не ми остава време да пиша, но ви чета ежедневно. Иначе тренирам (зарязах Т25 и започнах с Шалийн) и хапвам що-годе здравословно. Сто задачки съм подхванала и не знам кога ще стана по-редовна с писането, но ви следя изкъсо. Wink
И Фея и на мен ми липсва!

# 86
Днес си направих размазваща тренировка за долна част
1.  http://www.youtube.com/watch?v=mRuB0rPB9Zs

2.  Силова с тежести за долна част - клек, напади, бг клек, тяга, глутеус мост с два диска на корема, глутеус ритник с тежест на крака, плие

3. Скачане на въже - около 10-15мин

4. Дъъъъъълго разтягане на приятна музичка

И сега почивка на дивана Simple Smile

По въпроса с времето за тренировки, аз съм най-активна и най-добре ми се получават сутрин, а вечер определено не е моето време, не че не съм го правила, но не ми се получава както трябва.

# 87
  • София
Аз също сутрин съм по-активна.

Днес почивен ден.
Само 70 клека и 70 Хип тръстера.

# 88

Оридел, моля да ми дадеш линк към статията на Инес Субашка, толкова търсих из фейса и в нейния блог, ама не я намерих.

Намерих я,но не мога да дам линк,било спам.

Копирам ти  заглавието на статията,от октомври е:

"Какъв експеримент направих и до какво ШОКИРАЩО откритие стигнах?"

Вив,намери ли ластиците?

Не съм тренирала през уикенда и нямам с какво да се отчета Peace

Успешна седмица ви желая Simple Smile

# 89
  • София
Оридел, така и не успях да отида до Лидл. Намерих ластик в този сайт, но още не съм си поръчала:
http://www.trenirai.me/

Общи условия

Активация на акаунт