Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 020
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • в света на неограничените измерения
Свалих си от Рутракер Боди Рок на Зузка /някой беше дал линк в предишната тема/. Много приятни кратки клипчета. В момента ги разучавам.

За днес - скачане на въже и упражнения за долна част от блендъра.
Много студено на вън, провали ми се плануваното бягане с кучето.  Grinning

# 61
Бързам да се запиша, надявайки се да съм по-сериозна с домашните тренировки тази седмица Hug

# 62
Свалих си от Рутракер Боди Рок на Зузка /някой беше дал линк в предишната тема/. Много приятни кратки клипчета. В момента ги разучавам.

За днес - скачане на въже и упражнения за долна част от блендъра.
Много студено на вън, провали ми се плануваното бягане с кучето.  Grinning
Аз ги бях дала   bouquet
Тренирам основно със Зузка и много ми харесват тренировките и от Бодирока  Peace
Днес ще метна ето тази:
https://www.youtube.com/watch?v=bWCX2KATrbA
Push Ups /hight window/ 5 reps
Hight knees and Jump rope  50 reps
For 10 min.

Лицеви опори от високо /краката ти да са на прозореца ,стол или нещо такова/ 5 повторения.
Скачане на въже с високи колене 50 повторения.
Тези две упражнения се редуват  за 10мин. максимален брой повторения  Peace

# 63
Днес се отчитам с 18ти ден от Бодирока и понеже беше за долна част направих и ден 2 от ние не сме Желета на Руми, понеже пък то е за корем и горна част на тялото. Накрая се по разтегнах с малко йога, но малката се събуди и ме прекъсна. Между другото първото упражнение от 18тия ден е точно български клек, така го бяха изписали, брей какви сме били известни.
Вивиан, пробвай от легнало положение по гръб да се надигнеш, и виж ако ти изкача корема, тогава няма да е кожа ами разтегната мускулатура ако е такъв случая.
Аз пък тренирам боса, така ми е по-удобно, а и съм по-тиха.
TDI, ти не беше ли при септемврийки 2012, май по едно и също време щяхме да раждаме, или се бъркам?

# 64
Запис чак на 5-та страница,наистина сте много бързи Laughing
Мери,супер тема,както винаги   bouquet

Днес почивам Simple Smile

# 65
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI, ти не беше ли при септемврийки 2012, май по едно и също време щяхме да раждаме, или се бъркам?

Не, бъркаш се. Аз съм в юлки 2010 и декемврийки 2013  Peace

# 66
  • София
Днес се отчитам с 18ти ден от Бодирока и понеже беше за долна част направих и ден 2 от ние не сме Желета на Руми, понеже пък то е за корем и горна част на тялото. Накрая се по разтегнах с малко йога, но малката се събуди и ме прекъсна. Между другото първото упражнение от 18тия ден е точно български клек, така го бяха изписали, брей какви сме били известни.
Вивиан, пробвай от легнало положение по гръб да се надигнеш, и виж ако ти изкача корема, тогава няма да е кожа ами разтегната мускулатура ако е такъв случая.

Мдаа, има някаква такава работа  Sad В полу изправено състояние като пипам, има луфт м/у двете коремни стени, под пъпа. Да му се не види! Така се надявах някаква гадост от бременностите да ме е подминала  #Cussing out  А след толкова години - отново изплува някакво последствие ...
 сега какво, не трябва да правя сума ти упражнения за корем така ли?
А ако оставя нещата така, какво ще стане? Има ли някакви последствия или просто визуално няма да съм перфектна Simple Smile Аз не милея за плочки, това никога не ме е привличало.

Кой питаше за Програмата на Брет Контрерас:
http://bretcontreras.com/30-day-glute-challenge/

Днес уж щях да го карам по-лежерно, викам си едно пилатесче само за почивка, тя стана една ...
Отчитам:
1. http://www.youtube.com/watch?v=OjeveoQgp6I&list=FLIWBN1oCdIcNKM9e_C6SQ3w
2. http://www.youtube.com/watch?v=JgJTg-Vr_YI&list=FLIWBN1oCdIcNKM9e_C6SQ3w
3. Аеробната част от това видео: http://fitnesinstruktor.com/uprajnenia-stegnat-korem/
4. Табатата най-долу: http://fitnesinstruktor.com/adrenalin-v-kravta/

Сега ще допълня с ден първи от 30 дневната програма за глутеус на Брет Контрерас.

# 67
Може ли линк за тренировката с българския клек  Praynig

И heeelp   Crazy ще ме водят на фитнес  ooooh!
Аз само съм я чувала тази дума  Embarassed hahaha
Дайте идеи за тренировки ама дето си ги правим ние ,ама
да ползвам по-големи тежести....и моля не ме надценявайте ,дайте нещо поносимо  Laughing
Нема кат ида там да се изложа като кифладжийка  Joy
Мислех си пак нещо на Зузка.....
Ама моля давайте предложения ,защото е все едно да пуснат слон в стъкларски магазин  ooooh!

# 68
Мавина,

От вчерашните тренировки на Румяна - мускулна треска на гърба, предно бедро, малко задно бедро  Peace Peace

Днес се отчитам с тренировка в зала с ТРХ въжета. Треньорката има егати яките баджаци  Laughing

И да се похваля имам си собствено ТРХ въжееееее  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Само да се постопли навън и се мятам по лостове и диреци да го вържа и да се почвам. Мисля да си го мъкна навсякъде. Уникално е! За всичко става. Жестоки тренировки могат да се спретнат с това въже и със собствено тегло. Много съм щастлива  Heart Eyes Първата тренировка, която ще пробвам ще бъде тази. Апък ако знаете пистолетите колко лесни са с това въже  Laughing Че и подскоци вкарахме днеска  Laughing.

А пистолети цели не мога да направя. Не мога да се изправя. Дупето тежи  Joy Не мога да схвана защо не мога да направя разновидността на клека от Зузана. Ако не се старавя да си опра много сгънатия крак назад в земята може и да се получи.

Покрай тази тренировка с ТРХ май ще намеря и други яки тренировки. За утре си заплюх това: http://bodyripped.net/bringing-bodyweight-back/ Мацката е малко пухкава, ама тренировката си я бива.

Последна редакция: сб, 01 фев 2014, 19:33 от Merry.

# 69
  • Варна
Мери, честито ТРХ въже! От къде го купи? Отдавна и аз съм се размислила по темата. Как го избра качество спрямо цена? Разкажи ни повече Simple Smile Praynig

# 70
В залата на приятелите, в която ходихме на тренировката казаха, че те са си поръчали да им ушият и каза, че и за нас става. Ще говоря с мацката и ако е съгласна може да си уредиш някоя поръчка Simple Smile

В залата тренирахме със същите въжета. Отпускаш се цялата без проблеми. Дори и над 100-200кг да си не би му се случило нещо чак кой знае какво Simple Smile

Последна редакция: нд, 02 фев 2014, 14:48 от Merry.

# 71
Благодаря за темата! Отново е прекрасна!  Hug
Днес съм със загрявката на Руми, Зузка http://www.youtube.com/watch?v=bufG9GzuaQs&list=PL8395384AFAC979A9 и отново 15 минутки коремни с Джаки.

# 72
Мери , на теб да ти тежи дупето  Laughing Нееееее , Naughty
ти си във супер форма  Peace
И благодаря за програмата ама ще е прекалено тежка за мен....  Blush
Или ще зяпам как тренират другите ,или ще метна една тренировка
както аз си знам  Mr. Green

# 73
Мери, благодаря за темичката   bouquet
Аз, както и предполагах, тези дни не успях да тренирам, че беше голяма лудница покрай лекции, изпити. Така че, правя един празен запис сега и ще ви изчета утре като имам какво да отчета Simple Smile

# 74
След два дни нищо, днес се отчитам с тренировка цяло тяло с акцент долна част.
Включих и малко бърпитаи планкове. Малко, но от сърце!  Simple Smile

Вчера и днес храненето не ми е много добре, по скоро не е редовно. А днес ходихме и на кино с ММ и не се въздържах и си взех сладолед. Много ми е слаб "ангела", когато има сладолед!  ooooh!
Отивам да се срамувам! Laughing Лека ви, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт