Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 083
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
  • Лутаща се
Отчитам се със Зузка: ZWOW-78.
Понеже едва ли така ви говори нещо - това е пирамидална тренировка с редуване на бърпита с лицева опора и клек с гири. След 20-тата лицева опора ми се обади травма в рамото, започна да ме боли и по нататък правих обикновени бърпита.

Уви, 4 мин. преди края на 20 минутната тренировка издъхнах и спрях. Зузана е трепач!!!!
Определено ще продължа с нея.

Не ми харесва само, че няма загряване преди същинската тренировка. И тези, които разгледах - към 30 видеа - еми има си нужда от повечко пространство и това е. А при мен е ограничено от мебели.
Така че ще тегля последователно и ще си оставя, тези които ще успявам да правя у дома.

# 136
  • Sofia
запис

# 137
След принудителна пауза за връщам при вас.
Скрит текст:
Взех изпитите, отпадна тази грижа, за щастие МЦ се падна точно тогава. Сега ще драпам отново.
Докато ме нямаше - след 4-тата процедура с ведузи има видим резултат.
Програмата на Джилиан работи. В същност, работи толкова добре, че смятам да оставя втора част за късната пролет, а сега да тренирам бедра и дупе, като от време на време изпълнявам упражненията от първа част.
Днес: Lower body tabata http://www.youtube.com/watch?v=DbjMVBeBBdQ с тежести (където упражненията позволяват).
Напоследък организмът ми се "затлачи" с всякакъв джънк и свинско, непрестанно ми се пият фрешове и ми се яде кисело мляко. Започвам да се убеждавам, че резките промени от каквото и да било естество са стрес а организма. А откакто спрях да пуша - всички сокове в кутии и безалкохолни напитки имат вкус и мирис на лаборатория.

# 138
Шебек, да тренираш само долна част е като да ядеш само домати и краставици, защото е техния сезон и да оставиш другата храна за есента Simple Smile не прави глупави неща, тренирай цялото тяло. Голяма грешка е да тренираш само една част от тялото си. Това че според теб имаш какво да поправяш в тази зона не значи, че трябва да тренираш само тази зона, а горната ти част да стои слаба, увиснала и грозна. Примерно. Не се обиждай, искам да те насоча към правилния начин на трениране.

# 139
  • София
Бобченка, непременно ще опитам и варианта с плодчето вътре!  Hug

Дели, на Руми рецептата е тази:http://fitnesinstruktor.com/surovi-bonboni-2-3-sastvaki/ , а топингът всеки път ми е различен, защото слагам всичко на око. Хубаво е да не става много течен, за да може бързо да покрие и втвърди.
Иначе аз купувам рожкова, и кокосовото от http://www.zelenbio.com/, от където си купувам киноа, елда, чия. Доставят безплатно над 50лв. покупки.

Скачам на кростренажора за малко интервално кардио. Едит: отчитам го - 30 мин. Simple Smile

Усмихнат ден ви желая! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 07:46 от Dandiela

# 140
добро утро момичета, аз отчитам Fire 30 е това е то да се изпотиш както трябва. На мен ми се получават тренировките или много рано, или след 4...
ето сега съм тренирала на гладно и 30 мин след това съм си бая гладна какво значеше това...

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 07:31 от \\\Фъстъчка\\\

# 141
  • here, there, everywhere
Добро утро.
Аз се завърнах към тренировките с Лес Майлс, а довечера съм на фитнес. Чувството след тренировка не може нищо друго да го замени.

Бобченка, на мен много ми помага Хуск. Това са фибри от индийски живовляк. Понеже е безвкусно първо го слагах в кисело мляко, но вече само с вода го разбърквам и гълтам. Хубавото е, че няма привикване. Доволна съм.

Тези пудовки от Лидл ги бяха пуснали тук преди година и половина. Аз си взех и си ми харесва. Поне на мен ми е удобна. Не ми се хлъзга.

Лек ден.

# 142
  • Има много детски смях.
Ето ме- тренирала вече с Румяна, закусила, денят е пред мен!
Аз пък забелязах, че ако започна да тренирам направо ставайки сутрин, без да съм пила кафе- съм наникъде. 20- 30 минутки осеферване и чаша кофеинова течност правят чудеса с мен по време на тренировките. Също кондицията ми изключително много зависи и от овулационния ми календар, което е супер тъпо!!!
За хората, вечно намиращи си оправдания- явно не се обичат достатъчно. Това е моето мнение. Но също така много често буквално цялото домакинство и отглеждане на деца/ мъж/ домашни любимци пада върху женските плещи и на хората им е непосилно да намерят време за спорт. Но пък, щом имат време да се оплакват в нета- значи не е толкова зле положението  Laughing Накратко казано- кой каквото сам си направи, това и ще си сърба.
Хубав ден на всички!!!

# 143
Аз да дам бърз отчет /предварителен/ до петък, че няма да имам време да влизам във форума:
1.Днес - час зумба+ 2 км ходене
2. Утре сряда - 4 км ходене + 15 мин нещо,което ми хареса
3. Четвъртък-час зумба и 2 км ходене
4. Петък: 4 км ходене  + 15 мин тренировки.
Така като го напиша и се задължавам да го изпълня.  Успешна седмица на всички!
Ще пиша в събота.

# 144
Момичета,
ето нещо, което може да ви бъде полезно

http://www.youtube.com/watch?v=A_ubfJ5xRRY&list=UURtfi66zq3w … ature=c4-overview

Peace

Присъединявам се към Мери с коментара относно горната част при жените - тренирайте я задължително  Wink

Последна редакция: вт, 04 фев 2014, 10:27 от Like_Smoke

# 145
  • Лутаща се
Момичета,
ето нещо, което може да ви бъде полезно

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=763357.135

Този линк си е на страницата, на която си писала.

Докато ме нямаше - след 4-тата процедура с ведузи има видим резултат.

Сподели малко, ако искаш на лични.
Как се използват, каква е процедурата.
И каква е цената и от къде може да се закупят.

# 146
Добро утро момичета! Днес съм много енергична, направих си тренировката на Румяна за паласки и целулит + аеробиката и да ви кажа честно не ми дойде натоварваща, дали защото вчера почивах,/ освен в неделя/ или снощи хапнах по-късно.

Бобченка, хускът прави чудеса, аз нали пих тези хормоналните и 5 дена не мойех да отида до толалетната, с хуск и хапчетата си станах редовна. Помислих си аз за него, но нали не сте в Бг и не знаех дали има смисъл.

Съгласна съм с по-горе написаното, не знам кой беше точно, но кйто каквото си направи това си сърба. Просто има ли желание начини много и обратното няма ли желание, оправдания много.

Искам да ви споделя, че за малкото време в което тренирам, определено се чувствам по-добре и си личи. На 3 месец обещавам снимки - преди и след Simple Smile

ХУбав и усмихнат ден!

# 147
  • София
Според мен оправданията са от мързел. Мързела е плашещ понякога, аз също бях така.
Страх ме беше от спорта, защото знаех, че ще ми е трудно, а умишлено да си причинявам трудност си е насилие и издевателство върху собствената персона   Joy
А и ми беше ясно, че почна ли веднъж, не трябва да спирам, което още повече плаши  Crazy
И така ...

Тази тема много помага, поне на такива като мен, които не са свикнали от малки да тренират и да се движат. На 35 години да създаваш двигателна култура си трудно, но не е невъзможно.
Щом аз мога, значи всеки може  Heart Eyes
За деца, мъж, работа, семейство, задължения, домакинство и т.н няма какво да се говори, всеки ги има. Ако искаш - намираш време, ако не - твоя си работа.

За днес искам нещо кратко и интензивно, за цяло тяло. Да препоръчате нещо?

Меги, сега прочетох поста ти, хубаво, че си се снимала. Аз също се снимах, та сега след 3 месеца имам много приятни разлики, радвам им се много. След още три - пак фото и така. Да се следи прогреса  Heart Eyes

Бобченка, можеш да пиеш сутрин на градно водата от накиснато смляно ленено семе от предната вечер. Заливаш го с вряла вода от вечерта и сутрин изпиваш водичката.  Peace

# 148
Шебек, да тренираш само долна част е като да ядеш само домати и краставици, защото е техния сезон и да оставиш другата храна за есента Simple Smile не прави глупави неща, тренирай цялото тяло. Голяма грешка е да тренираш само една част от тялото си. Това че според теб имаш какво да поправяш в тази зона не значи, че трябва да тренираш само тази зона, а горната ти част да стои слаба, увиснала и грозна. Примерно. Не се обиждай, искам да те насоча към правилния начин на трениране.
"Тренирам за долна част" е малко разтегливо понятие  в контекста на "Killer Buns & Thighs" - за сведение:
Харесвам тренировките на Джилиан, защото не са прекалено дълги, лесно ми е да ги следвам, упражненията включват повече мускулни групи и не може да се каже, че "Six weeks six pack" е само за корем и пояс, а "Killer Buns & Thighs" е само за крака. Де да знам, такъв човек съм, обичам програмите  Laughing Точно благодарение на първата вече имам не само корем, ами ръце и гръб от толкова планкове, които ми харесват, но създават ефекта, който спомена ти, но наобратно - при мен прасците останаха някак си вяли и сравнително отпуснати, а бедрата и дупето...
Дръпнах назад през януари с нередовно трениране и хранене с каквото дойде. Не говоря за визия, а по-скоро за тонус. Вчера си плюх на ръцете и започнах с нещо по-непретенциозно и добре познато от ФБ. Предпочитам няколко по-леки тренировъчни дни пред "шокова терапия" и мускулна треска, която ще ме стори дармадан поне за 2 дни. Тая попара вече съм я сърбала Simple Smile

skarlet71, споделям на ЛС.

# 149

Готово, оправих линка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт