Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 058
  • 747
  •   1
Отговори
# 120
Аз спрях да я следя, защото ме дразнят. Не било оправдания, а обяснения... ето още едно оправдание  ooooh!

Дели, много вкусно нали  Laughing и като сложиш 1-2 ореха вътре мммм  Laughing

# 121
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Отчитам ден с високоинтензивна столова работа.... и липса на упражнения (нямаше време)

Ще се радвам, ако някой изкаже мнение от опит Simple Smile

Моята е 13кг, не я заменям за нищо на света!!!!! Подарък ми е, направена е собственоръчно, има и опция да се увеличава тегллото на пясъка вътре .

# 122
Аз спрях да я следя, защото ме дразнят. Не било оправдания, а обяснения... ето още едно оправдание  ooooh!

Дели, много вкусно нали  Laughing и като сложиш 1-2 ореха вътре мммм  Laughing
Що се възмущаваш ,ааа  Joy
Имат хората деца ,родили са.....що да се мъчат да правят тяло?  Laughing
Няма да заприличат на моми я  hahaha
Наистина когато някоя жена каже ,че е родила и че има дете и едва ли не ,не може да отдели 20 мин. за тренировка ,си е за смях..... или май за рев....  ooooh!
Тези жени предпочитат да се самосъжаляват ,но не и да се хванат в ръце и да направят нещо по въпроса.....
Особено ми е любимо "Ама ти знаеш ли как се влиза във форма след раждане?"  ooooh!
Как да обясниш ,че всичко се постига....само трябва да осъзнаеш ,че искаш и да имаш волята да го направиш....
Мериии ,каквото и да кажеш ,нема те разберат....
На тебе ти е лесно ,щото си мома  Joy

# 123
Отчитам 2х боди рутин с пудовка и Румяна за крака и дупе.

Лайк Смоук -
Скрит текст:
твароха е извара, която се продава в 3 варианта - мек, средно мек и твърд. Можеш да си го направиш с БГ извара като в нея добавиш малко топено сиренце и кисело мляко (или само кис. мляко пълномаслено). Peace

# 124
Ще се радвам, ако някой изкаже мнение от опит Simple Smile

Моята е 13кг, не я заменям за нищо на света!!!!! Подарък ми е, направена е собственоръчно, има и опция да се увеличава тегллото на пясъка вътре .
А 15-16 кг дали ще са ми тежки за размятане?  newsm78

Мавина, нали.... и аз като забременея, кърмя и т.н. ще се тъпча, тъпчаааа, щото видиш ли трябва да има детето от къде и какво да си хапва, да съм пухкава, мощна жена. Приоритет ще ми е детето, фейсбук, бг мама (за обмяна на оправдания, оплаквания как тези килограми не си отиват, а мойта мама готви ли ми, готви....), домакинска работа, лежане, 30 минути за тренировка от къде?!

# 125
  • Бостън/Провидънс/Ню Йорк
Merry.
Скрит текст:
При мен ситуацията беше, че тренирах с тази БГ торбица, 10кг и ми беше тежичка. Когато ми подариха, първоначално си я бях напълнила за 8 кг, затова и много се кефя, че има опция да си редуцирам теглото й. А й когато ми я направиха - ми я украсиха и изрисуваха и стана супер яка.... Та ако имаш мерак, може спокойно да си спретнеш една торбица...
а като казахме за тази БГ торбица, се сетих за един авер, който лятото си слагаше пясък в обувките и около глезените едни тежести и така тичаше и качваше стълбите на стадиона Wink

а по другия въпрос...
Ситуацията беше следната, на едно изписване от родилното отделение имаше две майки - едната, тренираща мацка, то си личеше,  която след раждането се беше "поприбрала" и не й личеше много, че е родилка, а другата кака - тя , представителка на "как така ще се потя" - нямаше такава гледка..... много отпусната и напълняла беше...
Но както батко Алеко пишеше "разни хора, разни идеали"
Лека вечер от мен Wink

# 126
Момичета,  Hug Има ли желание, има и начин. Няма ли желание, се намират оправдания. Изобщо не мога да разбера хората, които непрекъснато се оплакват, че нямат време за тренировка, но имат време да висят пред компютъра. Ама всъщност какво критикувам - аз пък без тренировка съм като наркоман при абстиненция. Mr. Green

# 127
  • София
Сутринта се успах и пропуснах, но след като в офиса дойде един външен човек, който не ме беше виждал от преди да забременея и ми направи супер, мега, як комплимент, че изглеждам по-добре от колкото преди  Blush Blush Blush, беше много изумен как се е получило......  се прибрах и спретнах: Fat Burning Cardio Workout for Butt and Thighs with Yoga Cool Down - 27 мин+ 8 Minute Abs Workout - No Equipment, No Excuses Abs and Obliques. Детето се катереше в/у мен, минаваше под мен, но пак успях да се поизморя.

Момичета, бонбоните, които взаимствах от Бобченка и Руми Илиева ги правя точно от фурми, бадеми, орехи, лешници, а топинга ми е кокосово масло, рожков и мааалко мед. Все забравям да добавя чия и ленено семе, но зарибих и малкия, който не искаше да ги опита.    Grinning

# 128
  • Stavanger,Norway/ Varna
Dandiela аз ги обожавам със сини сливи, орехи, какао и канела. А в4ера правих с фурми, бадеми, какао, и протеин и в на половината сложих по 2 зрънца от нар, а на другите- грозде. Ейййй, става фантасти4но. Лапа6 цялата и само усе6та6 пук и те4е сладко от там  Crazy.

Моми4ета, ще пробвам с маслото. То моето е от стрес като гледам. В неделя като си бях в къщи, нямаше такъв проблем, но в дни като дне6ния с работно време от 08- 23  Tired, дори и позив не съм имала  Rolling Eyes

# 129
Dandiela, може ли по-подробно да кажеш как ги правиш? И аз съм замислила точно топинг от кокосово масло и рожков, но се чудя няма ли да се омацва всичко, докат се втвърдят  Thinking

# 130
Dandiela, може ли по-подробно да кажеш как ги правиш? И аз съм замислила точно топинг от кокосово масло и рожков, но се чудя няма ли да се омацва всичко, докат се втвърдят  Thinking
Скрит текст:
Извинявам се за глупавия ми въпрос, вие откъде си купувате брашно от Рошков?

# 131
  • Има много детски смях.
Лайк Смоук -
Скрит текст:
твароха е извара, която се продава в 3 варианта - мек, средно мек и твърд. Можеш да си го направиш с БГ извара като в нея добавиш малко топено сиренце и кисело мляко (или само кис. мляко пълномаслено). Peace

Само да кажа, че в руските магазини също може да се попадне на подобна извара.  Peace

# 132
Скрит текст:
Ох, направо ми текат лигите като ви слушам за тези бонбони. Тези дни и аз ще си направя. Да не остане назад моята душичка, винаги гладна  Joy

Зизу, има във Фантастико в био щанда (гледам, че си от София). Има и в био магазините. За другите по-големи магазини не знам, но сигурно ще има.

# 133
Скрит текст:

В биомагазините  Peace

# 134
Бобченка, пий повече вода, хидратирай се...
Отчитам се с 5 минутка на Зузана, някой беше дал линк напред от новите видеа, 20 ти ден catching fire nна Бодирок и накрая една румитка.

Преди все си мислех че е привилегия на богатите и известните да тренират всеки ден, т.е. Това беше моето оправдание, че нямам време. Сега най-нямам време с 3 деца и пълен работен ден, но тренирам всеки ден! Човек знае 2 и 200. Чувствам се страхотно, и изглеждам така...ех ама съм скромна....

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 22:56 от Annick

Общи условия

Активация на акаунт