Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 056
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Отчитам 28 минути за горна част с Румяна + 5 минути HIIT  Peace

# 106
Аз да се оплача, че уж се оправям от грипа, но все още съм хремава, кашлям и гърлото ме боли. Започнах с разни упражнения- парад с ритник с коляно, отпади с ритник, клекове, ритници настрани, но в един момент умалях и ме заболя главата. Явно ще почакам още, докато заредя напълно батериите за тренировки. 4-ти ден не съм излизала и само стоя вътре, нямам движение и се чувствам непоносимо просто. Grinning ... Затова съветвам всички да се пазят, колкото се може повече от плъзналия грип, че е много коварен и жесток! 

# 107
При мен пък е обратното - щом хвана пудовката и кучето почва да скача да си играем, а легна ли на пода, моментално е дошла да ме близне и да се закача. Понякога едва се спасяваме от инцидент и двете.

Аз влизам за да ви кажа, че в нашия чешкия Лидл ще има др. седмица пак спортни неща, едно от които е пудовка 5кг. Най-вероятно ще дойде и до БГ, защото нали са им синхронизирани промоциите. 5кг са нищо, но като за начало и предвид цените на лидл...дебнете ако ви харесва.  Peace

Моята е такава, само че 6кг, не се пързаля и е много удобна.
http://shopping.bg/img/products/product__1141357151.jpg

Лидълската ще бъде такава:
http://www.lidl.cz/catalogmedia/cz/article/93661/93661_01_f.jpg
нямам представа дали ще е удобна  Thinking изглежда ми хлъзгава, но все пак би следвало да са помислили за безопастността

# 108
# 109
Довечера ще пропусна, защото ще се прибирам късничко, но утре ще наваксам.

Дрес лайк принцес, ти в Чехия ли си? Да те изнудя за рецепта на сладки кнедли  Heart Eyes

# 110
аз отчитам това - http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Pilates-Butt-and- … -Toned-Thighs/h3/ - запали ми дупето, хареса ми
и Dynamic Flexibility на Мишел

# 111
Цитат на: Like_Smoke link=topic=763357.msg27365484#msg27365484 date=1391438315

Дрес лайк принцес, ти в Чехия ли си? Да те изнудя за рецепта на сладки кнедли  Heart Eyes
[/quote

Скрит текст:
Тези ли имаш предвид? Аз така и не успях да ги обикна... Пресните плодове можеш да заместиш с такива от компот. Изварата е мека, незнам дали се продава такава в БГ, но можеш да ползваш маскарпоне или да си разтвориш малко топено сирене неовкусено към твърдата извара. http://www.youtube.com/watch?v=02p6T_aeVTE

Друга изпитана рецепта е:
250гр брашно, може да го замениш с безглутенов микс
250гр мека извара
1 яйце
1 чл бакпулвер
ягодов компот или сини сливи сурови
за отгоре: малко масло, пудра захар и извара твърда или сиренце бг-ско
Тестото се замесва да е меко, оставя се в хладилника за 20 мин, след което се разточва и от него се правят квадрати, в които се слага плода, завива се и се вари в подсолена вода докато изплува -около 10 мин. После се изважда и се надупчва леко с виличка. От продуктите за гарниране - сиренето се настъргва, после се поръсва пудра захар и накрая се полива с разтопено масло. Ядат се топли, защото после не са особено вкусни.

Ако не е това, което търсиш ми пиши, ще изнамеря още  Hug

# 112
Моята е такава, само че 6кг, не се пързаля и е много удобна.
http://shopping.bg/img/products/product__1141357151.jpg
Ха, и моята изглежда точно така, но е 12 кг. Удобна ми, днес правих и тяга и клекове с нея, че вкъяи нямам по-голяма тежест.
Иначе 5 кг за суингове с две ръце е малко, но става за начинаещи при упражнения за една ръка.

За днес отчитам http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Cardio-Lower-Body … -Down-Stretch/es/

# 113
Цитат на: Like_Smoke link=topic=763357.msg27365484#msg27365484 date=1391438315

[/quote

Скрит текст:
Тези ли имаш предвид? Аз така и не успях да ги обикна... Пресните плодове можеш да заместиш с такива от компот. Изварата е мека, незнам дали се продава такава в БГ, но можеш да ползваш маскарпоне или да си разтвориш малко топено сирене неовкусено към твърдата извара. http://www.youtube.com/watch?v=02p6T_aeVTE

Друга изпитана рецепта е:
250гр брашно, може да го замениш с безглутенов микс
250гр мека извара
1 яйце
1 чл бакпулвер
ягодов компот или сини сливи сурови
за отгоре: малко масло, пудра захар и извара твърда или сиренце бг-ско
Тестото се замесва да е меко, оставя се в хладилника за 20 мин, след което се разточва и от него се правят квадрати, в които се слага плода, завива се и се вари в подсолена вода докато изплува -около 10 мин. После се изважда и се надупчва леко с виличка. От продуктите за гарниране - сиренето се настъргва, после се поръсва пудра захар и накрая се полива с разтопено масло. Ядат се топли, защото после не са особено вкусни.

Ако не е това, което търсиш ми пиши, ще изнамеря още  Hug

Ей, голямо благодаря - много си бърза   bouquet

Не знам дали са тези - свеки прави едни с тварух - тук в Бг не съм го срещала, но тя като идва носи по няколко бройки. И вътре слага сини сливи. Абе, божествени са - посипани с галета и масло  Heart Eyes

Извинявам се за офф-а на останалите  Peace

# 114
Хора, искам да си поръчам bulgarian bag - тези, които тренират с бодирок със сигурност са виждали на Зузана и на Лиса чантите (една розова), с които правят разни упражнения - дали я мятат на рамо, дали нещо друго. Българския вариант е малко по-удобен да си го слагаш на раменете и в малко по-различен вариант. Но не знам колко килограма да е. Със сигурност ще е над 10-12, но колко? Ще се радвам, ако някой изкаже мнение от опит Simple Smile

# 115
  • Има много детски смях.
Не знам дали е обсъждано, но пудовки има и в Декатлон!  Peace
Иначе днес безумният ми ден започна с Румяна, но по ред причини не успях да се раздам както трябва.

Момичета, от постовете на някои от вас разбрах, че пият вит. Д и Магнезий. Може би малко повече инфо- защо?

Смоук, тварух да не е извара? 

# 116
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England

Hug  Малък е светът   bouquet

Аз вчера почивах, мислих си, че ще изкарам без почивка, но уви, нямах сили  Rolling Eyes В събота когато трябваше да почивам, аз си направих пилатеса - нямах търпение, цяла седмица го мислих  Crazy  и в неделя не направих степ аеробиката, както трябваше по програма  Confused  Blush  Обаче аз нямам и такава тенджера и степ нямам, изобщо обмислях какво да ползвам от възглавниците на дивана, до кутията за играчки на малкия  Embarassed  но не ми дойде на ум, вие какво ползвате?

Скрит текст:
Аз скоро имам РД, та си мисля да подскажа, че имам нужда от нова постелка, старата вече не знам на колко години е, и да си взема един степ, сега има промоции в Спорт депо...Направо ме изумиха офертите в продавалник - степ на старо 60лв. степ чисто нов от магазина 55  ooooh! 

Днес си продължих по график, но не можах да се разтегна накрая - беба се събуди по-рано, дори се къпах докато тя ревеше в кошарата. Малко гирите ми идват тежки за някои упражнения ( по 3кг. са ми), а виждам, че Румяна ползва бутилки вода от по 1,5кг.  и да ви кажа 1кг. на краката, но си се усеща - със и без тежестите разликата е голяма, днес пробвах, но въпреки това си продължих с тежестите.

Благодаря за инфото за пудовките и аз ще дебна Лидл, за балетен клек ще ми е идеална  Peace

# 117
Отчитам за днес Core Cardio & Balance. Много тегаво ми дойде, нямах енергия, въобще не ми беше днес за трениране явно.

Твърдо съм решила сега, след приключването на Инсенити, да пробвам програмата на Зузка, която е в торента, който даде Мавина със старите й тренировки.
Бобче и аз заставам зад Айа с идеята с кокосовото масло и при мен действа безотказно като си го сложа в кафето сутрин, не ми се мисли, ако пробвам на гладно.  Laughing
Ох, на мен онзи ден Мери като сподели за закуската си много ми се прияде нещо такова и тази сутрин си направих кисело мляко с ябълка, канела и рожков. Беше м-м-м! Мери  Hug
А да ви споделя и какво намерих онзи ден: първо кокосово масло на кубче 250 г за 3,45 лв, което на фона на Рапунцел за 9 лв на 200 г си е супер. Пак е немско, е е био може би, но аз и не държа. Ако някой иска, може да видя фирмата и да покажа етикет. От същото здравословно магазинче си взех нещо много вкусно - беше ми се прияло сладко и видях едни десерти, зачетох се в етикета и се оказа, че са сурови, от ядки, сушени плодове и семена. Roo'bar е името. После се разрових и се оказа, че са български. Много съм доволна, че и у нас се правят таива неща. Аз си взех с екстра какао - с фурми, бадеми и какао и беше страшно вкусно. Не че не може и сам да си направи човек, но е хубаво, че има и варианти за навън.  Peace

# 118
Днес много добре се раздвижих с Body Combat 30
на Les Mills, 56мин.
Тези бяха в графа отдавна забравени, но много добре ми се отрази и ще повторя  Mr. Green
Успешна седмица!

# 119
Благодаря за линка ,посмях се  Laughing
Мери ,хубаво си им казала на дамите ,че с оправдания ник'ва няма да я свършат  Mr. Green
Писах и аз ,че да видим и мен как ще посрещнат  Mr. Green  Laughing
Днес почивка ,може и утре ,ще видим как ще съм  Peace

Общи условия

Активация на акаунт