Тренировки в домашни условия: Тема 43

• 41 079
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • Лутаща се
....... На 35 години да създаваш двигателна култура си трудно, но не е невъзможно.

Вивиан, аз започнах на 41 години  Laughing

От снощната тренировка имам жестока мускулна треска на цялото тяло.
Пролича си смяната на треньора  Mr. Green
Довечера ми се искаше да правя нещо с тежести, но ще трябва да пазя рамото и не си заслужава да тренирам половинчато.
Така че пак ще е някакво кардио или пилатес за крака и дупе.

# 151
  • София
....... На 35 години да създаваш двигателна култура си трудно, но не е невъзможно.

Вивиан, аз започнах на 41 години  Laughing

Разбира се  Heart Eyes
Само желание трябва на има, възрастта не е от значение.

# 152
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добър деееен  Hug

Аз продължавам по план. Peace
За оправданията - не знам какво да кажа, аз ставам през час през нощта и въпреки това на сутринта намирам сили за тренировка. Е, следобедите започва да ми се завива свят и да ми се гади от умора, но това е защото баткото не мога, и не мога да го върна към следобедния сън, но това е друга тема... в крайна сметка се получава, че ни през деня, ни вечерта спя  Rolling Eyes

За двигателната култура - аз съм с таласамия и липса на глюкозо-6-фосфат, т.е. имам комбинация от 2 анемии, в 1-вия час по физ. култура припаднах и оттогава докторите казаха, че не трябва да имам каквото и да било физическо натоварване и до 12-ти клас бях освободена от часове по физическо, а родителите ми не ми разрешаваха да се запиша на спорт, вместо това ходех на пиано и флейта  Crazy
Като станах студентка започнах да ходя на фитнес, после на плуване, а от 2 години и на езда, така че и аз сравнително късно открих спорта (на 27 съм)  Rolling Eyes

# 153
За днес отчитам разтягане с йога /започнах една от програмите на Али Каменова, но поради ограниченото време направих само няколко от упражненията/ плюс силови за крака и дупе и да продължавам със задачите, че ме чакат.
Спорен ден момичета!

# 154
  • София
Аз отчитам Румитка - 5 мин максимален брой бърпита и 10 мин пилатес за дупе.

# 155
Днес ми е ред на горната част: направих Т25 Бета за горна част, накрая имах още доста енергия и добавих спонтанно 8 мин. аеробика с Румяна: http://www.youtube.com/watch?v=B9WnzqoxjrY

# 156
  • here, there, everywhere
И аз не съм в БГ, но хуск си поръчвам от i-herb. Предполагам и в аптеките го има, но не съм търсила.
 Peace
Ух, много ядох днес. Яд ме е на мене си...
Довечера ще гледам да изразходя повечко калории та всичко да си дойде на мястото.

# 157
Днес се отчитам с ден пети от ние не сме Желева на Руми http://fitnesinstruktor.com/nie-ne-sme-jeleta/

След това и малко йога на Али Каменова.

Взех да си водя дневник какво ям, да огранича подхапванията, То верно че подхапвам уж здравословни неща, но се оливам с количеството...например кашу, шам фъстък...та да видим ще има ли ефект.

# 158
Annick, да знаеш, че с тези ядки, които си ги позволяваш в големи количества, нищо чудно да качиш някоя друго кило без да се усетиш.. 100гр ядки са си близо 600 калории. Сериозна работа  Laughing

# 159
  • Stavanger,Norway/ Varna
Благодаря за съветите момиче, записвам и ще пробвам.

Набързо минавам да ви пусна това https://www.facebook.com/photo.php?v=601534806602746&set=vb. … ype=2&theater и изчезвам на тренировка.

# 160
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Annick, да знаеш, че с тези ядки, които си ги позволяваш в големи количества, нищо чудно да качиш някоя друго кило без да се усетиш.. 100гр ядки са си близо 600 калории. Сериозна работа  Laughing

И аз това щях да кажа  Laughing  Някъде бях чела, че 100 гр. лешници съдържат повече мазнини от 100гр. сланина  Shocked

# 161
Оф, аз днес отивам да се срамувам в ъгъла. Отдавна не ми се е случвало да пропусна тренировка. Нещо ми е нервно и не мога да подхвана йогата - ъкълът ми е все другаде. Зле съм и с храната - само тъпча ядки и после smile3511

# 162

И аз това щях да кажа  Laughing  Някъде бях чела, че 100 гр. лешници съдържат повече мазнини от 100гр. сланина  Shocked

Аз ям сурови ядки, но сто грама ги хрупам цяла седмица - не мога да си представя да ги изям на веднъж - сигурно ще се пръсна

# 163

Аз мога и повече от 100 да изям, много обичам, но от кашу примерно ми става доста тежко дори и след 50 гр, ама лакомото не спира  Mr. Green
А това за мазнини лешник - сланина са две противоположни неща. Едното е полезно, другото не Grinning
Аз днес не съм тренирала, мързи ме  Laughing

Бобченка, тая с първото упражнение я гледах така  Shocked Голямо животно. И супер идеи!

# 164
  • София
Супер идеи, обаче отвратително тяло. Като се изправи прилича на мъж.

Като мазнини лешника и сланината не са еднакви, сланината е 100 % мазнина, докато лешника съдържа протеин, мазнини, въглехидрати (фибри също) ... Така че това не е вярно.

Annick, дай впечатления за програмата Ние не сме желета  Praynig
Аз още не се осмелявам за нея, струва ми се, че още ми е рано. Как е?

Общи условия

Активация на акаунт