Кои са кърмещите майки?

• 241 212
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 435
Ами да се запишем и ние в отбора! Моят Василен е на 10мес . пълни 6мес. беше само на кърма, след това запо4нах по-малко да го захранвам, и в края на 8ия мес.го кърмих ве4е само сутрин и ве4ер . имах намерение така да продължим до годинката, защото имах много  и то хранителна кърма-Васи наддаваше всеки мес. по 1-1500кг,но кърменето ни приклю4и то4но в кря на 8мия мес., защото трябваше да замина команировка в 4ужбина ! за моя радост и съжеление Васи прие с охота киселото мляко, аз преживях големи притеснения, защото дълго време след това гърдите ми се пълниха и боляха ужасно, но това е ве4е зад гърба ни. сега Васи яде с удоволствие, манджи4ките от детската кухня<които наистина са много вкусни -да похваля  ДМК-Бургас>и е спокоен , мама също!

# 436
Ами да се запишем и ние.Мама Кремена и бебе Мартин.Ние сме още мьнички,но до момента се храним-кьрмим успешно.

# 437
  • Плевен
Браво на всички майки, които кърмят. Всички знаят колко е полезна кърмата и ако имате излишна дайте я на друго дете дори и да я подарите. Нямате си на идея колко кърма съм изляла в мивката, защото нямаше на кой да я дам в началото - направо ми се плачеше.

# 438
Ами да се отчета и аз.Аз съм мама Жана и бебета близначки Мария и София.От раждането да сега сме само на кърма.По принцип ги кърмя едно след друго,заради операцията,ама като ревнат стерео кърмя и двете едновременно,доста ми е трудно,но замомента се справям успешно.

# 439
  • Бургас
и аз кърмя

# 440
И аз се включвам към кърмещите мами Simple SmileВече почти един месец си кърмя момиченцето Heart EyesОбщо взето влизаме в графика през 3 часа,само където нощем не можем да направим по-голяма почивка от 4 часа.Иначе си растем и дебелеем...Simple Smile

# 441
  • гр.София
 Аз също кърмя. Бебчо е на 4месеца . Heart Eyes

# 442
Хайде да се включа и аз-кърмя 8 месеца.На бебоцка много й харесва и затова не мисля скоро да спирам smile3501 smile3501 smile3501

# 443
Haide i az da se vkliu4a. Nie sme mama Dori i bebe Mi6o. Ve4e blizo 3 meseca karmq, makar 4e rodih sas sekcio. Moqta pediatarka mnogo me natiska6e da dohranvam Mi6o, no az ne se dadoh. Simple Smile Interesno be6e na poslednata konsultaciq. Sled kato pretegli Mi6leto i vidq 4e e naddal s kilogram i polovina tq mi kaza: "Prodaljavai sas sa6toto mlqko" Simple Smile)
Ina4e si se hranim ve4e 5 pati na den prez 3 4asa i polovina, kato mu davam i sok4eta. A skoro 6te preminavam kam piurencata.

# 444
  • София, България
явно сме много героините.аз кърмя вече почти 2 месеца,минах през всички проблеми на кърменето дето можете да се сетите.в момента е на дневен ред ужасна рагада на лявата гърда,която упорито отказва да ми мине.кърмя,рева и вия от болка по 4 пъти на ден,когато и е ред.мъжът ми,вечер като си е в къщи ме моли да почнем да го храним изкуствено само и само да се спре това мъчение обаче аз не се отказвам.опитах почти всичко,днес си купих даже колектори за кърма,и дано вече да помогнат че ще взема и аз да се откажа.иначе дидко си цоца с удоволствие без да ми обръща внимание.поздравявам ви всички които успешно сте се справили с това геройство кърменето и не сте се отказали.  bouquet

# 445
Радос, само ти можеш да вземеш такова решение и каквото и да решиш няма да е лошо - изключително важно е да го гушиш и да му показваш любовта си. Иначе в началото и за мен бе мъка, рагадите бяха исторически, лекът беше дефламол. Системата бе "хризантема" - мажеш след кърмене, миеш с бебешки сапун преди кърмене, после пак, като стане нетърпимо вместо гърда даваш на бебко изцедена кърма, с която си се сдобила от болната... аз преборих всичко това след два кървави месеца и сега вече кърмя с кеф, чак сега... Моят принц е на 3 м.

# 446
Аз кърмя вече 10 месеца и съм напълно убедена, че това е най-доброто за детето ми. Сериозни проблеми не сме имали и сученето винаги е било любимо занимание за бебчето ми.
За отбиване все още не мисля. Само съм се подготвила, че при нас този процес ще е дълъг и не много лесен.

# 447
Здравей те!Пак от мен. Stop Thinkingмайка ми на нея и свтрши млякото #Cussing out и smile3511.И започна бебето да яде от шишета. newsm78По малко яде от  Cry кърмата. Сега ще ходим на лекар.  Crazy  bouquet Тя майка ми също има регистрация. Heart EyesКазвам за сега на Жана, че и стискам палци и да се справи с 2-те бебета.Много поздрави!!!!!!!!!!!;)

# 448
i az su6to kurmia ve4e 4 meseca i edna sedmica i se nadiavam da produlja pone do 6-7 meseca.Hrania beb4eto i s purenca-plodovo sledobiad i zelen4ukovo na obiad ot 1 sedmica.Hrani se 5 puti na den i spi prez cialata no6t!jelaia yspeh na vsi4ki maiki koito iskat da kurmiat yspe6no Grinning

# 449
И аз да се включа в групата на кърмещите, вече дъщеря ми е на 8 месеца и 3 дни и се кърмим все още, яде попара, пюрета, каши, но от сученето не се отказва, след всяко ядене се дохранваме с кърма иначе сутрин и вечер само кърма, понякога и през ноща, но не мисля да я отбивам още. Успешно кърмене на всички

Общи условия

Активация на акаунт