Кои са кърмещите майки?

• 241 130
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте! Ники е на 8 месеца и основната и храна е кърма. Качва по 200-250гр. на месец, но пък не е боледувала досега. Ще се кърмим докато има.

# 526
 И аз съм една от вас!!! Кърмя Божидар вече 3,5 месеца и много се надявам да е за по-дълго време. А и той не признава за храна друго, освен млякото на мама. Grinning

# 527
  • София
И аз съм откоро във вашия форум - "росна, прясна мама" на бебок нямащ и месец. Много ми се иска да се кърмим възможно най-дълго, дано успеем. Отивам да чета библиотеката за тая цел! Wink

# 528
И аз съмв отбора Mr. Green....все още  Wink

# 529
Моето момченце е на 5 месеца и половина-още го кърмя,но похапва и пюренца-млечно-зеленчуково на обяд,само плодово-следобед.Така му е добре и наддава ОК Grinning

# 530
И аз съм кърмеща мама, вече успешно малко повече от четири месеца. Изключително кърмени сме и то благодарение на този форум. Благодаря на всички за мненията които сте написали така успях да реша и разбера кое е най добре за моето бебче. Тока му е ОК и наддава много добре   bouquet

# 531
И аз съмв отбора Mr. Green....все още  Wink

И аз Peace

# 532
аз съм Мартина мама на Мишо с който успешно се кърмим вече 6 месеца благодарение на мойта упоритост да се кърмим, имах проблеми след раждането и отказваше в началото, но вече всичко е зад гърба ми ; отскоро сме на каши, но против повръщане; захранвам с пюренца - но се дохранваме с кърма. това е!

# 533
  • София
да се разпиша и аз Simple Smile)

радвам се, че кърмя, успех на всички мами във вълнуващото ежедневие с малките ни слънца!!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 534
# 535
ей докато преоблякох бебето и каката свър6и една камара поразии-сори Embarassed.Ина4е и аз кърмя Joy

# 536
Един месец устискахме. Ще се боря за още 11.

# 537
И аз още кърмя но само сутрин и вечер, но май и това не й стига вече защото често дохранвам след това...мисля, Cry че това е края... SadОсвен това, не съм сигурна дали да предприемам допълнителни мерки за това да отбия малкото или да прочета повече затова как да увелича кърмата си примерно... Rolling Eyes макар, че честничко да си призная, вече искам да отслабвам осезаемо, а мисля, че кърменето съчетано с редовно хранене (понякога граничещо с механично тъпчене) ми пречеше досега да отслабна... Embarassed

# 538
Здравейте и от нас с бебе Тони  Hug
Вече сме на 7 дни и устичката ни не е помирисвала друго, освен на мама цицките  Mr. Green
Да чукна на дърво, мисля, че засега доста добре се справяме и се надявам и занапред да е така - докогато откараме - може и до бала, колко му е  Joy
Папаме винади бебо като замрънка, нищо че понякога чувам реплики от рода на "сигурно не му стига" или "не го учи така" .. и други подобни..
Вечер особено сме много сладки като спинкаме на цицките, ама пък и на мен ми е много гот така  Blush (само да не беше таз епизотомия.. ама ще я преживеем  Wink )

Хиляди благодарности на всички мама от форума   bouquet  Ако не беше цялата тази информация щеше да ни е много трудно  Rolling Eyes

Цунки на малките бебони  baby_neutral

# 539
Я да драсна и аз тук  Mr. Green

Приятно ни е, мама Деси & бебе Ани (задочен посетител на форумите от 06.05.2006, пък и от по-рано  Sunglasses )
Кърмим се и се обичаме  Grinning...
...и ви благодарим за полезните съвети, момичета
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт