Кои са кърмещите майки?

• 241 133
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 540
И ние сме в отбора
колкото по-дълго......толкова по-добре
Само да видим докога Simple Smile

# 541
zdraveite
chateiki vi mi se priiska da spodelq s vas che nie s moeto bebche izpolzvame vsichki nachini na hranene - kadeto i da hodq, pompata mi trqbva da e pod raka vinagi i navsqkade... moeto angelche haresva vsichki bibi, ot samoto nachalo ne suche dobre, 2 minuti i tolkoz, izmachih se parviat mesets, poneje ne se donahranil i vse na gardite mi viseshe i vse plache tova dete i obarnah drugiat list - zapochnah tsedene i davam s shoshe i taka do dnes, nadqvam se i za oshte nqkoi i drug mesets... vsichko e strogo individualno i tova e, edinstveniat mi seriozen problem e che napalnqh, kachvam kg kakto prez bremennostta ne sam kachvala, ujas... no karmeneto e nai-dobroto za nashite sakrovishta...
USPEH!

P.S. momicheta edna priatelka prodava neizpolzvan komplekt s pompata na avent za 50 lv. - nqkoi ako proqvi interes da mi pishe na lichni text i shte dam koordinatite i

# 542
Да взема и аз да се запиша стига само съм чела Laughing,мама Зоя и бебе Daniel,на почти 3 месеца.Кърмим се от първия ден,изцяло сме на кърма и смятам да кърмя докато ми е възможно.

# 543
Здравейте, и ние сме в големия отбор - с нашата Бебка на 2 седмици се кърмим от първия ден на поискване. Благодаря ви за всичко споделено, изключително полезни неща прочетох във форума, чувствам се насърчена и не сама. Имам голямо желание да се кърмим още дълго, вярвам, че този път ще успеем, защото с нашата кака поради някаква причина не се получи повече от 3 м. Пожелавам на всички мами неповторими моменти на близост с техните бебчета!

# 544
Имам две дъщери.Едната е на три години, А другата е на седем мес. Първата я кърмех чрез изцеждане до 6 мес./голяма мъка/, а малкото го кърмя по нормалния начин и стигам до извода, че процеса се удължава, ако бебето суче. Надчвам се поне до деветия мес. да я кърмя. По принцип докъто кърмя  минавам през много трудности и хормонални и некомфортности разни , но си стурва, че бебенцата така са по-здрави.Ако има някоя мама дето храни бебо чрез изцеждане и има въпроси да ме пита ако иска, защото аз имах тогава, но нямаше никой като мен, всички си кърмеха по обичайния начин.

# 545
  • София
Да се запишем и ние - мама Недка и бебе Стоян. Бебчо е на 2 седмици и се кърмим от пръв ден. Дано е за по дълго. Пожелавам го на всички кърмещи мами.

# 546
Здравейте, ние сме мама Таня и бебе Христо  Simple Smile Кърмим се вече от два месеца и една седмица. На последък доста реве, особено вечер и нещо отказва да суче, че затова и реших да посетя и този форум  Hug. А и вече наближаваме третия месец и почвам да се интересувам за пюренцата. Някой от вас да си е готвил пюрета, или да знае къде мога да прочета за това  newsm78. Дядо на село има дървета с праскови и кайсии, и ми се иска да си съхраня от тях и да правя пюренца на малкия.

# 547
Здравейте, ние сме мама Таня и бебе Христо  Simple Smile Кърмим се вече от два месеца и една седмица. На последък доста реве, особено вечер и нещо отказва да суче, че затова и реших да посетя и този форум  Hug. А и вече наближаваме третия месец и почвам да се интересувам за пюренцата. Някой от вас да си е готвил пюрета, или да знае къде мога да прочета за това  newsm78. Дядо на село има дървета с праскови и кайсии, и ми се иска да си съхраня от тях и да правя пюренца на малкия.
Танина, рано е още Laughing
Поразрови се в библиотеката, там има отговори на повечето от въпросите ти. Иначе, разбира се, сме на твое разположение Hug

# 548
Зоя, това бебче на аватара твоето ли е?

# 549
Здравейте!Аз съм мама Кеми с бебе Димитър.Имаме си и батко Радослав.Кърмим се вече 8,5 мес. и се надявам още дъго време.За мен кърменето е нещо прекрасно.Поздрави на всички кърмещи мами.

# 550
Благодаря на всички редови и почетни кърмещи майки от форума, без които нямаше да кърмя вече 6 месеца  Hug. Защото в родилното явно е обичайно да казват "нямаш кърма, дохранвай". Това ми се случи с първия син и се случи на мои познати тази година. Това е съкрушително за току-що излюпена майка.
Накратко - аз съм Милена със синове Никола 5,5 г. и Ясен 6 месеца. Преминах през две лактационни кризи и тогава най-близките ми хора ми говореха за АМ. Но Вие ме крепихте през цялото време   bouquet!
Сега няма по-лесно и приятно нещо от това, да кърмя Ясен. Захраних малко преди да навърши 6 месеца с плодово пюре.

# 551
Здравеите,ние сме мама Елица и бебе Инес.Кърмим се ве4е 2 месеца и 9 дни.

# 552
Аз съм Нася и имам малка принцеса Михаела която е само на кърма.До сега, срещах пълно неразбиране от педиатирката си и от бабите(т.е. най-близките хора до които мога да се допитам) но удържах(не без помоща на този форум!!!) и днес на консултацията докторката най накрая каза "Ами добре си го решила щом имаш мляко давай така, после при захранването ще въвеждаме по интензивно новите неща" Simple Smile.
И така да чукна на дърво не съм имала проблеми, но имах много ама много огромно желание да кърмя. Няма друго такова чуство на света! Имам щастието да обичам и да съм обичана от много прекрасни хора, но това усещане което дава кърменето никой с нищо не може да ми го замени!

# 553
  • София
Здравейте. Я и ние да се добавим в списъка. Аз съм Еми, мама на бебе Иван. Роди се на 6 април 2006 г. и вече е на 2 месеца и 9 дни. Кърмя го от първия ден.В началото изобщо не можех да го наглася, както трябва, въпреки че знаех че едната ръчичка трябва да е под гърдата, ама не се получаваше. Но бебе Иван беше голям ентусиаст и успяваше милия да си извърти главата и да суче. Само като си помисля сега колко неудобна е била тази поза, ама той се справяше успешно. Абе, лакомник /метнал се на майка си Wink/ - като се събуди и иска веднага цицита да му е в устата. Дано все така да е, че какво ще го правя, ако е злояд.
Хайде наслука и много прегръдки. Hug

# 554
Аз кърмя вече девети месец, но захраних рано, защото бебка не наддаваше много. Още в пети месец дадох плодово пюре, в шести зеленчуково, в седми месно, в осми каша. От скоро давам и попара, но не и харесва. Кърмя я по всяко време и се надявам да е така до годинка.

Общи условия

Активация на акаунт