Кои са кърмещите майки?

• 241 217
  • 3 070
  •   1
Отговори
# 2 940
Не ми пука кой какво казва. От самото начало кърмя по интуиция, без да слушам съвети, а и малката ми помага Simple Smile Просто не мога да разбера защо толкова им пречим на някой хора, дългокърмещите майки. newsm78

# 2 941
Просто не мога да разбера защо толкова им пречим на някой хора, дългокърмещите майки. newsm78
От гузна съвест, защото в повечето случаи те или са кърмили малко, или изобщо са го пропуснали (предполагам).

# 2 942
Да се впиша и тук Simple Smile - вече 6 месеца нашето момче е на изключително кърмене, расте щастлив и мисля още дълго да продължим в този дух...

# 2 943
И аз да се запиша!Кърмим се вече почти 10 месеца и се надявам да продължим още дълго. Grinning

# 2 944
Хайде и аз при вас!  Laughing
Вече направихме годинка, което по вашия критерий е дълго кърмене  Peace  Отбиване не съм планувала, а и не виждам защо трябва - на мен не ми тежи, за бебо да не говорим ...  Joy

# 2 945
  • offshore & overseas
Хайде и аз при вас!  Laughing
Вече направихме годинка, което по вашия критерий е дълго кърмене  Peace  Отбиване не съм планувала, а и не виждам защо трябва - на мен не ми тежи, за бебо да не говорим ...  Joy
Мда, дълго кърмене е относително понятие, но общо взето се счита, че над годинката се влиза в тая категория. Защо не се запишеш в „отчетната“ тема, където дългокърмещите майки споделят своите преживявания и обменят инфо?

Иначе, още е рано да ти дотяга (ако кърмиш на поискване, ще си говорим пак след 6-7 месеца Twisted Evil), а на бебо май май никога няма да му омръзне
Wink

# 2 946
Отписвам се за малко, тъй като отбих млечка на 2 годинки без 15 дена Simple Smile Смятам, че можеше и още да кърмя, но живот и здраве ще си подобрявам рекорда с близнаците  Praynig
Успех на всички бъдещи и настоящи кърмачки!
 Hug Hug Hug

# 2 947
...Защо не се запишеш в „отчетната“ тема, където дългокърмещите майки споделят своите преживявания и обменят инфо?
Може ли линк към темата? Благодаря   bouquet
Просто не мога да разбера защо толкова им пречим на някой хора, дългокърмещите майки. newsm78
От гузна съвест, защото в повечето случаи те или са кърмили малко, или изобщо са го пропуснали (предполагам).
  smile3521

# 2 948
  • offshore & overseas
...Защо не се запишеш в „отчетната“ тема, където дългокърмещите майки споделят своите преживявания и обменят инфо?
Може ли линк към темата? Благодаря bouquet
There you go! bowuu

# 2 949
  • София
Освен и аз да се запиша. Кърмя дъщеря ми вече 8 м. и 15 дена. Както тя, така и аз се чувстваме прекрасно от този факт.

# 2 950
Ми тогава и аз пак да се отбележа  Mr. Green
Второто момче и то сукалче, какво ли пък и друго да бъде... Вече един цял месец си се кърмим, след "стажа" който навъртях с Митака сега ми е двойно по-лесно и приятно, този път подозирам че ще стигнем двете години, но каквото дойде!
Единственото, което ме смущава е постоянния теч... адски е досадно, ако има някакъв начин да се ограничи това изтичане - моля споделете (макар да знам отговора)
Поздрави!

# 2 951
Единственото, което ме смущава е постоянния теч... адски е досадно, ако има някакъв начин да се ограничи това изтичане - моля споделете (макар да знам отговора)
Поздрави!

Оооо нема спасение Mr. Green И аз съм редовно подмокрена Laughing
"Спасението" е подплънките за кърмачки...има и колектори едни на Авент, които събират кърмата, обаче като се наведеш да оставиш бебето в количката..ииии се изливат  Crazy

# 2 952
  • offshore & overseas
Странно, аз рядко тека вече, може би щото и каката поцоква. newsm78

# 2 953
Ето ме и мен пак тук:) но с малкият Марти:)
Кърмим се от 4-тият му час досега , дано продължи дълго  ...Не иска вода не пие чай САМО кърма:)

# 2 954
Още едно кърмаче в листата, малката Елица - принцесата на мама, която от утре ве4е ще е на цяла годинка.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт