Къде в София има млекомати?

• 27 510
  • 82
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Купуваме мляко за подквасване от  "Млекарницата" в Горубляне.
работи ли в неделя?
Млякото в бутилки ли е или го наливат и каква е цената?
Търсих го в Гугъл мапс, дава ми някакъв адрес, но по снимките не се вижда магазин.

# 76
Като завъртиш на 180 градуса се вижда едни малко магазинче между два буса. Според мъжа ми работи в неделя поне до два часа. Наливат го на място, можеш да си купиш бутилки или да си носиш.

# 77
Здравейте, някой може ли да сподели актуална информация за млекомати в София?
ние все още купуваме мляко от млекомата в стрелбище.
цената вече е 2лв за литър.
Здравейте, къде точно в Срелбище? Някъде по Нишава е явно, ако е този вход на южния парк.

# 78
  • София
ул. бадемова гора номер 7, според гугъл мапс.

# 79
Еха . Не знаех,че и в България има такива млекомати.  Аз съм от Ямбол, но живея в Германия и тук в моя град също има. То е цяла ферма със крави и кокошки. Носиш си шишета (колкото мляко искаш) 1л мляко е 80цента... хубаво гъсто мазно домашно мляко.  Отделно продават и яйца . Един картон е 3евро . Отделно и картофи и домашен мед. Пускаш си парите и си взимаш.  Отворено е нон стоп . Извинявам се,че не е по темата [/img]

# 80
Преди години сложила един на пазар Иван Вазов. Бях доста впечатлена и често взимах. Доста хуабво беше. Сега, честно казано не бих взела.
Доста ми се промени отношението към хигиената на хората Grinning

# 81
Темата е замряла.
Къде в София има млекомати, някъде в района на центъра, Димитър Петков или Женски пазар и каква е цената за литър?

# 82
  • София

Някой знае ли други млекомати в район Младост - Дружба, освен този в Горубляне? От известно време там яко кръщават млякото... Това в "Нашенско" също е с много вода.

Общи условия

Активация на акаунт