МНЕНИЯ ЗА КОЛИЧКИ ADBOR ZIPPY, MARSEl, S-line

• 137 395
  • 555
  •   1
Отговори
# 450
На Марсел багажника е малак. В никакъв случай не може да побере 2 пакета памперси. Аз едва един слагам и той стърчи. За коша мисля че са еднакви с този на s-line. На мен ми беше много удобен и много си го харесвах чак не исках да го сменям с летния

# 451
Зимният кош е доста голям и удобен, но не знам в сравнение с Марсел как е. А багажникът определено събира много, наистина много. Относно 10-те стъпала - безпроблемно ги минавах ежедневно с минимални усилия на задните гуми. Човек като не е ползвал нещо и не е наясно. Тежките колички имат огромни предимства и всъщност се усещат по-малко от уж леките. Те на всички казват маневрени, но като се наложи да избуташ на труден и стръмен терен с бебето, сам разбираш кои са такива, точно така наречените тежки колички.

# 452
  • където ми е най-добре
Марсел и S-line са едни и същи като габарити. Разлика имат в коша и багажника. На Марсел е твърдо дъното на коша и е малък багажника, а на S-line е с меко дъно коша и багажника мисля е по-голям и се закопчава, ако не ме лъже паметта /все пак ги гледах април месец 2015/. За стъпала - без проблем и без особени усилия изкачвам ежедневно повече от 10 стъпала. Затова и купих тази количка.

# 453
Да, на S line багажника е плътен и се затваря. Това беше една от причините да избера количката, хареса ми че нещата вътре няма да се цапат и да се виждат. Сега си държа якето в багажника и съм спокойна че не обира праха от улиците.
Дъното на коша наистина е меко, не му слагам допълнително матраче, освен това може да се повдига, което на мен ми е много удобно защото бебето ни повръща понякога и по принцип спи на повдигнат матрак Wink

# 454
Аз съм с S-line. Вече 8 месеца я ползвам ежедневно, включително офроуд, по баири, с покупки, без покупки, по стълби и т.н. Тежка е, но е супер маневрена, а на мен това ми е важно. Карам малка кола и количката си влиза вътре. А багажника + чантата са напълно достатъчни да се пренесе огромно количество багаж. Например, в момента мъкна одеало за пикник (малчо пълзи по него като сме в парка), дъждобрана и комарника на количката, слинга (ако случайно откачи да не го мъкна на ръце), покривалото на седалката (ако случайно духа много да е с мен), памперси и еднократен чаршаф, мокри и сухи кърпички, вода за мен и за дребния, кутия с храна за детето, пелена (ако е хладно да имам с какво да го завия), анорак за малкия (за всеки случай), портмонето и документите ми + поне една играчка. Хич не е малко мястото, особено като гледам покрай мен майките с какви смешни малки багажници са и нищо не успяват да сложат вътре Simple Smile

# 455
Аз преди да купим количката като виждах мами с такава се чудех какво толкова тъпчат в тези багажници. Смях се сама на себе си като прибирах вътре двата пакета памперси, викам си "аааа ето с какво тъпчат багажника  Crazy

# 456
  • София
Година и половина ползвах S-line  и съм страшно доволна! Бутала съм и много други. по-леки колички, но няма по-удобна и маневрена количка Simple Smile Само като се сетя колко багаж съм събирала вътре. Сега като се движим без количка оценявам огромния й багажник Simple Smile

# 457
А на S-line при бутане усеща ли се тежестта й, или само ако се налага да се качва по стъпала примерно е тежка?

# 458
  • София
Не се усеща. Много лесно се бута и управлява дори с една ръка Simple Smile Качването по стълби е много лесно.

# 459
Теди, мерси  bouquet
Това ще е количката  Grinning

# 460
  • София
Страхотен избор! Безаварийно бутане Simple Smile

# 461
Хихи, мерси, дай Боже на есен   Hug

# 462
Записвам се да следя темата.
Засега съм се насочила към Адбор, но не знам кой модел да е точно.  newsm78
Трудно ми е да реша, пък още не сме обикаляли магазините, за да ги видим на живо.
Така като чета темата май С-лайн е най-купуваната или поне с такова впечатление оставам. Но пък чета, че е по-обемна от другите. Нашият багажник също е малък.

# 463
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, продавам бебешка количка Адбор С-лайн 3в1 деним в розово и сиво. Цената е 400лв (може лек коментар на цената).Ползвали сме я около 6 месеца, като нова е и е още в гаранция. Има комарник, дъждобран и чанта( само тя се ползва в момента и има следи от употреба). Количката е страхотна, маневрена и много удобна, както за бебето така и за този който я бута. Жалко че малката отказа да се вози в нея. При интерес ми пишете на лично.

# 464
Записвам се да следя темата.
Засега съм се насочила към Адбор, но не знам кой модел да е точно.  newsm78
Трудно ми е да реша, пък още не сме обикаляли магазините, за да ги видим на живо.
Така като чета темата май С-лайн е най-купуваната или поне с такова впечатление оставам. Но пък чета, че е по-обемна от другите. Нашият багажник също е малък.

На всички модели май шасито е едно и също. Дизайнът е малко по-различен, но основата е еднаква, което значи че и размерите ще са еднакви. Можеш да го провериш в сайта на вносителя http://baby.galix.bg/
На С-лайн кошовете са най-големи, което е удобно за бебчето.
Аз съм със Ситроен Ц2 - кошовете не мога да ги вкарам в багажника и си ги возя на седалките, но шасито се събира.

Общи условия

Активация на акаунт