МНЕНИЯ ЗА КОЛИЧКИ ADBOR ZIPPY, MARSEl, S-line

• 137 391
  • 555
  •   1
Отговори
# 480
А защо я продава, нещо не й харесва ли? Питам, защото в една друга тема, доста момичета пишат, че малко след като са купили и използвали полска количка са я продали и сменили с друга, поради ред причини.
И понеже и аз съм се спряла на полска взех да се притеснявам да не сбъркам.
Бюджета  ми е до около 650 лв., а в другата тема все препоръчват колички от по 1000 и нагоре лв.  Confused
В другата тема са некакви баровки с високи критерии. В началото пишех при тях , но ако забележиш там тези дето пишат предлагат 4,5 марки колички над 1000 лв което е безсмислено за мен да хвърля 3 хиляди за количка която ще се ползва мах 2г ми аз по добре кола на газ да си купя и да си возя детето.
Полските колички единствения им минус за мен е че са тежки ако се наложи да ги вдигаш иначе вървят супер леко. Всяка количка може да се развали дори и тези дето в оная тема ти предлагат. Също така не виждам смисъл да си купя количка 3в1 и да ползвам само коша за новородено и да я кача на тавана или за продан. Хора всякакви с различни критерии и мнения.

# 481
Благодаря ви , момичета за коментарите  bouquet
Оставам си на S-line и точка.  Grinning

# 482
Няма да съжаляваш. Количката е много удобна. И като я сравниш после с други, сама ще видиш предимствата й.

# 483
Аз продължавам да си мисля че не само полските колички са тежки, а това важи за всички комбинирани колички  newsm78

# 484
Продава я, защото детето и е вече по-голямо а и не иска да стои в количката. Понеже много пътуват и си е купила по малка, направо джобна. S - line e използвана малко. Така е решила. Аз и правя услуга. Иначе и аз съм много доволна от S-line. Щом я събирах в малката си кола. Удобна и комфортна за бебчето. Лесно се бута и без проблем минаваше неравностите. A и цената и е много добра. След като продадох моята ми се иска на новото място нова количка и май ми се иска Carerra Gusio. Чудех се много, но май михсе иска това, което съм нямала. Simple Smile  И аз не разбирам тези които дават по 1000-2000 лв. за колички, но хората са различни.
Има ли мами с количка CARERRA NEW. Ще помоля за мнение относно летния кош. Така широк ли е като на s-line. Интересно ми е дали е по-висока от s-linе или е колкото нея. S-line e височка.

Последна редакция: нд, 12 юни 2016, 10:03 от make41

# 485
Аз съм с новата карера. Дълго време ми отне да се усетя, че сенника на летния кош се свивал, ама той толкова стегнат беше като нов, че един ден без да искам разбрах Simple Smile Не съм имала/бутала s line, за да мога да ти ги сравня. Не ми харесва, че количката идва с подложка на коша, която се залепя с гадна лепенка, но това е лесно-маха се подложката. Общо взето, това са ми забележките към летния кош, доволни сме и двете от него.

# 486
Здравейте! Искам да ви питам относно една количка,а тя е Adamex galactic някакви мнения? Към нея съм се ориентирала.

# 487
Карера Ню ми се стори по-висока от С-лайн, когато ги гледах в магазина, или поне във вариант с коша за новородено. Аз съм си височка, държа количката да е максимално висока, за да не се изгърбвам на всяко преобуване и Карерата ми беше фаворита. В крайна сметка взех Амелис от намаленията на Хиполенд, рамата е същата като на Карера Ню.

# 488
Благодаря момичета Wink леко бебевозене  bouquet

# 489
  • Варна
Аз БЯХ доволна от S-Line, докато не и изтече гаранцията юни месец. За един месец съм я ремонтирала два пъти. Първо се счупи поставката за краченца на летният кош, а преди два дни буквално като прерязано с нож падна запоената тръба която държи багажника. Когато я закарах за да заварят, човека каза, че всички запоени места са напукани. Отремонтира ми я и ще си я ползвам. Просто искам да посъветвам всички да си оглеждат периодично рамата за такива проблеми.

# 490
Много неприятно  Confused
Искам да питам колко й е била гаранцията?
И гледам че си от Варна, от кой магазин точно я взе  bouquet

# 491
  • Варна
Две години, но е поръчвана по интернет от Стара Загора. Тогава нямаше все още магазин на Галикс във Варна.

# 492
А големите гуми(задните), не ви ли станаха така /-\. Тоест се изкривяват на вътре. Като лазчекнати.....Аз ги ремонтирах още преди да изтече гаранцията. Поне я продадох ремонтирана.

# 493
  • Варна
Те си бяха така от началото.

# 494
За мен това си е дефект с гумите и е доста грозно. Въпреки, че спор няма, че S-line е удобна количка, най - вече за бебето, което е по - важно. Проходима е. Аз също съм  купувала без да я вид на живо......естествено след време ме хвана яд, но като побутах и други колички на познати се убедих че изборът ми е бил правилен, за цена - качество.

Редно е да се излагат всички дефекти, които сме забелязали, за да може мамите за напред да имат ясна представа за количката. Аз например точно четейки тук си я закупих и ако бях прочела някъде за проблема с гумите, може би нямаше да я купя. Сега съм се ориентирала към друга марка, но за S-line давам 8 точки от 10, заради гумите. Друг дефект не съм имала.
Поддържам връзка с мамата, на която я продадох и тя няма дефекти......дано и да няма.

Последна редакция: нд, 10 юли 2016, 09:41 от make41

Общи условия

Активация на акаунт